Nvidia Shield TV / TV PRO (2019)

Απλά το λες ...ταχύτατο- αρκεί συχνά πυκνά να του κάνεις (του ...Kodiου) και καμία διαγραφή δεδομενων προσωρινής ( η κρυφης; ) μνήμης!
πως το κάνουμε αυτό; πάντως εμένα ενώ το αφήνω σε ένα μενού του kodi πχ σειρές όταν ανοίξω την τιβι κάνει redraw το kodi και ξεκινάει ξανά μανά από το αρχικό του μενού

Sent from my SM-G990B2 using Tapatalk

Από τις ρυθμίσεις θα πας και θα κάνεις εκκαθάριση cache memory. Μεγάλο χώρο επίσης τρώνε και τα thumbnails. Με ένα file explorer μπορείτε να σβήνετε τα περιεχόμενα του συγκεκριμένου φακέλου.
Ασχετα με το shield βέβαια και έχουν γραφτεί και στο νήμα που πρέπει παλιότερα.

Same Sh1t... Different Day...

Από τις ρυθμίσεις θα πας και θα κάνεις εκκαθάριση cache memory. Μεγάλο χώρο επίσης τρώνε και τα thumbnails. Με ένα file explorer μπορείτε να σβήνετε τα περιεχόμενα του συγκεκριμένου φακέλου.
Ασχετα με το shield βέβαια και έχουν γραφτεί και στο νήμα που πρέπει παλιότερα.

Same Sh1t... Different Day...
Αφού πιάσαμε τα ελαφρώς off-topic, αυτά τα καταραμένα τα log messages όταν σκάει κάτι σε κάποιο πρόσθετο, πώς στο καλό μπορούμε να τα δούμε;

παρατήρησαν στην εφαρμογή youtube.com έχει γίνει log out και δεν με αφήνει να κάνω sign in αλλα με πετάει στο YouTube premium. δεν το καταλαβαίνω. δεν πείραξα κάτι

Sent from my SM-G990B2 using Tapatalk

Update-hotfix για το shield από το πουθενά!!!

Nvidia Shield TV gets its first new update in over a year

Second HotFix (33.2.0.252) deployed10/8/2024:

• Match Frame Rate (beta) enhancement
  • Resolves issue with SHIELD drive filling up
  • Fixes the issue of No audio heard when headset is connected to controller and DAP is on
  • Resolves issue of Geforce now crash after launch
  • Ability to clear HDMI 1.4 flag via factory reset
  • Fixed video distortion on "RGB 8-bit Rec.709" display mode
  • Resolved USB HDD/Flash drive showing corrupted after hotplug
  • NAS folder info shows 0 B and not the actual capacity
  • Mounted storages aren't listed after upgrade
  • Fixes occasional crashes in DRM apps

Το συγκεκριμένο μηχάνημα αν βάλεις εξωτερικό δίσκο με γραμμένες ταινίες μπλου Ρέι 4Κ θα τις παίξει κανονικά οι ήχοι Dolby atmos DTS X θα εμφανίζεται κανονικά κανονικά στην οθόνη του AV

Το συγκεκριμένο μηχάνημα αν βάλεις εξωτερικό δίσκο με γραμμένες ταινίες μπλου Ρέι 4Κ θα τις παίξει κανονικά οι ήχοι Dolby atmos DTS X θα εμφανίζεται κανονικά κανονικά στην οθόνη του AV
Ναι

Χθες μου έφερε ο μικρός το τηλεκοντρόλ του shield γιατί δεν δούλευε. Το έπιασα και ήταν πολύ ζεστό, το ίδιο και οι μπαταρίες, σα να δούλευε συνέχεια. Επίσης μύριζε καμμένο από το κάτω μέρος. Το άφησα να κρυώσει χωρίς μπαταρίες και το δοκίμασα ξανά αλλά πάλι δε δούλευε. Το άνοιξα και το σημείο που μύριζε καμμένο είναι στο κάτω μέρος, απ' ότι κατάλαβα είναι το μικρόφωνο εκεί. Παράγγειλα ήδη άλλο αλλά είμαι περίεργος τι μπορεί να συνέβη και το έπαθε αυτό.
shield_open_remote.jpg

Χμμμ ίσως να κόλλησε το κουμπί και να δούλευε το μικρόφωνο μέχρι που κάηκε; Περίεργο πάντως. Τι πήρες για αντικαταστάτη και από που;

Χμμμ ίσως να κόλλησε το κουμπί και να δούλευε το μικρόφωνο μέχρι που κάηκε; Περίεργο πάντως. Τι πήρες για αντικαταστάτη και από που;
Το ίδιο, από amazon.de, 31 ευρώ

Καλησπερα σε ολους, μια βοηθεια παρακαλω. Εχω κατεβασει το APKPure στο Shield εχει κανει εγκατασταση κανονικα αλλα οταν ανοιγω την εφαρμογη δειχνει μιση στην οθονη και δεν μπορω να δω το πληκτρολογιο για να γραψω αυτο που θελω να κατεβασω απο το App Store .Η εφαρμογη ειναι μονο για κινητα? δεν μπορει να εγκατασταθει σε android tv box? Μπορει καποιος να βοηθησει? Ευχαριστω πολυ!!

https://apkpure.com/apkpure/com.apkpure.aegon

Kαλημερα. Εδω και πολυ καιρο ειχα βολευτει με το xiaomi Mibox gen1. Επειδη ομως δεν περναει HD ηχο και υπαρχει 5.1.2 setup,αλλα και αναβαθμιση απο Εpson 9000 σε 9400 πρεπει να αγορασω νεο player.
Aναπαραγωγη με ενδιαφερει τοπικα αρχεια απο δισκους.Streming υπηρεσιες δεν με ενδιαφερουν προς το παρον.

Αυτη την στιγμη το Nvidia Shild Pro εχει black friday στο Amazon.de μαζι με τα μετφορικα ερχεται τελικη 205 ευρω.|
Στα μειονεκτηματα δεν παιζει hdr στο Youtube και δεν παιζει DV profile.Εαν βαλω ταινια με dv7 θα το δειξει αλλα με λιγο διαοφορετικο tone mapping? Πχ πιο σκοτεινο?

Απο την αλλη βλεπω και την επιλογη του νεου Dune 4k HD Pro 50 ευρω φθηνοτερα ,που παιζει DV7 profile και HDR απο Youtube,αλλα δεν παζει netflix 4k.

Kαλημερα. Εδω και πολυ καιρο ειχα βολευτει με το xiaomi Mibox gen1. Επειδη ομως δεν περναει HD ηχο και υπαρχει 5.1.2 setup,αλλα και αναβαθμιση απο Εpson 9000 σε 9400 πρεπει να αγορασω νεο player.
Aναπαραγωγη με ενδιαφερει τοπικα αρχεια απο δισκους.Streming υπηρεσιες δεν με ενδιαφερουν προς το παρον.

Αυτη την στιγμη το Nvidia Shild Pro εχει black friday στο Amazon.de μαζι με τα μετφορικα ερχεται τελικη 205 ευρω.|
Στα μειονεκτηματα δεν παιζει hdr στο Youtube και δεν παιζει DV profile.Εαν βαλω ταινια με dv7 θα το δειξει αλλα με λιγο διαοφορετικο tone mapping? Πχ πιο σκοτεινο?

Απο την αλλη βλεπω και την επιλογη του νεου Dune 4k HD Pro 50 ευρω φθηνοτερα ,που παιζει DV7 profile και HDR απο Youtube,αλλα δεν παζει netflix 4k.
Το amazon.de για το shield δεν έχει μεταφορικά, η τιμή του είναι 191,73 ευρώ για την black friday.

Καλησπέρα στην παρέα, κάτοχος και εγώ απο προχθές του Nvidia Tv Shield Pro (2019).

Απο το πρώτο βράδυ αντιμετωπίζω πρόβλημα όμως, με΄τα τα Upadates και το αρχικό Setup το μηχάνημα ξαφνικά σταμάτησε να δίνει εικόνα στην τηλεόραση (LG C3OLED 2023) αλλά άκουγα όταν πατούσα το πληκτρολόγιο του Android Menu όπως άλλαζε. Έκανες κατα λάθος Reset το Remote και μετά έβγαλα το Shield απο το ρεύμα για 1 λεπτό και όταν το έβαλα εκ νέου ξεκίνησε κανονικά. Έκτοτε κλείνει μόνο του τυχαία και πρέπει να το βάζω απο το ρεύμα και να το συνδέω εκ νέου για να λειουργήσει πάλι. Διάβασα αρχικά για προβλήματα με το HDMI CEC οπότε το απενεροποίησα χωρίς να αλλάξει κάτι αλλά σήμερα διάβαζα στο Redit για προβλήματα με τα ευρωπαικά τροφοδοτικά, με το ανεμιστηράκι που by default είναι Off ή Quiet και υπερθερμαινεται η CPU και κλείνει, για το Shield Experience 9 (στο οποίο π΄ρολαβα και αναβάθμισα) το οποίο έχει Bugs και έχω απελπιστεί και δεν ξέρω τι να δοκιμάσω, αν θα πρέπει να το γυρίσω πίσω σαν ελλατωματικό κ.λπ.
Reset to Factory θα κάνω το απόγευμα αλλά με αυτά που έχω διαβάσει έχω ξενερώσει.

Είχε κάποιος απο εσάς παρόμοια προβλήματα ?

Καλησπέρα στην παρέα, κάτοχος και εγώ απο προχθές του Nvidia Tv Shield Pro (2019).

Απο το πρώτο βράδυ αντιμετωπίζω πρόβλημα όμως, με΄τα τα Upadates και το αρχικό Setup το μηχάνημα ξαφνικά σταμάτησε να δίνει εικόνα στην τηλεόραση (LG C3OLED 2023) αλλά άκουγα όταν πατούσα το πληκτρολόγιο του Android Menu όπως άλλαζε. Έκανες κατα λάθος Reset το Remote και μετά έβγαλα το Shield απο το ρεύμα για 1 λεπτό και όταν το έβαλα εκ νέου ξεκίνησε κανονικά. Έκτοτε κλείνει μόνο του τυχαία και πρέπει να το βάζω απο το ρεύμα και να το συνδέω εκ νέου για να λειουργήσει πάλι. Διάβασα αρχικά για προβλήματα με το HDMI CEC οπότε το απενεροποίησα χωρίς να αλλάξει κάτι αλλά σήμερα διάβαζα στο Redit για προβλήματα με τα ευρωπαικά τροφοδοτικά, με το ανεμιστηράκι που by default είναι Off ή Quiet και υπερθερμαινεται η CPU και κλείνει, για το Shield Experience 9 (στο οποίο π΄ρολαβα και αναβάθμισα) το οποίο έχει Bugs και έχω απελπιστεί και δεν ξέρω τι να δοκιμάσω, αν θα πρέπει να το γυρίσω πίσω σαν ελλατωματικό κ.λπ.
Reset to Factory θα κάνω το απόγευμα αλλά με αυτά που έχω διαβάσει έχω ξενερώσει.

Είχε κάποιος απο εσάς παρόμοια προβλήματα ?
Αν δεν είναι πρόβλημα συμβατότητας με την TV τότε απλώς είναι προβληματικό. Τίποτα από αυτά που περιγράφετε δεν είναι φυσιολογικό. Αν μπορείτε δοκιμάστε το σε μία άλλη TV κι αν κάνει τα ίδια, RMA.

edit: θυμάμαι όταν το είχα πρωτοπάρει, είχα πρόβλημα σε 4K με το ενσωματωμένο HDMI καλώδιο που είχε. Έβαλα άλλο και δεν είχα πρόβλημα μετά. Σύνδεση με Arcam AVR20

Το ανωτέρω πρόγραμμα αναπαραγωγής το Nvidia TVShielrd pro 2019
Παίζει κανονικά όλους
τους ήχους Dolby Atmos DTX X

Επίσης να ρωτήσω παίζει κανονικά εξωτερικούς δίσκους υπάρχει πρόβλημα αναπαραγωγής