Καλησπέρα στην παρέα, κάτοχος και εγώ απο προχθές του Nvidia Tv Shield Pro (2019).
Απο το πρώτο βράδυ αντιμετωπίζω πρόβλημα όμως, με΄τα τα Upadates και το αρχικό Setup το μηχάνημα ξαφνικά σταμάτησε να δίνει εικόνα στην τηλεόραση (LG C3OLED 2023) αλλά άκουγα όταν πατούσα το πληκτρολόγιο του Android Menu όπως άλλαζε. Έκανες κατα λάθος Reset το Remote και μετά έβγαλα το Shield απο το ρεύμα για 1 λεπτό και όταν το έβαλα εκ νέου ξεκίνησε κανονικά. Έκτοτε κλείνει μόνο του τυχαία και πρέπει να το βάζω απο το ρεύμα και να το συνδέω εκ νέου για να λειουργήσει πάλι. Διάβασα αρχικά για προβλήματα με το HDMI CEC οπότε το απενεροποίησα χωρίς να αλλάξει κάτι αλλά σήμερα διάβαζα στο Redit για προβλήματα με τα ευρωπαικά τροφοδοτικά, με το ανεμιστηράκι που by default είναι Off ή Quiet και υπερθερμαινεται η CPU και κλείνει, για το Shield Experience 9 (στο οποίο π΄ρολαβα και αναβάθμισα) το οποίο έχει Bugs και έχω απελπιστεί και δεν ξέρω τι να δοκιμάσω, αν θα πρέπει να το γυρίσω πίσω σαν ελλατωματικό κ.λπ.
Reset to Factory θα κάνω το απόγευμα αλλά με αυτά που έχω διαβάσει έχω ξενερώσει.
Είχε κάποιος απο εσάς παρόμοια προβλήματα ?