Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Οχι,απο τη στιγμη που ειναι στο ιδιο σπιτιΕρώτηση θα έχω πρόβλημα αν συνδέσω και ένα δεύτερο Nvidia TVShielrd 19 pro στον ίδιο σπίτι για βλέπω Netflix σε άλλο δωμάτιο με τον ίδιο λογαριασμό;
Πάντως μετά από αρκετά χρόνια μαζί του, θα έλεγα ότι σε γενικές γραμμές είναι μια χαρά. Το πιο σπαστικό που έχω συναντήσει είναι όταν πότε πότε χάνει τη σύζευξη το τηλεκοντρόλ και αναγκάζομαι να το δουλέψω από κινητό. Έχω δοκιμάσει διάφορα για να κάνω ξανά pair το remote, αλλά τίποτα δεν δουλεύει. Οπότε αναγκαστικά του χτυπάω μια επανεκκίνηση και έρχεται στα ίσα του.
Για ποιοι λετε ? Link ?Δεν είναι λύση για όλους, αλλά για 9 χρόνια το χειρίζομαι με το τηλεχειριστήριο του Logitech harmony, το απλό, που νομίζω ακόμα πωλείται. Στα 9 χρόνια είχα κάτω από 4-5 αποσυνδέσεις σύνολο.
Και μιλάω και για το παλιό shield, και το καινούργιο. Η δε εργονομία του harmony vs του nvidia remote, είναι σε άλλα επίπεδα.
Για ποιοι λετε ? Link ?
δεν μου ανοίγει το λινκ!https://www.digitec.ch/de/s1/produ...mkWLlBkcTwryrY7ahXc3f__XZwev9-t0aAouBEALw_wcBΑυτό είναι.
Το κακό είναι ότι πλέον είναι διαθέσιμο καινούργιο μόνο στην Ελβετία. Κυκλοφορούν αρκετά μεταχειρισμένα βέβαια.
Μόλις το δοκίμασα και παίζει. Μήπως η συσκευή σου?δεν μου ανοίγει το λινκ!
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
εμένα βγάζει αυτό στα γερμανικάΜόλις το δοκίμασα και παίζει. Μήπως η συσκευή σου?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.