Ευχαριστώ.
Το εφέ είναι εντελώς πραγματικό:a0210: Και εγώ το σκέφτηκα πολύ να κόψω πολύ από κάτω αλλά μετά μου φαινόταν σαν να ξεκουρντιζόταν όλο το σύμπαν
Το θέμα είναι πως πάλι ξεκούρτνιστο μου μοιάζει...
Δυσκολο μου φαίνεται και μένα το "κούρδισμα".. μήπως να το πάλευες σε πιο μακρόστενο κάδρο ?.
Μαλλον θα βοηθούσε και μια κορνίζα γιατί οσοι σαν και μένα έχουν σκουρο περιβάλλον στο avclub χάνουν τα ορια του πάνω και του κάτω μέρους .. είναι σχεδόν ίδια με το background μου ..
Σίγουρα καλύτερη, αν και εγώ δε θα έκοβα παρά ελάχιστο από πάνω και πολύ περισσότερο κάτω. Αλλά αυτό είμαι εγώ, ο καθένας έχει το δικό του τρόπο να αντιλαμβάνεται την εικόνα!
Ζηλεψα απο την πολυ ωραια φωτογραφια του Alex και ειπα να βγαλω κι εγω μια νυχτερινη πισω απο το σπιτι μου. Πολυ λιγοτερο ενδιαφερουσα, αλλα απο το τιποτα ..
Δυο ακομη καδρα, το προβλημα ηταν οτι υπηρχαν σπιτια με δυνατα φωτα σε αρκετα σημεια. Στο 1ο τα αφαιρεσα με αρκετο photoshop και στο 2ο τα κροπαρα. Αξιζει καποιο απο αυτα τα 3 καδρα να κρατησω?
Είχα δεί στο Nat. Geo. αυτήν την φωτογραφία πριν απο λίγο καιρό και ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο. Δυστηχώς δεν είχα ούτε το Ματερχορν να μου ποζάρει απο το μπαλκόνι παρα μόνο στο βάθος εκείνη την κορυφή, ούτε έβλεπα και πολύ καλά τι συμβαίνει για να εστιάσω λίγο καλύτερα...
Όταν την πρωτοείδα, απογοητεύτηκα λίγο, αλλά στην επεξεργασία μετά είπα να εστιάσω λίγο παραπάνω στον ουρανό και όχι στο βουνό. Εν τέλει δεν βγήκε όπως την ήθελα αλλά βρήκα κάτι πάνω της που μου αρέσει.
Ίσως αν πάω κάποια στιγμή προς το Ματερχορν να δοκιμάσω να βγάλω μια σαν την άλλη...