Jonny
Established Member
- 8 July 2007
- 135
Re: Φωτογράφηση τη νύχτα
Εχεις δικιο αλλα η φωτογραφια παρθηκε μεσα απο το δωματιο του ξενοδοχειου με ενα ...περιεργο τριποδο
Για να κρατησω σταθερη την καμερα εβαλα δυο συρταρια πανω σε ενα τραπεζακι
και στηριξα την καμερα εκει :Banane0: οποτε οπως καταλαβαινεις δεν μπορουσα να αλλαξω κα τη γωνια ληψης
Καλη συμβουλη παντως θα το εχω υποψιν μου
Βασικα τωρα που την ξαναειδα θυμηθηκα γιατι εχει τοσο λιγο απο το νερο... αν εβαζα το καδρο πιο κατω θα εβγαιναν τα καγκελα απο το μπαλκονι του ξενοδοχειου
η 3η (πολη απο μακρια) μου αρεσε. Κατα την γνωμη μου μιας και το νερο σου εδινε υπεροχες αντανακλασεις επρεπε να ειχε περισσοτερο μερος του πλανου. επρεπε το καδραρισμα να κατεβαινε λιγο πιο χαμηλα.
Επισης μπορεις να δοκιμαζεις διαφορετικα white balances περα απο το αυτοματο και να συγκρινεις. Μερικες φορες παιρνουμε λιγοτερο ακριβη χρωματικα- αλλα περισσοτερο εντυπωσιακα- αποτελεσματα.
Εχεις δικιο αλλα η φωτογραφια παρθηκε μεσα απο το δωματιο του ξενοδοχειου με ενα ...περιεργο τριποδο
Για να κρατησω σταθερη την καμερα εβαλα δυο συρταρια πανω σε ενα τραπεζακι
και στηριξα την καμερα εκει :Banane0: οποτε οπως καταλαβαινεις δεν μπορουσα να αλλαξω κα τη γωνια ληψης
Καλη συμβουλη παντως θα το εχω υποψιν μου
Βασικα τωρα που την ξαναειδα θυμηθηκα γιατι εχει τοσο λιγο απο το νερο... αν εβαζα το καδρο πιο κατω θα εβγαιναν τα καγκελα απο το μπαλκονι του ξενοδοχειου
Last edited: