Νυχτερινή φωτογραφία

Ήταν καλά δεμένα τα σκάφη στο πιο προστατευμένο κομμάτι του λιμανιού.
Επίσης το λιμάνι δεν έχει θέμα το βόρια.
Κύμα δεν είχε πολύ.
Εκεί που ήμουνα όμως εγώ έπιανε πιο πολύ ο αέρας.

Εγω προτιμω με διαφορά την 1η λόγω πλακόστρωτου. Μαρεσει πολυ ο φωτισμος του, κατι που δινει και καλυτερη συνολικη ισορροπια στη φωτο.

Κι εγω τη δευτερη μαλλον. Παντως μολις τις ειδα, πριν κοιταξω το ονομα, λεω αυτες πρεπει να ειναι του Κωστα.

Ευχαριστώ όλους για τα σχόλια. Πληροφοριακά, η γυναίκα μου διάλεξε την 1η .. αλλά τι να πεις .. γυναικεία γούστα είναι αυτά.
Η 2η λοιπόν επικρατεί και έχει αντικατασταθεί ήδη στο flckr αφού έγιναν κάποιες μικρές διορθώσεις στα καμμένα λευκά (ιδιαίτερα στο καμπαναριό) καθως και σε λεπτομέριες στο πλακόστρωτο.

Να και και η διορθωμένη

St Nicolas by Costas S. T., on Flickr

Μπορεί να έχω περιορισμένη συμμετοχή, αυτό δεν σημαίνει πως δεν παρακολουθώ τα διάφορα θέματα & νήματα που με ενδιαφέρουν. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για τις γνώσεις που προσφέρουν δωρεάν μέσα από αυτό εδώ το νήμα. Αναλυτική περιγραφή για όλες τις διαδικασίες. Συγχαρητήρια!!Είμαι ευτυχής κάτοχος εδω κι ενα χρονο και κατι,μιας ταπεινής oly xz 2, διαβάζοντας όμως εδώ προσεκτικά τις όλες διαδικασίες νυχτερινής φωτογράφησης, έχω μείνει κι εγώ ουσιαστικά άφωνος με τα αποτελέσματα.Σας ευχαριστώ!!

DSC_3727_zpsqszmtzjn.jpg