Με τι μηχανή τραβάς? Χρησιμοποιείς τρίποδο? Απ τις 3 φωτο σου που είδα μου μοιάζουν τραβηγμένες με compact στο χέριΠάφος. Κύπρος
Τοτε κάνεις κάτι λάθος η στις ρυθμίσεις η κατά την επεξεργασίά της φωτο μετά. ψαξτο λίγοΧρησιμοποιώ τρίποδο, ΝΙΚΟΝ D300
Τοτε κάνεις κάτι λάθος η στις ρυθμίσεις η κατά την επεξεργασίά της φωτο μετά. ψαξτο λίγο
Επέλεξε το Α πρώτα θα σου έλεγα εγώ και να το αφήσεις εκεί για λίγο καιρό.
Αυτό σημαίνει ότι εσύ θα επιλέξεις το διάφραγμα και θα κάνει η μηχανή τα υπόλοιπα. Δοκίμασε πρώτα ένα ενδιάμεσο διάφραγμα πχ 5,6 και βλέπεις από το αποτέλεσμα.
Το τρίποδο το χρησιμοποιείς, αλλά πως πατάς το κουμπάκι για να κάνεις τη λήψη; Αν βάζεις το χέρι και το πατάς τότε πολύ πιθανό να κουνάς λίγο τη μηχανή και η σταθερότητα πάει περίπατο. Στη φωτογραφία της Λεμεσού που έστειλες πιο πάνω σου έχει κουνηθεί παρα πολύ. Η σταθερότητα είναι το σημαντικότερο στη νυχτερινή φωτογραφία. Από εκεί ξεκινάμε και τα υπόλοιπα έπονται
Καλύτερα τότε να δίνεις αυτόματη χρονοκαθυστέρηση και να τραβάει μόνη της μετά απο μερικά δευτερόλεπταΒάζω το χέρι και πατώ το κουμπάκι θα δοκιμάσω ξανά και τα λεμέ
Αγαπητή aalexantra νομίζω οτι πριν αρχίσουμε τις συμβουλές καλό θα ήταν να μας πείς εσύ δυο λόγια για το τί εμπειρίες κ γνώσεις έχεις πάνω στην φωτογραφία και στον εξοπλισμό σου, όπως και τί πιστεύεις εσύ για τις φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει ως τώρα.
Θα μας βοηθήσει, να καταλάβουμε καλύτερα τί είδους συμβουλές πρέπει να σου δώσουμε. Άλλο πράγμα θα σου προτείνα αν δεν γνωρίζεις τα βασικά σχετικά με τον χειρισμό της μηχανής σου (όπως πχ αν πρέπει να τραβάς στο P η σε αλλού) και άλλα αν έχεις ήδη κάποιες γνώσεις.
Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να ξεκινήσεις απο εκεί, γιατί αν απλά ανεβάζεις μα φωτογραφία (συμπιεσμένη τρελλα κιόλας) και μόνο μια φράση ζητώντας απόψεις, δεν πρόκυται να βγάλεις άκρη ούτε εσύ ούτε εμείς.
Τι να πεις ...Αυτό το μοντέλο ποζάρει στον καθένα ...Χαχα.. καλά είχε πολύ πλάκα.. Για πες φακό κλπ κλπ..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.