Re: Φωτογράφηση τη νύχτα
Απο που είναι η πρώτη? Σύνταγμα?
Και λίγες από μένα
Απο που είναι η πρώτη? Σύνταγμα?
Και λίγες από μένα
Και λίγες από μένα
Πολύ ωραίες Βλάση!Ας πάμε και εκτός Ελλάδος. Η πανέμορφη Κωνσταντινούπολη είναι εξίσου όμορφη και τη νύχτα. Μη φοβηθείτε να κάνετε βόλτες και να τραβάτε φωτογραφίες. Είναι πιο ασφαλής πόλη από την Αθήνα.
Bλασση μου αρεσε πολυ το τζαμι Σουλταν Αχμετ. Βεβαια απεναντι απ την αγια σοφια εγω θυμαμαι το μπλε τζαμι αλλα μαλλον κανω λαθος.
Και μια η αθηνα απο το θεατρο βραχων και περα.
![]()
Ας βάλω 2-3 ακόμη, τώρα που με έπιασε το μεράκι.
1. Σουλτάν Αχμέτ από άλλη πλευρά
2. Αγία Σοφία
3. Γενί τζαμί από τη γέφυρα του Πέραν (αυτή που είναι γεμάτη ψαράδες ακόμη και τη νύχτα).
Βάζω αυτές τις φωτογραφίες για να δούν τα μέλη τα λάθη που μπορεί να κάνει ο φωτογράφος.
Στην πρώτη φωτογραφία φαίνονται φωτεινές γραμμές στον αέρα. Είναι πουλιά. Με έκθεση 6-8 δευτ. δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν σημειακή θέση. Άρα η φωτο θέλει χοντρή επεξεργασία για να φύγουν. Στη δεύτερη έχω κόψει τον κορμό του ενός δένδρου στα δεξιά, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!! Στην τρίτη έχω επέμβει στο κάτω μέρος έτσι ώστε να κόψω την κίνηση των αυτοκινήτων στο δρόμο. Βέβαια έκοψα και τις κολόνες. Εκανα καλά ή όχι; Ποιά είναι η άποψή σας;
Η 3η δεν πήγαινε λίιιιιγο πιο κάτω? Χάνει λιγάκι το βάθος και την αίσθηση του χώρου της.
Στη 2η πιο κορμο εννοείς? Αυτόν δεξιά - δεξιά? Που είναι μισός?
Όχι, μπλουμ.... έχω όμως το αρχικό κάδρο με την κίνηση των αυτοκινήτων. Στη δεύτερη ναι αυτός του φουντωτού δένδρου.
Δεν νομίζω. Μια χαρά είναι! Φαντάσου πως με την πρώτη ματιά το πέρασα για θάμνο...Ηθελημένα ή άθελα, έχει κοπεί ακριβώς εκεί που πρέπει!
Με ποιά μηχανή ήσουν? Απίστευτα χρώματα!
....Στη δεύτερη έχω κόψει τον κορμό του ενός δένδρου στα δεξιά, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!! Στην τρίτη έχω επέμβει στο κάτω μέρος έτσι ώστε να κόψω την κίνηση των αυτοκινήτων στο δρόμο. Βέβαια έκοψα και τις κολόνες. Εκανα καλά ή όχι; Ποιά είναι η άποψή σας;
Δεν είχα προσέξει αυτό το thread... πολυ καλές φωτογραφίες!
Δύο και από 'μένα (όπως τις ειχα φτιάξει πρόχειρα στο laptop -δεν είναι το οριστικό):
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.