Giannis Amar
AVClub Addicted Member
Re: Φωτογράφηση τη νύχτα
Ηράκλειο Κρήτης
By night
Ηράκλειο Κρήτης
By night
Attachments
Last edited:
Καλά, από την Πόλη πήρες φακό? Από εκεί ψωνίζουν δερμάτινα!
Ωραία φωτογραφία! (και καλή τιμή ο φακός, παρεμπιπτόντως. Την 5D πόσο την έχουν? Μήπως πρόσεξες εάν έχουν τίποτα παλιούς φακούς στα μεταχειρισμένα?)
νομιζω εχω κρατησει καρτα του μαγαζιου. Αν την βρω αυριο μπορω να ρωτησω. Αλλα πες οτι την στελνουν, με τα τελωνεια τι γινεται? δεν θα υπαρχει και το 11% refund..
Για μεταχειρισμενα δεν κοιταξα.
Με την nikon D300 και τον nikon 85mm 1.8 που ειχε αγοραστει λιγες ωρες πριν απο επισημο retailer της nikon στην πολη. (270 eur με το tax refund).
Πολύ καλή Νίκο, με γεματο κάδρο χωρίς κενές μαύρες περιοχές που συνήθως υποφέρουν τέτοιες φωτογραφίες.
Όσο για τον 85αρη για μένα είναι αυτός που "κάθεται" καλύτερα από όλους τους nikon φακούς που έχω στη d300 (και έχω αρκετούς). Μιλάμε για εξαιρετικό φακό, θα το διαπιστώσεις σε λίγο καιρό που θα κάνεις τις συγκρίσεις με αυτούς που έχεις ήδη.
Νίκο μιλάμε για φακό που εδώ κάνει άνετα 400 και εσύ μου λες τον πήρες 30% κάτω. Στο κάτω-κάτω, τι είναι ένα ΠΣΚ στην Πόλη (που δεν έχω πάει και ποτέ παρεμπιπτόντως, ντροπή μου), για εμάς εδώ βόρεια δεν είναι και τόσο μακρυά. Ψήνονται και οι κουμπάροι μου... θα κάνω πως τους κάνω το χατήρι. Για ρώτα λιγάκι τιμές σε σώματα Canon εάν μπορείς!
Billy σε παρακαλώ άνοιξε ένα διαφορετικό θέμα για το διαγωνισμό αυτό και να το κολήσω ψηλά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.