AFam
AVClub Fanatic
- 11 September 2006
- 26,961
Το δαγκωμα της κόμπρας!!! (Οχι του Μπόρχα!!!)![]()
Πας γυρεύοντας για συζήτηση υψηλού επιπέδου πάλι !!!

Το δαγκωμα της κόμπρας!!! (Οχι του Μπόρχα!!!)![]()
Ενω αυτη που ηδη κανουμε...![]()
Nα σας θυμίσω ότι κάπου γύρω στο ´83 υπήρξε περίπτωση από Drive In - τα θυμάστε οι παλαιοί ??- όπου ο άντρας κόντεψε να χάσει τη ζωή του από αιμοραγία !! (χαμηλά) και η συνοδός να πάει από ασφυξία ......
Τους πρόλαβαν στο τσακ !!!!
Και πολλές άλλες τωρινές ιστορίες από ιατρεία και νοσοκομεία (τα καλά της δουλειάς)....:speechless-smiley-0 :speechless-smiley-0 :speechless-smiley-0
κύριοι ,
ελπίζω να μην ξεφύγει όμως το θέμα
οχι ........
οχι.....
απλα αναρωτιομαστε τι μπορει να αποθηκευσει κανεις σε ενα τετοιο μερος σε περιπτωση αναγκης ......![]()
![]()
![]()
Συγγνώμη ρε παιδιά..
Μόνο εγώ βρίσκω αυτό το θρεντ κακόγουστο και χυδαίο ??
Μήπως το παραχ''με στο φόρουμ μας ?
Είπαμε να πέφτουμε χαμηλά καμμιά φορά αλλά τόσο.."χαμηλά" πια και με ακτινογραφίες για να εμπεδώσουμε το συμβαν ?
Ελεος..
Υ.Γ. Εχω κάτι φωτό από ζωάκια που συνουσιάζονται.Να τα ανεβάσω γι να δημιουργήσω "θέμα">
μετά μας φταίει η τηλεόραση..
Ηρεμήστε Κε Ιωάννου, δεν χρειάζεται να τα παίρνετε όλα στα σοβαρά... Και αυτά τα "εξεζητημένα" θέματα έχουν την αξία τους... Δεν αρέσει σε κάποιον? μετά το πρώτο πόστ πατάει "go back"... Δηλαδή τόσο ευαίσθητη είναι η αισθητική σας? Βρίσκω τουλάχιστον απαξιωτικό και αλαζονικό το ποστ σας... αλλά τουλάχιστον ελπίζω να μην προτείνετε στην διαχείρηση λίστα θεμάτων επιτρεπτών προς συζήτηση...
Ε, ναί, εισαγωγή στο νοσοκομείο με ένα ποτήρι σφηνωμένο στον πάτο είναι θέμα, όπως και να το δει κανείς...
Συγγνώμη ρε παιδιά..
Μόνο εγώ βρίσκω αυτό το θρεντ κακόγουστο και χυδαίο ??
Μήπως το παραχ''με στο φόρουμ μας ?
Είπαμε να πέφτουμε χαμηλά καμμιά φορά αλλά τόσο.."χαμηλά" πια και με ακτινογραφίες για να εμπεδώσουμε το συμβαν ?
Ελεος..
Υ.Γ. Εχω κάτι φωτό από ζωάκια που συνουσιάζονται.Να τα ανεβάσω γι να δημιουργήσω "θέμα">
μετά μας φταίει η τηλεόραση..
βρε συ ....... θα σε δειρω ........
σου βαζω σοβαρα θεματα που πρεπει να τα συζητησουμε γιατι αφορουν ολους μας ........ μου γραφεις μας καταπλακωσες το ηθικο !!!!!!
βαζουν οι αλλοι γαργαλιστικα θεματα για να γελασει το χειλακι σου ΠΑΛΙ φωναζεις !!!!!!!
αρε ......... Τατιανα και Μενεγακη που θες μερα νυχτα να βλεπεις για να μαθεις .....:damnyou: :damnyou:
Κύριε κουκουλοφόρε εκδικητά ,μόνο αλαζόνας δεν είμαι.Οτι αλλο θέλετε μπορεί να είμαι και το συζητάμε.Μάλλον η κουκούλα σας καλύπτει το πληκτρολόγιο και μπερδεύετε τα γραπτά σας με τα δικά μου.Επίσης δεν μου κάνει εντύπωση που είστε ο μόνος που απευθύνθηκε σε εμένα προσωπικά,από όσους διάβασαν το θρεντ.Εχετε ένα μένος εναντίον μου από πέρυσι ανεξήγητο αλλά επίμονο.
Τώρα αν για εσας είναι θέμα ένα ποτήρι σφηνωμένο στον πάτο ε τότε..έχουμε θέμα !![]()
Y.Γ.Και επιτέλους δεν προτείνω λίστα στην διαχείριση αλλά μια "κατεύθυνση".Να ξέρουμε δηλ. στο Avclub μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε..:grandpa:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.