Ο Άγγλος ... ασθενής ΧΧΧ Μόνο για ενήλικες ΧΧΧ

Ενω αυτη που ηδη κανουμε...-bye--bye-

Κοίτα, αυτή που κάνουμε είναι όντως μια συζήτηση υψηλού επιπέδου για τα χαμηλά επίπεδα.... :chinscratch: :chinscratch: νομίζω...

Re: Απάντηση: Ο Άγγλος ... ασθενής ΧΧΧ Μόνο για ενήλικες ΧΧΧ

Nα σας θυμίσω ότι κάπου γύρω στο ´83 υπήρξε περίπτωση από Drive In - τα θυμάστε οι παλαιοί ??- όπου ο άντρας κόντεψε να χάσει τη ζωή του από αιμοραγία !! (χαμηλά) και η συνοδός να πάει από ασφυξία ......
Τους πρόλαβαν στο τσακ !!!!

Και πολλές άλλες τωρινές ιστορίες από ιατρεία και νοσοκομεία (τα καλά της δουλειάς)....:speechless-smiley-0 :speechless-smiley-0 :speechless-smiley-0

Αρα είσαι ενημέρος για την βρώμα αντίστοιχου περιστατικού με γνωστό, πάρα πολύ γνωστό επώνυμο τραγουδιστή που μεταφέρθηκε στο χειρουργείο σε αντίστοιχη κατάσταση?:music-smiley-005: -bye-

Τον πήγαν Παρίσι λέγανε τότε γιά να βγάλουν το ψάρι, εκτός αν αναφέρεσαι σε άλλον

Απάντηση: Re: Ο Άγγλος ... ασθενής ΧΧΧ Μόνο για ενήλικες ΧΧΧ

κύριοι ,
ελπίζω να μην ξεφύγει όμως το θέμα

οχι ........

οχι.....

απλα αναρωτιομαστε τι μπορει να αποθηκευσει κανεις σε ενα τετοιο μερος σε περιπτωση αναγκης ......:flipout: :flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Ο Άγγλος ... ασθενής ΧΧΧ Μόνο για ενήλικες ΧΧΧ

οχι ........

οχι.....

απλα αναρωτιομαστε τι μπορει να αποθηκευσει κανεις σε ενα τετοιο μερος σε περιπτωση αναγκης ......:flipout: :flipout: :flipout:

Σφυρίχτρα για την περίπτωση σεισμού:flipout: :flipout:
Σε περίπτωση ανάγκης δεν θα χρειαστεί καν
να την βγάλει
.
.
.
.
.
.
.
απλά να χαλαρώσει, να αφεθεί και
τα υπολοιπα θα έρθουν μόνα τους
:flipout: :flipout: :flipout:

Συγγνώμη ρε παιδιά..
Μόνο εγώ βρίσκω αυτό το θρεντ κακόγουστο και χυδαίο ??

Μήπως το παραχ''με στο φόρουμ μας ?
Είπαμε να πέφτουμε χαμηλά καμμιά φορά αλλά τόσο.."χαμηλά" πια και με ακτινογραφίες για να εμπεδώσουμε το συμβαν ?

Ελεος..

Υ.Γ. Εχω κάτι φωτό από ζωάκια που συνουσιάζονται.Να τα ανεβάσω γι να δημιουργήσω "θέμα">

μετά μας φταίει η τηλεόραση..

Re: Απάντηση: Ο Άγγλος ... ασθενής ΧΧΧ Μόνο για ενήλικες ΧΧΧ

Συγγνώμη ρε παιδιά..

Είπαμε να πέφτουμε χαμηλά καμμιά φορά αλλά τόσο.."χαμηλά" πια και με ακτινογραφίες για να εμπεδώσουμε το συμβαν ?

Ελεος..

Υ.Γ. Εχω κάτι φωτό από ζωάκια που συνουσιάζονται.Να τα ανεβάσω γι να δημιουργήσω "θέμα">

Ηρεμήστε Κε Ιωάννου, δεν χρειάζεται να τα παίρνετε όλα στα σοβαρά... Και αυτά τα "εξεζητημένα" θέματα έχουν την αξία τους... Δεν αρέσει σε κάποιον? μετά το πρώτο πόστ πατάει "go back"... Δηλαδή τόσο ευαίσθητη είναι η αισθητική σας? Βρίσκω τουλάχιστον απαξιωτικό και αλαζονικό το ποστ σας... αλλά τουλάχιστον ελπίζω να μην προτείνετε στην διαχείρηση λίστα θεμάτων επιτρεπτών προς συζήτηση...
Ε, ναί, εισαγωγή στο νοσοκομείο με ένα ποτήρι σφηνωμένο στον πάτο είναι θέμα, όπως και να το δει κανείς...

Και εγώ βρίσκω το θέμα κακόγουστο, αλλά για το χυδαίο προβληματίστηκα ιδιαίτερα, μια που τώρα αποτελεί και ευθύνη μου. Νομίζω όμως ότι η κουβέντα (μέχρι εχτές κατά τις 22:00 που μπήκα τελευταία φορά) κρατήθηκε εντός ορίων. Κάποια από τα επόμενα μηνύματα ίσως ξέφυγαν από το χαρακτήρα που έχει διαμορφωθεί στο club.

Σε αυτή τη φάση, θα πω ότι, σε αντίθεση με τον προφορικό λόγο, τα μηνύματα μένουν και αποτελούν μέρος του τόπου αυτού. Ας τα αντιμετωπίσουμε σαν τα βιβλία, τα CD ή τα DVD μας: φυσικά θα έχουμε σοβαρά και αστεία, εύκολα και δύσκολα, "Οικογενειακά" και προκλητικότερα. Αλλά ας αποφύγουμε αυτά που δεν θα αγοράζαμε, ή θα κρύβαμε σε κάποιο συρτάρι, μην τυχόν και τα δει κανείς παραέξω.

Παρεμπιπτώντως, υποψιάζομαι ότι η ακτινογραφία είναι μούφα. :grandpa:

Μην τρελαίνεστε ρε παιδιά..
Σιγά τα ωά δηλαδή..
Ούτε κανέναν θίξαμε, χυδαιότητες δεν είδα, πλάκα κάνουν μερικοί συμφορουμίτες οπότε δεν νομίζω να χρειάζεται πανικός...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο Άγγλος ... ασθενής ΧΧΧ Μόνο για ενήλικες ΧΧΧ

Ηρεμήστε Κε Ιωάννου, δεν χρειάζεται να τα παίρνετε όλα στα σοβαρά... Και αυτά τα "εξεζητημένα" θέματα έχουν την αξία τους... Δεν αρέσει σε κάποιον? μετά το πρώτο πόστ πατάει "go back"... Δηλαδή τόσο ευαίσθητη είναι η αισθητική σας? Βρίσκω τουλάχιστον απαξιωτικό και αλαζονικό το ποστ σας... αλλά τουλάχιστον ελπίζω να μην προτείνετε στην διαχείρηση λίστα θεμάτων επιτρεπτών προς συζήτηση...
Ε, ναί, εισαγωγή στο νοσοκομείο με ένα ποτήρι σφηνωμένο στον πάτο είναι θέμα, όπως και να το δει κανείς...

Κύριε κουκουλοφόρε εκδικητά ,μόνο αλαζόνας δεν είμαι.Οτι αλλο θέλετε μπορεί να είμαι και το συζητάμε.Μάλλον η κουκούλα σας καλύπτει το πληκτρολόγιο και μπερδεύετε τα γραπτά σας με τα δικά μου.Επίσης δεν μου κάνει εντύπωση που είστε ο μόνος που απευθύνθηκε σε εμένα προσωπικά,από όσους διάβασαν το θρεντ.Εχετε ένα μένος εναντίον μου από πέρυσι ανεξήγητο αλλά επίμονο.
Τώρα αν για εσας είναι θέμα ένα ποτήρι σφηνωμένο στον πάτο ε τότε..έχουμε θέμα !-bye-

Y.Γ.Και επιτέλους δεν προτείνω λίστα στην διαχείριση αλλά μια "κατεύθυνση".Να ξέρουμε δηλ. στο Avclub μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε..:grandpa:

Last edited:
Τεσπα μια παρατήρηση έκανα,ας μη γίνει και θέμα..
Αλλοι γελάνε με τον Κωνσταντάρα και τον Βέγγο και άλλοι με τον Ταμτάκο στο Ναυτικό.
Περί ορέξεως..

Υ.Γ. Πάω να πάρω το Blue Sky γιατί θα σκάσω με τόσα που γράφτηκαν γι αυτό.!:grinning-smiley-043

Αυτη την ιστορια με επωνυμο τραγουδιστη την εχω ακουσει και εγω. Αλλα με τραγουδιστρια η οποια για να μην βγουνε στη φορα αυτα που εκανε την πηγανε σε στρατιοτικο νοσοκομειο.

Συγγνώμη ρε παιδιά..

Ελεος..

βρε συ ....... θα σε δειρω ........

σου βαζω σοβαρα θεματα που πρεπει να τα συζητησουμε γιατι αφορουν ολους μας ........ μου γραφεις μας καταπλακωσες το ηθικο !!!!!!

βαζουν οι αλλοι γαργαλιστικα θεματα για να γελασει το χειλακι σου ΠΑΛΙ φωναζεις !!!!!!!

αρε ......... Τατιανα και Μενεγακη που θες μερα νυχτα να βλεπεις για να μαθεις .....:damnyou: :damnyou:

μη τσιμπας ρε φιλε........ πιες ενα φραπε και προπαντως ηρεμια !!

πλακα κανουμε !

Last edited:
βρε συ ....... θα σε δειρω ........

σου βαζω σοβαρα θεματα που πρεπει να τα συζητησουμε γιατι αφορουν ολους μας ........ μου γραφεις μας καταπλακωσες το ηθικο !!!!!!

βαζουν οι αλλοι γαργαλιστικα θεματα για να γελασει το χειλακι σου ΠΑΛΙ φωναζεις !!!!!!!

αρε ......... Τατιανα και Μενεγακη που θες μερα νυχτα να βλεπεις για να μαθεις .....:damnyou: :damnyou:

Βαγγέλη μου συγγνώμη..
Μετά από αυτό,ειλικρινά πεθύμησα τα παλιά σου ποστ !:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο Άγγλος ... ασθενής ΧΧΧ Μόνο για ενήλικες ΧΧΧ

Κύριε κουκουλοφόρε εκδικητά ,μόνο αλαζόνας δεν είμαι.Οτι αλλο θέλετε μπορεί να είμαι και το συζητάμε.Μάλλον η κουκούλα σας καλύπτει το πληκτρολόγιο και μπερδεύετε τα γραπτά σας με τα δικά μου.Επίσης δεν μου κάνει εντύπωση που είστε ο μόνος που απευθύνθηκε σε εμένα προσωπικά,από όσους διάβασαν το θρεντ.Εχετε ένα μένος εναντίον μου από πέρυσι ανεξήγητο αλλά επίμονο.
Τώρα αν για εσας είναι θέμα ένα ποτήρι σφηνωμένο στον πάτο ε τότε..έχουμε θέμα !-bye-

Y.Γ.Και επιτέλους δεν προτείνω λίστα στην διαχείριση αλλά μια "κατεύθυνση".Να ξέρουμε δηλ. στο Avclub μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε..:grandpa:

Συγνώμη από τον διαχειριστή και τους συμφορουμίτες, αλλά πρέπει να ανταπαντήσω, και δεν θα επανέλθω αν δεν προκληθώ...
Κε Ιωάννου, σχηματίστε, αν μπορείτε, την εικόνα στο μυαλό σας :
Κάποιος συμφορουμίτης, άνοιξε - καλώς ή κακώς - ένα θέμα... Καλώς ή κακώς επίσης, κάποιοι συμφορουμίτες αποφάσισαν να συμμετάσχουν, ανάμεσά τους κι εγώ, και συμπλήρωσαν ή σχολίασαν το θέμα, είπαν την άποψή τους, έκαναν το χιούμορ τους και το θέμα έπαιρνε την φυσιολογική πορεία του προς την λήθη, ώσπου εμφανίζεστε εσείς... Kαι να τι κάνετε :

Διαβάζετε ΟΛΟ το θρεντ μέχρι εκείνο το σημείο (δεν ενοχληθήκατε κατά την ανάγνωση ωστε να αλλάξετε θέμα?) και κατόπιν "μιλήσατε" :
α) "Συγγνώμη ρε παιδιά..Μόνο εγώ βρίσκω αυτό το θρεντ κακόγουστο και χυδαίο ?? "
Προσβάλετε τον αρχικό συντάκτη που άνοιξε το θρεντ σαν "κακόγουστο και χυδαίο" μια και χαρακτηρίζετε έτσι την προσπάθειά του να μεταφέρει την πληροφορία...
β) " Μήπως το παραχ''με στο φόρουμ μας ? "
Δεν ξέρω αν το παραπάνω το κάνετε εσείς, αλλά εγώ δεν το κάνω και είναι η δεύτερή προσβολή προς το πρόσωπό μου (μια και συμμετέχω στη συζήτηση), αλλά και προς τους άλλους συμμετέχοντες. Τέτοια προσβολή δεν την δέχομαι και την επιστρέφω...
γ) "Είπαμε να πέφτουμε χαμηλά καμμιά φορά αλλά τόσο.."χαμηλά" πια "
Τρίτη προσβολή, σε τρείς προτάσεις... Λίγοι μπορούν να τα καταφέρουν...

Και όχι μόνο αυτό, αλλά έχετε το θράσος να αισθάνεστε θιγμένος και σκούζετε ότι δέχεστε προσωπική επίθεση όταν υπερασπίστηκα τον εαυτό μου και - έστω και καταχρηστικά, αφού μπορούσαν να το κάνουν μόνοι τους - τους υπόλοιπους που είχαν συμμετάσχει μέχρι εκείνη την ώρα στο θρεντ...
Θα το κλείσω εδώ, και ελπίζω να μην ξαναπροκληθώ, εκφράζοντας την εύλογη απορία που μου ήρθε στο νου από την 4η φράση σας :

δ) "Υ.Γ. Εχω κάτι φωτό από ζωάκια που συνουσιάζονται.Να τα ανεβάσω γι να δημιουργήσω "θέμα" "
Πρώτον - προς ενημέρωσή σας - τα ζωάκια ζευγαρώνουν, ΔΕΝ συνουσιάζονται, αυτό είναι αποκλειστικό προνόμιο του ανθρώπου...
Δεύτερον - η απορία μου - τι είναι αυτό που σας έκανε να κρατήσετε τις φωτό από τα "συνουσιαζόμενα" ζωάκια στο αρχείο σας ή στον υπολογιστή σας κε Ιωάννου ?????

Last edited: