Απάντηση: O βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο νέος βασιλιάς HTC CRUISE DIAMOND
η 1η έκδοση του κινητού της Apple λοιπόν έχει πάρα πολλές ελλείψεις, έχει όμως κάποια μοναδικά, μέχρι στιγμής, προτερήματα....γρήγορο, αξιόπιστο, τεράστια οθόνη, iPod κ αν θες κ "μούρη", μεταξύ άλλων...
Η εγώ είχα άλλο κινητό ή δεν μας τα λες καλά Μιχάλη.
Γρήγορο? Σε τι? στις 5 εφαρμογές που δίνει η Apple? Ευχαριστώ πολύ. Και στα windows το calulator ανοίγει στιγμιαία.
Αξιόπιστο? Εάν κολλήσει την έκατσες. Εάν το πειράξεις πάλι την έκατσες. Μέχρι και 3 reboot χρειάστηκα για να πάρω τηλέφωνο. Μέχρι και ο Καστρούνης με κορόιδευε και μου είπε "τόσα που κάνει τηλέφωνο παίρνει?"
Μούρη? Κάτσε να έρθει και να το έχει και η κουτσή Μαρία και θα σου πω εγώ.
Το iphone είναι ένα πολύ ωραίο gadget και τίποτα παραπάνω. Και δεν είναι μόνο οι ελείψεις του, τα κλειδώματα, αυτονομία, μη αλλαγή μπαταρίας, το τεράστιο όπως φαίνεται πρόβλημα με την νεκρή οθόνη, η έλειψη GPS, και πάει λέγοντας.
Η HTC έχει αποδείξει επισήμως ότι και βγάζει φοβερά τηλέφωνα τα οποία είναι αξιόπιστα και με απίστευτες δυνατότητες. Και το κάνει πολύ πριν από την Apple.
Όταν έπιασα στα χέρια μου το πρώτο S100 που είχε έρθει στην Ελλάδα μόνο τα κλάματα δεν έβαλα.
Το εργαλείο που παρουσίαστηκε παραπάνω είναι απλά θεικό. Και να είσαι σίγουρος ότι το επόμενο θα είναι καλύτερο. Αλλά ούτε μέχρι τότε να είσαι σίγουρος δεν θα μπορείς να ακούσεις μουσική ή να δεις βίντεο μέσω bluetooth με το iphone. Και όσο όμορφη και με τεράστιες δυνατότες είναι μια Ferrari, όταν της κλειδώσεις τους τροχούς ή το τιμόνι, τότε είσαι καλύτερα και με μια BMW.