Έχει 2-3 ίσως και 4 χρονάκια.
Επι avforum φυσικά. Γίνεται ένας τζερτζελές, βγαίνει μία λακωνική ανακοίνωση και μετά ... μουγκαμάρα.
Ένα μέλος ανοίγει θέμα στην εκτός θέματος για να ρωτήσει τι συμβαίνει. Γραφουν κανα δυό ακόμη. Μετά απο λίγο εμφανίζεται απάντηση του Γενικού διαχειριστή οτι θα πάρουν τις απαντήσεις τους και μέχρι τότε απαγορεύεται να γράψει κανείς οτιδήποτε κάτω απο το συγκεκριμένο post. Βλέπετε η τότε πλατφόρμα δεν επέτρεπε κλειδώματα θεμάτων.
Για την ιστορία και για να μαθαίνουν οι νεώτεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι:
Α. ΓΔ ήταν το μέλος που ξεκίνησε το topic "οδηγίες στους ναυτιλλομένους"
Β. Το "ενοχλητικό μέλος" ήταν ο νυν ΑΓΔ
Γ. Δεν είχαμε τότε κούλουμα
Όπως λέει και ο πάνσοφος λαός "εκεί που είσαι ήμουνα κι εκεί που είμαι θάρθεις"
Καλά πάτε !!!
Δεν είχε αέρα για το πέταμα και είπατε να φέρετε μποφόρια ?????
Αντε, παμε για το πασχα, υποσχομαι να μη φαω σαρδελλες....Προσωπικά ευχομαι να αποδυναμωθεί οποιοσδήποτε κανόνας στην πράξη που είναι και το ζητούμενο και μάς αφορά όλους.Οπως και η αμοιβαία εμπιστοσύνη.
Νομιζω οτι αυτη ειναι η καλυτερη λυση, εφοσον αυτο τηρηθει απο μελη και την διαχειρηση. Ας παραμεινουν τυπικοι αυτοι οι κανονες και ας μην χρησιμοποιηθουν ποτε, παρα μονο αντι τουφεκισμου:violent-smiley-030: . Κατι σαν την θανατικη καταδικη βρε παιδι μου, που υπαρχει μεν σε ορισμενα κρατη, αλλα δεν εφαρμοζεται....
Και η κριτική γίνεται συνήθως απο οσους ενδιαφέρονται για τον χώρο.Με τον φίλο μας μαλώνουμε και όχι με τον άγνωστο
Συμφωνω και επαυξανω:grandpa:
Εγώ παρέα θα κάνω με τον πόνο μου.![]()
Αφιερωμένο εξαιρετικά.
![]()
Η πράξη του κλειδώματος του θέματός μου οσον αφορά το ´διάταγμα´λειτουργίας του club ,με πρόσχημα την απουσία του Διαχειριστή ή δεν ξέρω ποιού άλλου,αποτελεί ύψιστη ενέργεια λογοκρισίας και φιμώματος.
Τι πειράζει να μένει ανοικτό το θέμα?Eάν ενοχλεί κάποιους να βγούν και να γράψουν.
Ακου λέει να περιμένουμε την όποια αυτού υψηλότητα και μέχρι τότε μόκο.
Τι μάς περάσατε κύριοι??
Yποτακτικούς σας ή δούλους σας?
Δεν βρίσκατε καμιά καλύτερη δικαιολογία??
Mόνον άνθρωποι που φοβούνται τον διάλογο και την κριτική αντιδρούν έτσι.
Ωραια δημοκρατία.
Σας προτείνω να ιδρύσετε και σωματείο που να αποτελειται μονον απο εκλεκτούς και ολοι οι άλλοι να χορευουν στον ρυθμό σας
Η πράξη του κλειδώματος τού συγκεκριμένου θέματος αποδεικνύει οτι το club έγινε κλειστό μαγαζί που ορισμένοι διατάζουν και ολοι οι άλλοι σκύβουν το κεφάλι.
To συγκεκριμένο thread επ´ουδενί ήταν υβριστικό ή προσβλητικό .Αντιθέτως εσείς προσβάλλετε τα μελη που συμμετείχαν,με την κίνησή σας αυτή.
Γιατί παρακαλώ κλειδώνεται μέχρι να απαντήσει η διαχείριση?
Σκοπεύετε να το εφαρμόσετε σε όλα τα threads απο εδώ και εμπρός?
Η συγκεκριμένη πράξη είναι ενέργεια βαθειά αντιδημοκρατική,που ξεπερνά κάθε όριο.
Εκθαμβος απο τα επιχειρήματα του κλειδώματος ,υποκλίνομαι στο control freak που επικρατεί.
Το avclub καταδικάζει την πράξη κατά του βιβλιοπωλείου.
Επειδή όμως η συζήτηση παρεκτράπη γιά άλλη μιά φορά σε ύβρεις, όπως προβλέπουν οι όροι λειτουργρίας του avclub, σβήστηκαν λέξεις ή κείμενα γιά να προστατεύσουν τρίτους που προσβάλλονται ανώνυμα.
Στο εξής θα σβήνεται όλο το παρεκτραπέν υβριστικό ή προσβλητικό thread.
Το θέμα κλειδώνεται.
Υπενθυμίζεται ότι ενστάσεις επί των ενεργειών της διαχειριστικής ομάδας, σύμφωνα με τους ισχύοντες όρους λειτουργίας, δεν επιτρέπονται σε νέο θέμα, παρά μόνο με αποστολή pm προς τους διαχειριστές. Σε περίπτωση που ξεκινήσει τέτοιο θέμα θα διαγραφεί.
Η διαχείριση είναι στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να αποφασίσει γιά την επιβολή των προβλεπόμενων από τους όρους λειτουργίας ποινών.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.