O διάδοχος του...σκαντζόχοιρου.

Τηλεφωνησα στον αντιπροσωπο και τον ρωτησα αν μπορω να ακουσω το μηχανημα στο σπιτι μου. Μου απαντησε πως ειναι πολιτική του να μη δινει μηχανηματα προς ακρόαση. Πουλαει κατι που εχει 4300 και δεν το δινει για ακροαση. Δεν το συζηταει καν...

Αν τον γνωριζει καποιος προσωπικα, ας του δωσει τα συγχαρητηρια μου. Μολις εχασε (αλλον?) εναν υποψηφιο πελατη.

Τηλεφωνησα στον αντιπροσωπο και τον ρωτησα αν μπορω να ακουσω το μηχανημα στο σπιτι μου. Μου απαντησε πως ειναι πολιτική του να μη δινει μηχανηματα προς ακρόαση. Πουλαει κατι που εχει 4300 και δεν το δινει για ακροαση. Δεν το συζηταει καν...

Αν τον γνωριζει καποιος προσωπικα, ας του δωσει τα συγχαρητηρια μου. Μολις εχασε (αλλον?) εναν υποψηφιο πελατη.

Το έχει σύστημα.Εχει ξανακάνει τα ίδια στο παρελθόν σ' άλλο μέλος με ηχεία.Μου φαίνεται καιρός να κάνουμε μια "black list" με τα σχετικά προβλήματα που αντιμετώπισαν-ζουν τα μέλη και να την αναρτήσουμε σε περίοπτη θέση.

Re: Απάντηση: O διάδοχος του...σκαντζόχοιρου.

Το έχει σύστημα.Εχει ξανακάνει τα ίδια στο παρελθόν σ' άλλο μέλος με ηχεία.Μου φαίνεται καιρός να κάνουμε μια "black list" με τα σχετικά προβλήματα που αντιμετώπισαν-ζουν τα μέλη και να την αναρτήσουμε σε περίοπτη θέση.

+1

Τι σχεση εχει αυτο? Ο φιλος δεν ειπε οτι ειναι ο καλυτερος value for money solid state ειπε οτι ειναι ο καλυτερος solid state γενικα.

Και για να μην παρεξηγουμε μια χαρα μηχανακια ειναι, μπορει να ειναι και τα καλυτερα για καποιους απλα καλο ειναι να ειμαστε πιο φειδωλοι στις δηλωσεις μας...
Δε μιλησα για τον συγκεκριμενο. Εγραψα οτι οι δημιουργιες του Nelson pass ειναι ΟΙ καλυτεροι solid state στην αγορα.

Εγω ειχα τηλεφωνησει για να ακουσω τον ακριβο pre (ενδιαφερομουν) και μου ειπε επι λεξη "οποιος αγοραζει τετοια μηχανακια δε χρειαζεται να τα ακουσει. Ξερει τι αγοραζει"........Σωστος ο παικτης (Αν δεν απατωμαι ο Pre κοστιζε 9000+

Τέτοια κάνουν οι αντιπρόσωποι και μετά τραγουδάνε το "Και πάλι μόνος εγώ και ο πόνος"... :BDGBGDB55:

Για να μη μιλήσουμε για την αγορά που δεν πάει καθόοοοοολου καλά και φταίνε οι καταναλωτές που δεν ξέρουν να αγοράζουν σωστά μηχανήματα...

Η όροι του http://passlabs.com/dealers.htm
Δεν είναι καθόλου φιλικοί προς τον χρήση.

http://passlabs.com/dealers.htm

Νotice to customers purchasing new and used Pass Labs equipment.
When purchasing used Pass Labs equipment from a foreign country please be aware of the following:
1. Pass Labs warranty policy is only valid in the country of purchase.
2. Pass Labs warranty requires that units with remaining warranty be returned to the country of purchase for the warranty to be valid. Customer is responsible for freight both ways and all associated import and export charges.
3. Pass Labs foreign distributors are not required to provide warranty service, repair or change AC mains voltage on units that they did not originally import and sell.
4. Pass Labs foreign distributors may at their discretion offer service for a fee.
Note: Products purchased from the United States have power transformers that only allow for 120 volt AC operation.

Το μοναδικό αρνητικό ίσος, για τα υπέροχα μηχανάκια τους.
Βέβαια τις περισσότερες φορές μπορείτε να βρείτε support αλλού…

Και την ίδια στιγμή -πριν μερικές μέρες συγκεκριμένα-, φίλος απ την Αμερική με ενημέρωσε ότι έχει σπίτι του για δοκιμή τον 250άρη για ένα μήνα με κόστος 50$ και άλλα 200$ απαλλαγή για την ασφάλεια αν πάθει κάτι το μηχάνημα.
Λιανά, αν καεί ο ενισχυτής θα χάσει 250$ κι αν τον επιστρέψει όπως τον πήρε 50$.

Ελλαδιστάν.

Προτείνω να κάνουμε κάτι άλλο:

Επιστολή διαμαρτυρίας στην εταιρεία για τη συμπεριφορά του αντιπροσώπου.
Αν δει η εταιρεία ότι χάνει πωλήσεις, θα αλλάξει συνεργάτη.

Απάντηση: Re: O διάδοχος του...σκαντζόχοιρου.

Προτείνω να κάνουμε κάτι άλλο:

Επιστολή διαμαρτυρίας στην εταιρεία για τη συμπεριφορά του αντιπροσώπου.
Αν δει η εταιρεία ότι χάνει πωλήσεις, θα αλλάξει συνεργάτη.

Μεσα

Στέργιο την φτιάχνεις;:grinning-smiley-043
Γράψε,ότι εκπροσωπούμε το μεγαλύτερο στην Ελλάδα AV ιστιότοπο,με 12000 μέλη(βάλε λίνκ) και διαμαρτυρόμαστε έντονα κλπ,κλπ.:violent-smiley-030:

Kαλα και τα Mcintosh υπαρχουν 80 χρονια αλλα ειναι χρεπι.

Φιλαρακι μην τα λες αυτα κριμα ειναι. Για καποιους ειναι τα καλυτερα και στην τελικη για να υπαρχουν και να συνεχιζουν την καλη εμπορικη πορεια τους πρεπει να παιζουν βρε συ. Τωρα ενταξη μπορει να μην σου "εκατσαν" στο συστημα αλλα δεν νομιζω οτι ειναι χρεπι...

Αυτό είναι καθαρά πολιτική του αντιπροσώπου ή γραμμή από τη μαμά εταιρία;

Αν και όταν ήθελα να δοκιμάσω το Achroplat στο παλιό μου πικάπ είχα μία παρόμοια αντιμετώπιση...

Απάντηση: Re: O διάδοχος του...σκαντζόχοιρου.

Αυτό είναι καθαρά πολιτική του αντιπροσώπου ή γραμμή από τη μαμά εταιρία;

Μηπως ξερει ο Γιαννης να μας απαντησει σε αυτο? Αν ειναι πολιτικη της εταιριας θα επρεπε να το φωναζει ο αντιπροσωπος και τελικα να μην την ακολουθει.