Τηλεφωνησα στον αντιπροσωπο και τον ρωτησα αν μπορω να ακουσω το μηχανημα στο σπιτι μου. Μου απαντησε πως ειναι πολιτική του να μη δινει μηχανηματα προς ακρόαση. Πουλαει κατι που εχει 4300 και δεν το δινει για ακροαση. Δεν το συζηταει καν...
Αν τον γνωριζει καποιος προσωπικα, ας του δωσει τα συγχαρητηρια μου. Μολις εχασε (αλλον?) εναν υποψηφιο πελατη.
Το έχει σύστημα.Εχει ξανακάνει τα ίδια στο παρελθόν σ' άλλο μέλος με ηχεία.Μου φαίνεται καιρός να κάνουμε μια "black list" με τα σχετικά προβλήματα που αντιμετώπισαν-ζουν τα μέλη και να την αναρτήσουμε σε περίοπτη θέση.
Δε μιλησα για τον συγκεκριμενο. Εγραψα οτι οι δημιουργιες του Nelson pass ειναι ΟΙ καλυτεροι solid state στην αγορα.Τι σχεση εχει αυτο? Ο φιλος δεν ειπε οτι ειναι ο καλυτερος value for money solid state ειπε οτι ειναι ο καλυτερος solid state γενικα.
Και για να μην παρεξηγουμε μια χαρα μηχανακια ειναι, μπορει να ειναι και τα καλυτερα για καποιους απλα καλο ειναι να ειμαστε πιο φειδωλοι στις δηλωσεις μας...
Εγω ειχα τηλεφωνησει για να ακουσω τον ακριβο pre (ενδιαφερομουν) και μου ειπε επι λεξη "οποιος αγοραζει τετοια μηχανακια δε χρειαζεται να τα ακουσει. Ξερει τι αγοραζει"........Σωστος ο παικτης (Αν δεν απατωμαι ο Pre κοστιζε 9000+Το έχει σύστημα.Εχει ξανακάνει τα ίδια στο παρελθόν σ' άλλο μέλος με ηχεία.Μου φαίνεται καιρός να κάνουμε μια "black list" με τα σχετικά προβλήματα που αντιμετώπισαν-ζουν τα μέλη και να την αναρτήσουμε σε περίοπτη θέση.
Προτείνω να κάνουμε κάτι άλλο:
Επιστολή διαμαρτυρίας στην εταιρεία για τη συμπεριφορά του αντιπροσώπου.
Αν δει η εταιρεία ότι χάνει πωλήσεις, θα αλλάξει συνεργάτη.
Kαλα και τα Mcintosh υπαρχουν 80 χρονια αλλα ειναι χρεπι.
Αυτό είναι καθαρά πολιτική του αντιπροσώπου ή γραμμή από τη μαμά εταιρία;
:SFGSFGS5: Γιάννης; Ποιος Γιάννης;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.