O διάδοχος του...σκαντζόχοιρου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: O διάδοχος του...σκαντζόχοιρου.

Φιλαρακι μην τα λες αυτα κριμα ειναι. Για καποιους ειναι τα καλυτερα και στην τελικη για να υπαρχουν και να συνεχιζουν την καλη εμπορικη πορεια τους πρεπει να παιζουν βρε συ. Τωρα ενταξη μπορει να μην σου "εκατσαν" στο συστημα αλλα δεν νομιζω οτι ειναι χρεπι...

Nαι ρε πλακα εκανα!!

Γεια χαρα θα σας πω την γνωμη μου για τα pass επειδη εχω ακουσει πολλα μοντελα τον ολοκληρωμενο δεν τον εχω ακουσει οι προενισχυτες της ειναι πολλοι καλοι οσο για τους τελικους της οι σκαντζοχοιροι ειναι τρομερα μηχανηματα και ειδικα ο μικρος οσο γαι την σειρα X παιδια ειναι μαπα δεν λεει τιποτα αυτοι ειναι οι γνωμη μου.-

Γεια χαρα θα σας πω την γνωμη μου για τα pass επειδη εχω ακουσει πολλα μοντελα τον ολοκληρωμενο δεν τον εχω ακουσει οι προενισχυτες της ειναι πολλοι καλοι οσο για τους τελικους της οι σκαντζοχοιροι ειναι τρομερα μηχανηματα και ειδικα ο μικρος οσο γαι την σειρα X παιδια ειναι μαπα δεν λεει τιποτα αυτοι ειναι οι γνωμη μου.-

Συγγνώμη για την άσχετη παρεμβολή, αυτό με την ανορθογραφία επίτηδες το κάνεις? δηλώνει κάτι?

Κωνσταντίνος

Ποια ανορθογραφεια κυριε τυροβολα δεν σας καταλαβαινω τι εννοειτε για μιληστε πιο καθαρα να γινεται κατανοητος πολυ μπερδεμενα τα λετε και δεν μου αρεσει