Ο δικός μου W5000

Απάντηση: Re: Ο δικός μου W5000

Που να ερθει; Εννοείς ότι διαταράσσεται το τέλειο;

Για του λόγου το αληθές, σε παραπέμπω σε σοβαρούς ανθρώπους σαν τον geodengr και όχι σε καλές ΜπικόΝοικοκυρές που τρώγονται από τη ζήλια τους.

:p

Εγώ δεν έχω άποψη... Όποτε σε έβλεπα οτι πάς να τα ανοίξεις έβγαινα στη βεράντα για τσιγάρο... :p
Μάρτυς μου ο Κούλης... κι ο Δημητρακούλης... :grinning-smiley-043

Το φάγατε στη μουρμούρα το παιδί βρέ αθεόφοβοι! Λυσσάξατε πιά μ´αυτά τα pioneer :p
Σύριε μην τους ακούς, ....ζηλεύουν (άφες αυτοίς, ού γαρ οίδασι τί ποιούσι) -bye-

Φιλικά
Γιώργος.

Νέα ερώτηση: Σήμερα έβαλα πρώτη φορά να δω ένα divx. Έστειλα σήμα video στον προτζέκτορα από το dvd player με απλό rca. Είχε μια μικρή αλλά αρκετά ενοχλητική καθυστέρηση στην εικόνα. Δοκίμασα και κανονικό dvd μήπως έφταιγε το divx αλλά μάλλον τα ίδια έκανε (δεν έκανε κοντινά στη συγκεκριμένη ταινία για να είμαι 100% σίγουρος και επειδή είναι αργά δεν μπόρεσα να δοκιμάσω κι άλλη ταινία). Τι παίζει να έφταιγε;

Μπορεί να μην απαντήθηκε ακόμα η προηγούμενη ερώτηση, αλλά έχω κι άλλη: Ψάχνοντας για λάμπα, βρήκα σε ένα γερμανικό site με 300 ευρώ, ενώ είχε και σκέτη τη λάμπα με 200. Όταν έρθει η ώρα να αλλάξω, θα χρειαστώ όλο το πακέτο ή κάνει και η σκέτη λάμπα; Γενικά οι τιμές αλλάζουν; Αν δηλαδή βρω μία σε καλή τιμή, να την τσιμπήσω γιατί μπορεί πχ σε ένα χρόνο να τη βρω 100 ευρώ πάνω;

Νέα ερώτηση: Σήμερα έβαλα πρώτη φορά να δω ένα divx. Έστειλα σήμα video στον προτζέκτορα από το dvd player με απλό rca. Είχε μια μικρή αλλά αρκετά ενοχλητική καθυστέρηση στην εικόνα. Δοκίμασα και κανονικό dvd μήπως έφταιγε το divx αλλά μάλλον τα ίδια έκανε (δεν έκανε κοντινά στη συγκεκριμένη ταινία για να είμαι 100% σίγουρος και επειδή είναι αργά δεν μπόρεσα να δοκιμάσω κι άλλη ταινία). Τι παίζει να έφταιγε;

Ίσως γιατί χρησιμοποίησες την χειρότερη σύνδεση που θα μπορούσες?

Αλήθεια γιατί έκανες αυτή τη δοκιμή? Έχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις composite σύνδεση με τον προβολέα σου?

Κάνε το ίδιο με ένα καλώδιο HDMI και πες μας τις εντυπώσεις...

Μπορεί να μην απαντήθηκε ακόμα η προηγούμενη ερώτηση, αλλά έχω κι άλλη: Ψάχνοντας για λάμπα, βρήκα σε ένα γερμανικό site με 300 ευρώ, ενώ είχε και σκέτη τη λάμπα με 200. Όταν έρθει η ώρα να αλλάξω, θα χρειαστώ όλο το πακέτο ή κάνει και η σκέτη λάμπα; Γενικά οι τιμές αλλάζουν; Αν δηλαδή βρω μία σε καλή τιμή, να την τσιμπήσω γιατί μπορεί πχ σε ένα χρόνο να τη βρω 100 ευρώ πάνω;

Για αυτό θα πρέπει να μας απαντήσει ο Μανώλης Κ. Όσον αφορά την τιμή της λάμπας, συνήθως πέφτει. Δεν έχω παρατηρήσει αύξηση τιμής με τον καιρό...

Οπότε, κατά τη γνώμη μου, δεν κρίνω απαραίτητο να γίνει αυτή η κίνηση τώρα...
-bye-

Ίσως γιατί χρησιμοποίησες την χειρότερη σύνδεση που θα μπορούσες?

Αλήθεια γιατί έκανες αυτή τη δοκιμή? Έχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις composite σύνδεση με τον προβολέα σου?

Κάνε το ίδιο με ένα καλώδιο HDMI και πες μας τις εντυπώσεις...
Μόλις δοκίμασα και με nova και έχει πάλι καθυστέρηση... Μεσοπρόθεσμα θα γίνει σύνδεση με hdmi, αλλά ούτε ο αποκωδικοποιητής ούτε το dvd player μου έχουν hdmi εξόδους και αυτή τη στιγμή δεν έχω χρήματα για ενισχυτή, πήγαν όλα στον προτζέκτορα. Έλεγα να τη βγάλω 2-3 μήνες με composite μέχρι να είμαι λίγο πιο άνετα οικονομικά...

Επίσης, καθώς ο αποκωδικοποιητής μου έχει μόνο composite video έξοδο, ακόμα κι όταν αγοράσω ενισχυτή σημαίνει ότι ίσως θα έχω πάλι τα ίδια προβλήματα, ακόμα κι αν μετά τον ενισχυτή φεύγει hdmi; Ή το πρόβλημα είναι μόνο στην είσοδο composite του προβολέα;

Ρε παιδιά μόλις μιλησα με μαγαζί και μου είπε ο άνθρωπος(σοβαρό μαγαζί), ότι ο προβολέας καταργήθηκε και δεν θα ξαναέρθει.

Μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε???

Μόλις το επιβεβαίωσα απο την BSI....

Μέτα το καλοκαίρι το νέο της homecinema μοντέλο.

Α, ρε άτιμη κοινωνία...

Ρε παιδιά μόλις μιλησα με μαγαζί και μου είπε ο άνθρωπος(σοβαρό μαγαζί), ότι ο προβολέας καταργήθηκε και δεν θα ξαναέρθει.

Μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε???
Ετσι ειναι.

Μέτα το καλοκαίρι το νέο της homecinema μοντέλο.

Κατά τον, κατά τα άλλα, σεβαστό διαχειριστή της κατηγορίας μας (όχι τον Κώστα, τον ''άλλον'') αυτα που λες υπόκεινται στους νόμους περί διασποράς ψευδών ειδήσεων :p

Κατά τον, κατά τα άλλα, σεβαστό διαχειριστή της κατηγορίας μας (όχι τον Κώστα, τον ''άλλον'') αυτα που λες υπόκεινται στους νόμους περί διασποράς ψευδών ειδήσεων :p

xaxaxa!!!

Το κατά τα άλλα, μου άρεσε!!!

Βρε απο την BSI μου το είπανε!!!

Δεν μου λέτε τώρα, στην pixmania τον εχει, έχει παραγγείλει κανείς απο εκεί τίποτα??

Ναι, (εγώ τουλάχιστον :p) βρε σε πιστεύω.

Μια χαρα ειναι η Pixmania. 100% safe και ΟΚ.

Αν θες τη γνώμη μου όμως, περίμενε λίγο (όσο να ναι υπό κατάργηση μοντέλο δεν παίρνεις εύκολα....αυτά μόνο στις Kuro παίζουν :p)

YΓ Λόρδε Spaceball, κάνει κράτει δεν έχεις ολοκληρώσει ακόμα την εκπαίδευσή σου και θα βρεθείς σε δύσκολη θέση my young apprendice. :p

Απάντηση: Re: Ο δικός μου W5000

.....

YΓ Λόρδε Spaceball, κάνει κράτει δεν έχεις ολοκληρώσει ακόμα την εκπαίδευσή σου και θα βρεθείς σε δύσκολη θέση my young apprendice. :p

Eυτυχως που το ειπες (οτι δεν τον εχεις ετοιμασει ακομα) γιατι ημουν ετοιμος :p

Re: Απάντηση: Ο δικός μου W5000

λοιπον επειδη υπαρχει προβλημα πραγματικα κανω την καρδια μου πετρα και τον πουλαω με 80 ωρες προβολης 5000ευρω :flipout::flipout::flipout:

Όχι βρέ Παναγιώτη τόσο φτηνά, μην το "σκοτώνεις" το μηχανάκι, ...είπαμε...
:flipout:

Φιλικά
Γιώργος.

Η BSI δεν είναι πλέον η "επίσημη" αντιπροσωπεία της BenQ κ για αυτό μας έχει πήξει στη μπούρδα τον τελευταίο μήνα.