spcav
AVClub Fanatic
- 18 August 2006
- 17,287
Λογικό.Πρίν λίγες μέρες είδα (και χάρηκα μέχρις εσχάτων) τον υπέροχο και πανάκριβο JVC 750, στον εξαιρετικό χώρο ενός καλού φίλου (), και όμως εξακολουθώ να απολαμβάνω ασύστολα! τα ...θέλγητρα του ταπεινού μου BenQ 5000, χωρίς απολύτως κανένα "σύνδρομο στέρησης!"
Τα mid level μηχανάκια έχουν φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο σε σημείο που οι διαφορες δεν είναι τεράστιες με αποτέλεσμα η ‛μνήμη’ να τις ‛σβήνει’ σχετικά εύκολα.
Συνήθως, σε τέτοιες περιπτώσεις, η πρώτη ματιά / εντύπωση είναι που αποτυπώνει την διαφορά. Μετά ‛συνηθίζει’ το μάτι.
Είναι βέβαια και θέμα συνθηκών, χώρου κλπ.
Θυμάμαι πχ ότι όταν, αφού πήρα τον 750, είχα δει τον HD-1 μου φάνηκε μεγάλη η διαφορά.
Από την άλλη, όταν προ καιρού (πριν νομίζω τον 750

Στον Τάκη ή στον Δημήτρη μιλάς;Όσο για τον πολύ καλό φίλο με τον JVC 750 που έλεγα πρίν, πρέπει επί τέλους να παραδεχθεί ότι το ηχοσύστημα του είναι κυριολεκτικά καθηλωτικό-πραγματικά και ολοκληρωτικά καταπληκτικό!!! Σε τέτοιο βαθμό που ο Dila του, μάλλον μετά βίας το συνοδεύει!!!p ...το αγαπημένο σου βρε σύ
).
Και μήν ξαναακούσω αηδιούλες περί τσιριγμάτων και λοιπών χαριτωμενιών, εντάξει?

YΓ Πες μου που να σου στείλω τα σοκολατάκια και τα τριαντάφυλλα

YΓ 2 Είναι προφανές ότι δεν έχεις νοιώσει την wrath του Master Kouli, εξ ου και το θράσος σου