Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Μπράβο Γιώργη... Πολύ ωραία και έξυπνη επιλογή. Και να είσαι σίγουρος οτι θα βελτιωθεί κι άλλο.
Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει το καινούριο firmware αλλά, γνωρίζοντας την συμπεριφορά του 5000 με το παλιό, η διαφορά out of the box με τον ρυθμισμένο είναι πολύ μεγάλη.
καλημέρα σε όλους,απο σήμερα είμαι και εγώ ένας ευτυχισμένος άνθρωπος γιατί περιποιήθηκε το μηχανακι μου ο Μανώλης Καστρουνής,δεν θα αναφερθώ σε τεχνικά χαρακτηριστικά γιατί δεν είμαι γνώστης αλλά τη διαφορά τη βλέπει και ένας άσχετος θέλω να τον ευχαριστήσω και εγώ για το αποτελεσμα επίσης γιατί άντεξε όλες αυτές τις απορίες ενός πρωτάρη και μου συμμάζεψε λίγο και τον ενισχυτή που τον είχα κάνει μαντάρα τώρα είμαι έτοιμος για δράση, μανώλη να είσαι καλά
υγ.μην ξεχάσω να ευχαριστήσω και τον geodendr που με δική του προτροπή αγόρασα το μηχάνημα απορίπτοντας τις ακριβότερες επιλογές μου
αααα και ξέχασα να πω οτι κατάφερα και ήπιε μόνο μισό ποτήρι καφέ:smile:![]()
ο Μανωλης ......χλωμο.Παιδια εχουμε κανει club και δεν ενημερωθηκα!!!!!Αυτό κι αν είναι ανήκουστο! Μανώλη κάνεις αποτοξίνωση?
Φιλικά
Γιώργος.
ο Μανωλης ......χλωμο.Παιδια εχουμε κανει club και δεν ενημερωθηκα!!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.