Ο δικός μου W5000

Καλορίζικος και καλοθέατος ο πρόβολος. Να του περάσεις και το νεο firmware σε περίπτωση που δεν το έχει, κάνει απίστευτη διαφορά.Εγω το πέρασα χθες και έπαθα πλάκα.Το εννοώ το έπαθα πλάκα,άλλο μηχάνημα έγινε.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ο δικός μου W5000

Η κυνηγετική περίοδος άρχισε για τα κοινά θηράματα... Δεν ισχύει όμως για τον spcav γιατί κάπου διάβασα οτι είναι "προστατευόμενο είδος". :flipout:

:flipout: :flipout: :party: :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ο δικός μου W5000

Η κυνηγετική περίοδος άρχισε για τα κοινά θηράματα... Δεν ισχύει όμως για τον spcav γιατί κάπου διάβασα οτι είναι "προστατευόμενο είδος". :flipout:

Υ.Γ. "Ανααάβεις φωτιές... :music-smiley-006:ανααάβεις φωτιές... :music-smiley-004:
:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

ΥΓ Να δω όμως αν θα σε καταφέρω κάποια στιγμή να θες όντως να με πάρεις στο κυνήγι (My ''master'' told me that this would be an achievement - so it's a challenge) :p

Το μηχάνημα μόλις πρίν από λίγο παρελήφθη, με το τελευταίο firmware φυσικά. Τώρα ατυχώς πρέπει να φύγω για κάποιες υποχρεώσεις και το βράδι θα έχουμε την πρώτη επαφή.
Έπεται συνέχεια.........

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Φίλε Τάσο ευχαριστώ. Σιγά σιγά θα προσπαθήσω να τον ψιλορυθμίσω μέχρι να έρθει η ώρα του Μανώλη, να λύσω τα όποια ψιλοπροβληματάκια έχουν προκύψει, και βλέπουμε. Η πρώτη εντύπωση είναι πολύ θετική, και η συνεργασία του με το Samsung BD1400 που διαθέτω άψογη, αντίθετα με 4 σε 2 (κινέζικο) Switcher μου που αρνείται...
Πιστεύω σιγά σιγά θα γίνουν όλα ... -bye-

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Re: Απάντηση: Ο δικός μου W5000

Καλοριζικος geodengr.

Ευχαριστώ φίλε μου και εύχομαι ευτυχή και γρήγορη (επί τέλους) κατάληξη με το θέμα του δικού σου προβολέα! (Ακούς εκεί 8 μήνες να έχεις προβολέα χωρίς να έχεις :argue:. Και μου λένε κάποιοι κάτσε να ψωνίσεις σόνυ, η ο πάνυ είναι καλύτερος κ.λ.π κ.λ.π.. Κι από υποστήριξη τί κάνουμε ρε παιδιά????)

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Φίλε Τάσο ευχαριστώ. Σιγά σιγά θα προσπαθήσω να τον ψιλορυθμίσω μέχρι να έρθει η ώρα του Μανώλη, να λύσω τα όποια ψιλοπροβληματάκια έχουν προκύψει, και βλέπουμε. Η πρώτη εντύπωση είναι πολύ θετική, και η συνεργασία του με το Samsung BD1400 που διαθέτω άψογη, αντίθετα με 4 σε 2 (κινέζικο) Switcher μου που αρνείται...
Πιστεύω σιγά σιγά θα γίνουν όλα ... -bye-

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Πολύ καλή επιλογή στα χρήματά του Γιώργο.

Καλορίζικος και αναμένουμε σύντομα εντυπώσεις.

Πολύ καλή επιλογή στα χρήματά του Γιώργο.

Καλορίζικος και αναμένουμε σύντομα εντυπώσεις.

Ευχαριστώ πολύ Κώστα. -bye- Και βέβαια θα γράψω εντυπώσεις, και αν μάθω να τραβάω και καμμιά φωτο της προκοπής, θα ανεβάσω και φωτο...

Φιλικά
Γιώργος.

Μεγειες Γιωργο !!!!!!!

Χρήστο thanks a lot. Και που είσαι, σας περιμένω με τον Μπάμπη, να μου κάνετε ...φροντηστήριο :BDGBGDB55: για να μάθω να βγάζω καμμιά φωτό της προκοπής, μπάς και ανεβάσω και τίποτα στο φόρουμ!! -bye-

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Χρήστο thanks a lot. Και που είσαι, σας περιμένω με τον Μπάμπη, να μου κάνετε ...φροντηστήριο :BDGBGDB55: για να μάθω να βγάζω καμμιά φωτό της προκοπής, μπάς και ανεβάσω και τίποτα στο φόρουμ!! -bye-
.

Καλα τωρα σωθηκες....αυτοι οι δυο πολλα μπορει να σου μαθουν αλλα για το θεμα του πως να βγαζεις καλυτερες φωτογραφιες καλυτερα μαθε μεσω αλληλογραφιας.....:flipout:

Χθες το βραδάκι, μελη της Νυχτερινης Περιπόλου (Καστρουνής, Δημητρακούδης, Kosh et mois) εκαναν αιφνιδιαστική επιδρομή στο σπίτι του Γιώργου για να δοκιμάσουν λαχταριστα εδέσματα εεεεε να δουν απο κοντά το νεό του αποκτημα τον BenQ W5000! :D

Καταρχήν να ευχαριστήσουμε τον Γιωργο και την εξαιρετικη οικογένεια του για την πολυ θερμή φιλοξενια (και τι δεν μας τράταραν! :D) σε ενα εξισου ζεστό σαλόνι οπου ο Γιωργος εχει στήσει τα μηχανακια του..

Επι της ουσιάς τωρα: Μετα το τελευταιο του firmware οπου εξαλειψε τα χτυπητά προβλήματα του (24fps, αδυναμια αποθηκευσης ρυθμισεων κλπ), ο W5000 φαντάζει αχτύπητος στα λεφτά του!
Πραγματικά πολυ καλη εικονα, με αψογη κίνηση (ακομα και στα 60fps δεν ενοχλει με υλικο φυσικα 24p), με ξυραφενια αισθηση (εχοντας βεβαια αρκετο sharpening απο "μαμα") και πλεονασμα φωτος!
Αν ειχα να διαθεσω σημερα μεχρι 2 χιλιαρικα, δεν θα το πολυ-εψαχνα...
Γιωργο, ευχομαι καλες θεασεις!

Κι εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον Γιώργο για τη φιλοξενία, και τα λαχταριστά μεζεδάκια (γιαμ γιαμ! :p) και να του ευχηθώ αμέτρητες ώρες απόλαυσης με το καινούργιο του εργαλείο. :grinning-smiley-043

Τα έχω γράψει και παραπάνω (αρκετές φορές..), αλλά πρέπει να ξαναπώ ότι δεν είχα ξαναδεί νέο firmware να κάνει τόσο μεγάλη διαφορά σε προβολέα. Όσοι έχουν μείνει με το παλιό να τρέξουν για αναβάθμιση..