JOMARK911
Banned
Καλορίζικος και καλοθέατος ο πρόβολος. Να του περάσεις και το νεο firmware σε περίπτωση που δεν το έχει, κάνει απίστευτη διαφορά.Εγω το πέρασα χθες και έπαθα πλάκα.Το εννοώ το έπαθα πλάκα,άλλο μηχάνημα έγινε.
Η κυνηγετική περίοδος άρχισε για τα κοινά θηράματα... Δεν ισχύει όμως για τον spcav γιατί κάπου διάβασα οτι είναι "προστατευόμενο είδος".![]()
Η κυνηγετική περίοδος άρχισε για τα κοινά θηράματα... Δεν ισχύει όμως για τον spcav γιατί κάπου διάβασα οτι είναι "προστατευόμενο είδος".
Υ.Γ. "Ανααάβεις φωτιές... :music-smiley-006:ανααάβεις φωτιές... :music-smiley-004:
Καλοριζικος geodengr.
Φίλε Τάσο ευχαριστώ. Σιγά σιγά θα προσπαθήσω να τον ψιλορυθμίσω μέχρι να έρθει η ώρα του Μανώλη, να λύσω τα όποια ψιλοπροβληματάκια έχουν προκύψει, και βλέπουμε. Η πρώτη εντύπωση είναι πολύ θετική, και η συνεργασία του με το Samsung BD1400 που διαθέτω άψογη, αντίθετα με 4 σε 2 (κινέζικο) Switcher μου που αρνείται...
Πιστεύω σιγά σιγά θα γίνουν όλα ...
Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.
Πολύ καλή επιλογή στα χρήματά του Γιώργο.
Καλορίζικος και αναμένουμε σύντομα εντυπώσεις.
Μεγειες Γιωργο !!!!!!!
Καλοριζικος και καλοθεατος :a0210::a0210:
Χρήστο thanks a lot. Και που είσαι, σας περιμένω με τον Μπάμπη, να μου κάνετε ...φροντηστήριο :BDGBGDB55: για να μάθω να βγάζω καμμιά φωτό της προκοπής, μπάς και ανεβάσω και τίποτα στο φόρουμ!!
.
Αν ειχα να διαθεσω σημερα μεχρι 2 χιλιαρικα, δεν θα το πολυ-εψαχνα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.