Ο δικός μου W5000

Re: Απάντηση: Re: Ο δικός μου W5000

Στους υπόλοιπους μπορεί να μην κάνει μεγάλη εντύπωση, αλλά σε εμένα που ζω με τον προβολέα και που τον δουλεύω κάθε μέρα, η διαφορά μου βγάζει μάτι. Ίσως επειδή αυτό ήταν το ουσιαστικό θέμα που είχε ο προβολέας για εμένα από την αρχή, και που παραλίγο να με αποτρέψει από την αγορά του.

Είπαμε, το είχα απωθημένο.. :p

Τώρα πια το ξεπέρασε, και είμαι πολύ χαρούμενος. :)

Σε λίγο καιρό που θα το συνηθίσω, λογικά θα ηρεμήσω..

Ή θα αναρωτηθείς...:huh2:...πλάκα κάνω...:p

Πάντως είναι γεγονός ότι όταν ζούμε καιρό με κάτι που μας ενοχλεί, ακόμη και ασήμαντο, όταν διορθώνεται στα μάτια μας η αλλαγή είναι πολύ μεγαλύτερη σε σύγκριση με οποιονδήποτε άλλον το παρατηρήσει.

Άντε...καλορίζικος και πάλι...
-bye-

Last edited:
Ωπα, αν άρχισε την πλάκα και ο Παπαγεωργίου, πάει χάλασε ο κόσμος :p

..και για του λόγου το αληθές, θα σας παραθέσω και τα σχετικά τρίγωνα:

CIE 1931 πριν τη ρύθμιση:

attachment.php

CIE 1931 μετά τη ρύθμιση:

attachment.php

CIE 1976 πριν τη ρύθμιση:

attachment.php

CIE 1976 μετά τη ρύθμιση:

attachment.php

Καθώς και το spectral scan μετά τη ρύθμιση:

attachment.php

Attachments

• BENQ W-5000_16_10_08_ΓŽβ€ΓŽβ€”ΓŽΕ“ΓŽβ€”ΓŽΒ€ΓŽΒ‘ΓŽβ€˜ΓŽΕ‘ΓŽΕΈΓŽΒ₯ΓŽβ€ΓŽβ€”ΓŽΒ£ ΓŽβ€ΓŽβ€”ΓŽΕ“...JPG
    BENQ W-5000_16_10_08_ΓŽβ€ΓŽβ€”ΓŽΕ“ΓŽβ€”ΓŽΒ€ΓŽΒ‘ΓŽβ€˜ΓŽΕ‘ΓŽΕΈΓŽΒ₯ΓŽβ€ΓŽβ€”ΓŽΒ£ ΓŽβ€ΓŽβ€”ΓŽΕ“...JPG
    123.5 KB · Views: 171
  • BENQ W-5000_16_10_08_ΓŽβ€ΓŽβ€”ΓŽΕ“ΓŽβ€”ΓŽΒ€ΓŽΒ‘ΓŽβ€˜ΓŽΕ‘ΓŽΕΈΓŽΒ₯ΓŽβ€ΓŽβ€”ΓŽΒ£ ΓŽβ€ΓŽβ€”ΓŽΕ“...JPG
    BENQ W-5000_16_10_08_ΓŽβ€ΓŽβ€”ΓŽΕ“ΓŽβ€”ΓŽΒ€ΓŽΒ‘ΓŽβ€˜ΓŽΕ‘ΓŽΕΈΓŽΒ₯ΓŽβ€ΓŽβ€”ΓŽΒ£ ΓŽβ€ΓŽβ€”ΓŽΕ“...JPG
    126.4 KB · Views: 169
    115.3 KB · Views: 170
    119.1 KB · Views: 171
  • BENQ W-5000_16_10_08_ΓŽβ€ΓŽβ€”ΓŽΕ“ΓŽβ€”ΓŽΒ€ΓŽΒ‘ΓŽβ€˜ΓŽΕ‘ΓŽΕΈΓŽΒ₯ΓŽβ€ΓŽβ€”ΓŽΒ£ ΓŽβ€ΓŽβ€”ΓŽΕ“...jpg
    BENQ W-5000_16_10_08_ΓŽβ€ΓŽβ€”ΓŽΕ“ΓŽβ€”ΓŽΒ€ΓŽΒ‘ΓŽβ€˜ΓŽΕ‘ΓŽΕΈΓŽΒ₯ΓŽβ€ΓŽβ€”ΓŽΒ£ ΓŽβ€ΓŽβ€”ΓŽΕ“...jpg
    41.2 KB · Views: 166
Όταν λέτε πριν τη ρύθμιση εννοείτε εργοστασιακά ή με το μάτι; Γιατί αν είναι εργοστασιακά, δεν είναι καθόλου άσχημα. Τα προηγούμενα μοντέλα ήταν ...

Άλλος προβολέας σου λέω! :flipout: :flipout:

Αν και ο δικός μου έχει λίγο μικρότερη μύτη.. :hahaha::proud:

Μόλις με ειδοποίησαν από την BSI ότι παρέλαβαν καινούρια φουρνιά, και ήδη έκλεισα έναν, οπότε αύριο (καλώς εχόντων των πραγμάτων) παραλαμβάνω ....
(σιγά να μην περιμένω (κα)σόνυ10 κ.λ.π. , δεν αντέχω άλλο χωρίς προβολέα).
Θα το παλαίψω να συναρμολογήσω και το HTPC σήμερα ...
-bye-

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Απάντηση: Re: Ο δικός μου W5000

Μόλις με ειδοποίησαν από την BSI ότι παρέλαβαν καινούρια φουρνιά, και ήδη έκλεισα έναν, οπότε αύριο (καλώς εχόντων των πραγμάτων) παραλαμβάνω ....
-bye-

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Ώπα.... Σιγά σιγά βλέπω οτι ξεκινάει η Χειμερινή περίοδος...
icon10.gif

Γιώργη καλορίζικος... -bye-

Η χειμερινή περίοδος ξεκινάει επισήμως όταν εσύ και μόνο εσύ αλλάξεις σακούλα εεεε προβολέα ήθελα νω πω.

Μέχρι τοτε(νες) είναι να είμαστε στον 15Αυγουστο.

:p

Απάντηση: Re: Ο δικός μου W5000

Η χειμερινή περίοδος ξεκινάει επισήμως όταν εσύ και μόνο εσύ αλλάξεις σακούλα εεεε προβολέα ήθελα νω πω.

Μέχρι τοτε(νες) είναι να είμαστε στον 15Αυγουστο.

:p

Για σένα, το μόνο που έχει ενδιαφέρον είναι πότε ξεκινάει η περίοδος κυνηγιού.
Να ξεσφραγίσω την καραμπίνα και να στην ανάψω! :flipout:

-bye-

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Με το καλό Γιώργη.......με το καλό.....!!!!!!!!!!

Το πες και το έκανες τελικά βρε ....θηρίο..........ΕΥΓΕ Νέε μου.

-bye-

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.
Καλοριζικος και καλοθεατος :a0210::a0210:

Re: Απάντηση: Re: Ο δικός μου W5000

Για σένα, το μόνο που έχει ενδιαφέρον είναι πότε ξεκινάει η περίοδος κυνηγιού.
Να ξεσφραγίσω την καραμπίνα και να στην ανάψω! :flipout:

Μα τυπικά η περίοδος του κυνηγίου έχει αρχίσει από τέλος Αυγούστου. Μήπως έχει πρόβλημα η ...καραμπίνα σου??? :flipout::flipout::flipout:

Φιλικά
Γιώργος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ο δικός μου W5000

Μα τυπικά η περίοδος του κυνηγίου έχει αρχίσει από τέλος Αυγούστου. Μήπως έχει πρόβλημα η ...καραμπίνα σου??? :flipout::flipout::flipout:

Φιλικά
Γιώργος.

Η κυνηγετική περίοδος άρχισε για τα κοινά θηράματα... Δεν ισχύει όμως για τον spcav γιατί κάπου διάβασα οτι είναι "προστατευόμενο είδος". :flipout:

Υ.Γ. "Ανααάβεις φωτιές... :music-smiley-006:ανααάβεις φωτιές... :music-smiley-004: