Ο δικός μου W5000

Η BSI δεν είναι πλέον η "επίσημη" αντιπροσωπεία της BenQ κ για αυτό μας έχει πήξει στη μπούρδα τον τελευταίο μήνα.

Ε ποιά είναι λοιπόν, μπας και μάθουμε και κάτι...

Ρε να πάρω Αγγλία κανα τηλέφωνο??-bye-:BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο δικός μου W5000

Όχι βρέ Παναγιώτη τόσο φτηνά, μην το "σκοτώνεις" το μηχανάκι, ...είπαμε...
:flipout:

Φιλικά
Γιώργος.

δεν το κανω για μενα γιωργο μου αλλα για τη φουκαριαρα τη μανα μου:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: Ο δικός μου W5000

Eυτυχως που το ειπες (οτι δεν τον εχεις ετοιμασει ακομα) γιατι ημουν ετοιμος :p

Mπορεις να μου το εξηγησεις λιγο φιλε μου ? :grandpa:
Σε ενοχλησε κατι που εγραψα?

Ε ποιά είναι λοιπόν, μπας και μάθουμε και κάτι...

Ρε να πάρω Αγγλία κανα τηλέφωνο??-bye-:BDGBGDB55:

InfoQuest θα μιλήσεις με κ. Μπόμπα στο 2119991312.

Θέλουν όμως κράξιμο μπας κ συνέλθουν γιατί βγάλαν τιμές στον W5000 στο θεό (1900 προτεινόμενη λιανική). Έτσι δεν πρόκειται να πουλήσουν ούτε κομμάτι. Όλοι παραεισαγωγή.

Υπάρχει στην επίσημη σελίδα της Benq και σύμφωνα με τα λεγόμενα τους μόνος επίσημος εισαγωγέας καθώς η BSI θα παίρνει από αυτούς. Ήδη έχουν βάλει παραγγελία κομμάτια για να τροφοδοτήσουν την ελληνική αγορά.

InfoQuest θα μιλήσεις με κ. Μπόμπα στο 2119991312.

Θέλουν όμως κράξιμο μπας κ συνέλθουν γιατί βγάλαν τιμές στον W5000 στο θεό (1900 προτεινόμενη λιανική). Έτσι δεν πρόκειται να πουλήσουν ούτε κομμάτι. Όλοι παραεισαγωγή.

χαχα!!Πολύ γέλιο!!

Πήρα όταν τα συζητάγαμε το απόγευμα και ρώτησα, αφου είδα ότι είναι αντιπρόσωποι απο την σελίδα της Benq!!!

Μου βγάινει ο πρώτος πωλητής και μου λέει τον έχουμε ετοιμοπαράδατο(εγκεφαλικό εγώ)...του λέω πόσο???

Με λέει 2276 (κάπου εκεί), δεύτερο εγκεφαλικό....

Του λέω όχι ο w20000 ο w5000 έτσι???

Ναι ναι μου λέει!!!

Καλά του λέω γεια...

Ξαναπέρνω στα καπάκια και μιλάω με άλλον, ο οποίος μου λέει οτι δεν υπάρχει και περιμένουν κάποια κομμάτια την άλλη βδομάδα!!!
Με τιμή 1900 κάτι...

Καλά, οκ!!!Θα περιμένω Οκτώβρη τελικά!!

Αξιόλογες προτεινόμενες εναλλακτικές αυτού σε αυτήν τη τιμή?

lg 115/tw5000/800xlv(πλεον -200ε φθηνοτερος ~1550-1600ε)/sanyo 3000.
Aλλου υπερεχει ο ενας και αλλου ο αλλος.
Το σημαντικοτερο πλεονεκτημα του w5000 ειναι το firmware update :grinning-smiley-043

Χμμμ. Epson κ Sanyo πάνε στα 2200 έκαστος. Εάν πλέον δίνουν εκεί το BenQ (σε πρώτη επαφή μου δήλωσαν 1900) τότε μπορούμε να συγκρίνουμε με αυτούς, αν κ υποκειμενικά εάν δεν σε ενοχλεί το ότι είναι DLP νομίζω υπερέχει.

O optoma όντως είναι καλή εναλλακτική αλλά (όντως ρηχό κριτήριο) δίπλα δίπλα δείχνει πολύ λίγος σε σχέση με τον 5000.

O lg είναι lg. Καλό ή άσχημο, δεν ξέρω. Κ γιατί να μην πας στο δεκάρι της SONY τότε?

Εν κατακλείδι εάν τον ανεβάσουν στο διχίλιαρο έχει ανταγωνισμό, εκεί που πουλιέται τώρα (περίποι 1700 η χαμηλότερη στο skroutz) νομίζω είναι βασιλιάς

Απάντηση: Re: Ο δικός μου W5000

lg 115/tw5000/800xlv(πλεον -200ε φθηνοτερος ~1550-1600ε)/sanyo 3000.
Aλλου υπερεχει ο ενας και αλλου ο αλλος.
Το σημαντικοτερο πλεονεκτημα του w5000 ειναι το firmware update :grinning-smiley-043

Γιατί να θεωρείται πλεονέκτημα το update;
Η κίνηση έπρεπε να ήταν σωστή από την πρώτη στιγμή.
Το μηχανάκι είτε το θέλουμε είτε όχι έφερε μια μικρή επανάσταση που σιγά σιγά οι υπόλοιποι κατασκευαστες πρόσθεσαν στις υλοποιήσεις τους όπως
BR δευτερης γενιας, dynamic Black.
Για μένα το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ο φακός του και η crispy εικόνα του.

Update: 1678 μετρητοίς στο you.gr. (Είναι της infoquest).

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd...FAFA8AFB5&pa=4E0AB1C734801B459374F56529F9F50D

Άρα ακουστήκαμε κ ριξανε χονδρική από αυτές που με ενημέρωσαν προχτές. Μπράβο στα παιδιά, ευγενέστατοι κ εάν όντως μείνει έτσι ακούν τον παλμό της αγοράς άμεσα. Συγχαρητήρια, να περάσει σε σοβαρά χέρια στην Ελλάδα ένα σοβαρό μηχανάκι

Re: Απάντηση: Re: Ο δικός μου W5000

Γιατί να θεωρείται πλεονέκτημα το update;
.

Πλακα εκανα σε ενα πασιγνωστο μελος του φορουμ... -bye-
Σε σχεση με τους υπολοιπους dlp μαλλον το πλεονεκτημα του ειναι το κατακορυφο lens shift σε συνδοιασμο με την πολυ καλη εικονα του.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ο δικός μου W5000

Mπορεις να μου το εξηγησεις λιγο φιλε μου ? :grandpa:
Σε ενοχλησε κατι που εγραψα?

Οχι. Τιποτα απολυτως.

Εσενα ? -bye-