Πιο δυνατό μπάσο;
(Πολλές ερωτήσεις)
Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk
tonal, να σου δανείσω ένα απο τα γατιά μου να στα "σενιάρει" ;;
![]()
ΕυχαριστώΤα DT1990 (τα έχω με τα dekoni elite velour που πριν τα χρησιμοποιούσα με τα DT880), μετά τα DT150 μαζί με τα HE4xx, K712 και ακολουθούν τα HD6xx/650.
Και μία φωτογραφία οικογενειακή
View attachment 171947
Από δεξιά κάτω γωνία προς αριστερή πάνω γωνία:
Hifiman HE4xx (Massdrop/Drop)
Sennheiser HD6xx (Massdrop/Drop)
Sennheiser HD555
Beyerdynamic DT880 600Ω
Beyerdyanmic DT1990 pro
Beyerdynamic DT150
AKG K712 Pro Χ2
AKG K702
Κουμπαράς :drummer:
To δεύτερο K712 αγοράστηκε με το ένα driver χαλασμένο στο κόστος των μαξιλαριών (χωρίς καλώδια και κουτί, λάθος συναρμολογημένα μέτα από μάλλον ανεπιτυχή προσπάθεια αποσυναρμολλόγησης και επισκευής).
Έκανα προσπάθεια επισκευής του οδηγού (κομμένο πηνιόσυρμα εσωτερικά του διαφράγματος πριν αρχίσει να τυλίγεται στο πηνίο) αλλά δεν κατάφερα να κολλήσω το σύρμα παρά το ότι έξυσα το βερνίκι
μάλλον λόγω του κράματος αλουμινίου του πηνίου που θέλει άλλο τύπο κόλλησης.
Το αναλλακτικό κόστισε κάτι λιγότερο από 30 από την αντιπροσωπεία (άριστη εξυπηρέτηση από την Bon Studio) και τα ακουστικά πλέον κελαηδάνε στερεοφωνικά.
Όλα τα ακουστικά αγοράστηκαν χωρίς να έχει προηγηθεί ακρόαση και η πιο ευχάριστη έκπληξη ήταν για μένα τα DT150, ίσως γιατί δεν είχα μεγάλες προσδοκίες για το τι θα ακούσω.
Να τα μασήσει ή να τα γρατζουνίσει;
Έχει σημασία!:Banane0:
Και με τι ενίσχυση οδηγείται ο στόλος;

Μετά από ένα μήνα+ ο Κινέζος έφτασε.
KZ ZS10 PRO
ΜεγειεςΚαλώς τα αγαπημένα από αντικατάσταση των ie80.![]()
Καλώς τα αγαπημένα από αντικατάσταση των ie80.![]()
Καλώς τα δέχτηκες!
Για τα ZS10 εντυπώσεις;
Για τα ZS10 είχα να πω τα καλύτερα μετά τα etymotic μιας και τα τελευταία δεν κάνουν για ακρόαση ηλεκτρονικής μουσικής,ναι μεν ακούς το μπάσο αλλά όχι τόσο το sub,οπότε όσο καλά και να είναι σε άλλα genres ή vocals σε electronica χάνουν.
Τα zs έχουν σκαστό Kick ίσως οχι πολύ βαθύ,ακούς το μπάσο και νιώθεις το sub.
Aλλά μετά τα sennheiser ie-80s Που παρέλαβα σήμερα και στρώνονται δοκίμασα τα ZS και ένιωθα τις ψιλές να ξυρίζουν,εντάξει συγκρίνω 25 ευρώ ακουστικά με 350.
Aς τα συγκρίνω με τα Sony MH1,τα SZ έχουν πιο καθαρό ήχο,ισορροπημένο μπάσο αλλά οι ψιλές είναι λίγο μεταλλικές,ξυράφι τα hihats αλλά και τα claps.
Κάθονται ωραία και εύκολα στο αυτί και δεν φεύγουν.To καλώδιο είναι μακρύ και επικίνδυνο να χαλάσει αν πιαστεί κάπου.
Νομίζω πως είναι καλό το review αυτο: https://audiobudget.com/product/KZ/ZS10PRO
Πραγματικά θα ήθελα να πουλήσω όλα τα iem εκτός από τα fh7 και τα έχω βάλει βέβαια αγγελίες αλλά δεν φεύγουν . Ειδικά τα piano forte που είναι και καποιας αξίας ... Πόσο ποιο φτηνά να τα δώσω δλδ ?Μπα είσαι κάτω από τον μέσο όρο!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.