Ο γραψαρχιδισμός του κράτους και η αξία μιάς ζωής

το πρωι έδωσα αίμα στο Δρακοπούλειο, όταν έγινε το θέμα με τον έλεγχο των μεταγγίσεων πριν κανα χρόνο και βάλε, κάποιοι δεσμευτήκανε για τον μοριακό έλεγχο .....

ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα ......

Ήδη μίλησα με δικηγόρο.
Σήμερα θα συνταχθεί μήνυση προς το νοσοκομείο για "Απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ παραλήψεως" και "Έκθεση ανθρώπου σε κίνδυνο".

Αύριο θα είναι θέμα στον Ελεύθερο Τύπο.

το εκανα sticky...περαστικα συναδερφε......καλη συνεχεια και καλη δυναμη θα την χρειαστεις....

Ευχαριστώ...
Σύμφωνα με τους γιατρούς αύριο το πρωί πρέπει να προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν γιατί τίθενται και άλλα θέματα.
Όπως οι ίδιοι λένε "Ο θεός μαζί του". Και όταν το λένε αυτό οι γιατροί εμένα δεν μου αρέσει καθόλου...

Περιμένουμε εξελίξεις....... αν και πάνω από όλα μετράει η ζωή του ανθρώπου σου που αυτή τη στιγμή βασανίζεται.

Αυτή τη στιγμή η ουρά αναμονής για ΜΕΘ είναι στα 30 άτομα...
Οδηγείτε προσεκτικά γιατί αν πάθετε κάτι θα σας βάλουν σε εντατική, next year!

ρε παιδιά λέτε επειδή δεν υπάρχουν κρεβάτια στις ΜΕΘ για αυτό να φεύγουν και οι VIP και να πηγαίνουν στο εξωτερικό για να κάνουν την επέμβαση που χρειάζονται ?
(μιλάω για πρωθυπουργούς, υπουργούς και ιερωμένους και όχι μόνο !)

Last edited:
Απάντηση: Re: Ο γραψαρχιδισμός του κράτους και η αξία μιάς ζωής

το εκανα sticky...περαστικα συναδερφε......καλη συνεχεια και καλη δυναμη θα την χρειαστεις....

(Ωραίο sticky Λάρρυ μου.

Ειδικά ο τίτλος !

Αντε και εις ανώτερα...:BDGBGDB55:)

Στο θέμα μας τώρα με την περιπέτεια του συνφορουμίτη μας.
Εχω πικρή εμπειρία και από τους δύο-μακαρίτες πλέον-γονείς.
Ειδικά αυτή η "σκοτώστρα" ο Ευαγγελισμός πρέπει να αδειάσει και να ξαναγεμίσει απ την αρχή.Καταλαβαίνετε τί λέω..

Η αδελφή μου που είναι γιατρός και στο ΕΚΑΒ (ιπτάμενη στις αεροδιακομιδές),όποτε διακομίζει περιστατικό στον Ευαγγελισμό δίνει την μάχη της ζωής της με τους εκεί "Επίλεκτους", οι οποίοι πολλάκις βαριούνται να ασχοληθούν με τον ασθενή.
Εχει να σου πεί ιστορίες μπόλικες φίλε Tzimsce, οι οποίες θα σου χρησιμεύσουν στην περιπέτειά σου.

Καλή δύναμη ..

Τα νέα με τα ιδιωτικά έχουν ως εξής...

Κύριοι, αν δεν έχετε ιδιωτική ασφάλιση μπορείτε να πεθάνετε με την ησυχία σας.
Δεν δέχονται ιδιώτες γιατί πολύ απλά φοβούνται μήπως τους αφήσουν κάποιο μεγάλο χρέος και δεν πληρώσουν!

Α ρε Ιπποκράτη!

Επίσης για να λέμε και να φωνάζουμε , οι κλίνες στις ΜΕΘ δεν φτάνουν.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ..

Υ.Γ. Και δεν βλέπω να αλλάζει και κάτι,επίσης δυστυχώς.
Το "καλό" της υπόθεσης είναι οτι το έπαθε εδώ.
Στην Αμερική θα τον είχαν στείλει με την μία τον άνθρωπο..

πάντως, 3 φορές που νοσηλεύτηκα στον Ευαγγελισμό στην νευρολογική απόρησα με το προσωπικό..

καλύτερη αντιμετώπιση και νοσηλεία δεν έτυχα καμία άλλη φορά.

Re: Απάντηση: Ο γραψαρχιδισμός του κράτους και η αξία μιάς ζωής

πάντως, 3 φορές που νοσηλεύτηκα στον Ευαγγελισμό στην νευρολογική απόρησα με το προσωπικό..

καλύτερη αντιμετώπιση και νοσηλεία δεν έτυχα καμία άλλη φορά.

Σαν αντιμετώπιση και νοσηλεία δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα...
Οι γιατροί προσπαθούν να βοηθήσουν όσο μπορούν.
Το σύστημα βρωμάει!

Re: Απάντηση: Re: Ο γραψαρχιδισμός του κράτους και η αξία μιάς ζωής

Ειρωνικά το είπε στο σχόλιό μου για την "Σκοτώστρα"-Ευαγγελισμό..

Βρε και στα Goodies να μου πεις να πάρω τηλέφωνο εγώ θα πάρω...