ειχα γραψει κατι σαν του Δημητρη, αλλα δεν το εστειλα.
αν ειναι να ακουω 5-10 αντε 100 κομματια για να συγκρινω μηχανηματα... να μου λειπει, εχω χασει την ουσια.
ακουστηκε και το αλλο, ´´πολυ καλα αυτα τα Harberth και ATC, αλλα σα μπαουλα ειναι δεν θα τα επερνα´´........απο πολλους που θεωρουν τους εαυτους τους χαιενταδες.
εχω κανει και σχετικη ερωτηση στο παρελθον για την εμφανιση των μηχανηματων, περισσοτεροι απο τους μισους εχουν εμφανισιακα κριτηρια!!!!
Και τότε να δεις πως θα το πάρουν μερικοί μερικοίΕννοείται να καταργηθούν οι μέχρι τώρα διαχωρισμοί και ταμπέλλες...
Πως το βλέπετε;
Ποιος τραβάει ζόρια μάναμ';
Στο ίδιο καζάνι βράζουμε όλοι.
Οι έχοντες τα δίνουν, οι μη έχοντες τα "πειράζουν", στην τελική όλοι σπάμε τα κεφάλια μας...
Εγώ γιατρέ μου που με τραβάνε πιο πολύ τέτοια μηχανάκια (ναι, η εμφάνισή τους μ' αρέσει περισσότερο!) είμαι σοβαρά; να το κοιτάξω;
Τέτοιοι που είμαστε, θ' αρχίσουμε να πλακωνόμαστε με τους πολυκάναλους!![]()
ολοι αυτοί οι ορισμοί που έχετε δώσει μέχρι στιγμής είναι θεωρητικοί , στα χαρτιά . Στην πραγματικότητα , με βάση τα όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα και τα όσα έχω ιδίοις ώσιν ακούσει και ιδίοις όμμασιν διαπιστώσει , χαϊεντάς είναι άτομο εγωκεντρικό , αγενές τη συμπεριφορά, "κολλημένο" , διπρόσωπο , ξερόλας , περιφρονητικό ως προς τους άλλους της συνομοταξίας του αλλά και ως προς τους απλούς "θνητούς" -που έχουν hi-fi μηχανήματα-που συνήθως δεν ακούει μουσική αλλά μηχανήματα ( οι τριάντα δίσκοι που έχει είναι στην πραγματικότητα 5 τίτλοι που τους έχει αγοράσει από 3 και 4 φορές για να βρεί την καταπληκτική ηχογράφηση ).
Οι κανόνες βεβαίως έχουν και εξαιρέσεις . Δυστυχώς όμως ο κανόνας είναι κανόνας .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.