Ο Hi-Endας

δαγκωνει?

παντως ατμοσφαιρικες οι φωτογραφιες, σε βαζουν σε κλιμα 80s!

Ωραία τα λέτε.
Εξ' αιτίας του Ντοκ βλέπω πως μπορώ να μεταχειριστώ το:
"οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα"
και:
"Το όνομα το χτίζεις μια ζωή και το χαλάς σε μιά μέρα"

Και δυστυχώς τα δύο παραπάνω είναι αυτά που έδωσαν σε πολλούς την δυνατότητα να βλέπουν με χλευαστική χροιά τον όρο χαιεντάς.

Ρώτησα και ένα θηλυκό πως βλέπει αυτούς τους ανθρώπους αλλά και τους χαιφιντελάδες μαζί.
Αλλά αφήστε καλύτερα... να μην γράψω την θηλυκή άποψη (και τα βαριά επίθετα που χρησιμοποίησε...) γιατί θα πατώσει η κατηγορία...

Έτσι και γω απο τότε παρακαλάω τον Θεό να μην με αποκαλέσει ποτέ μα ποτέ κανείς έτσι...
Ζω ένα δράμα!

Last edited:
ειχα γραψει κατι σαν του Δημητρη, αλλα δεν το εστειλα.

αν ειναι να ακουω 5-10 αντε 100 κομματια για να συγκρινω μηχανηματα... να μου λειπει, εχω χασει την ουσια.

ακουστηκε και το αλλο, ´´πολυ καλα αυτα τα Harberth και ATC, αλλα σα μπαουλα ειναι δεν θα τα επερνα´´........απο πολλους που θεωρουν τους εαυτους τους χαιενταδες.
εχω κανει και σχετικη ερωτηση στο παρελθον για την εμφανιση των μηχανηματων, περισσοτεροι απο τους μισους εχουν εμφανισιακα κριτηρια!!!!

Εγώ γιατρέ μου που με τραβάνε πιο πολύ τέτοια μηχανάκια (ναι, η εμφάνισή τους μ' αρέσει περισσότερο!) είμαι σοβαρά; να το κοιτάξω;

Ποιος τραβάει ζόρια μάναμ';
Στο ίδιο καζάνι βράζουμε όλοι.

Οι έχοντες τα δίνουν, οι μη έχοντες τα "πειράζουν", στην τελική όλοι σπάμε τα κεφάλια μας...

Re: Απάντηση: Ο Hi-Endας

Εννοείται να καταργηθούν οι μέχρι τώρα διαχωρισμοί και ταμπέλλες...

Πως το βλέπετε;
Και τότε να δεις πως θα το πάρουν μερικοί μερικοί
Που θα τους κατατάξετε στην ποταπή κατηγορία HiFi !

Απάντηση: Re: Ο Hi-Endας

Ποιος τραβάει ζόρια μάναμ';
Στο ίδιο καζάνι βράζουμε όλοι.

Οι έχοντες τα δίνουν, οι μη έχοντες τα "πειράζουν", στην τελική όλοι σπάμε τα κεφάλια μας...

Πρωτα απο ολα εγω δεν θα εκανα τετοιο διαχωρισμο. Εγω δεν ειδα στο thread κανενα hi-endα, πως τον λετε τελος παντων, να τραβαει κανα ζορι. Θα ελεγα μαλιστα οτι δεν απαντησε κανενας. Αλλοι τραβανε τα ζορια. Και δεν καταλαβαινω γιατι.
Εγω δεν θελω να με λενε *hi-endα ουτε μου λεει και κατι αυτος ο ορος. Αρρωστος με τη μουσικη και με της μηχανες αναπαραγωγης της ειμαι ο καημενος.-bye-

:drummer:

Θα καταργήσουμε τις τάξεις και την ταξική πάλη:flipout:
:BDGBGDB55:
Θα καταργήσουμε τις ταμπέλλες
:bigcry:
Σκέτοι δικάναλοι άπαντες
:grinning-smiley-043

το να ακούς μουσική με πολυκαναλο ενισχυτή είναι σαν να
να εισαι περικυκλωμενος από τα όργανα και φυσικά
δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα.

Εγώ γιατρέ μου που με τραβάνε πιο πολύ τέτοια μηχανάκια (ναι, η εμφάνισή τους μ' αρέσει περισσότερο!) είμαι σοβαρά; να το κοιτάξω;

εγω να δεις που τα εχω βαλει στο σαλονι

Γιά μένα είναι αυτός

1.- που ...ακούει Αγγελόπουλο και Doors,, !!!!και αναβαθμίζει τα μηχανήματα του ξοδεύει χρήματα δυστυχώς ΝΑΙ όσα περισσότερα μπορεί για να ακούει Αγγελόπουλο..και όχι δίσκο αναφοράς....
γιατί η μουσική είναι μουσική ....

2.- δεν είναι αυτός που διαθέτει χρήματα και αλλάζει μηχανήματα χωρίς να ξέρει τι ακριβώς ζητάει --δεν τον ενδιαφέρει το τι ακούει...δεν ξέρει τι θέλει να ακούει-
γιατί ακούει 5 δίσκους μόνο
απλά τον ενδιαφέρει να αλλάζει μηχανήματα .προς θαυμασμό όλων.......

3.- δεν είναι αυτός που με λίγα χρήματα ...τον έχουν κάνει να πιστεύει ότι ακούει hi end

για μενα hi-endας ειναι ενας τυπος με παρα πολλα λεφτα για πεταμα,που δεν εχει που αλλου να τα πεταξει,η του περισευουν αρκετα ακομα κ για το hiend.

επειδη ο ηχος δεν εχει αντικειμενικοτητα (οπως η εικονα ας πουμε,που ο καθενας μπορει να πει οτι ειναι φωτεινη,σκοτεινη κλπ),αλλα ειναι αυθαιρετος κ υποκειμενικος,υπαρχει απλετος χωρος για να κανει ο καθενας το κοματι του.κ οι πωλητες,κ οι αγοραστες.
ειμαι της αποψης οτι το αυτι μας ικανοποιειται ευκολα κ δε χρειαζεται πολλα πολλα.

κυριαρχο ρολο παιζει ο ακροατης κ οχι το συστημα.η εκαστοτε ψυχολογια δηλαδη,κ οχι το καλωδιο τροφοδοσιας που κανει 1500 ευρω.

Εχω διαλέξει αυτο το φόρουμ γιατί συγκριτικά παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε threads και συμμετοχές.
Εχω μερικά αυτονόητα να ρωτήσω τον συντονιστή της κατηγορίας:
Πως είναι δυνατόν να διατηρούνται μέ συνέπεια και εντός θέματος οι ερωτήσεις και γνώμες, χωρίς κάθε φορά να εκφυλίζονται τα threads με αστειάκια και χαριτωμενιές? Όποιος διαθέτει κάποιο πολύτιμο χρόνο για να εκθέσει απόψεις ή να απαντήσει σε άλλες, περιμένει αντίστοιχες γνώμες ή και αντιρρήσεις, πάντως μέσα στο θέμα που έχει ανοιχτεί.
Φροντίστε να διατηρηθεί το φόρουμ σε ένα ουσιαστικό επίπεδο. Αντικατοπτρίζει και την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε το χόμπυ μας.
Κατά τα άλλα ζητώ από όλους συγνώμη για την κριτική. Είναι μόνον από ενδιαφέρον.
Θ.Ζ.

Και το χιούμορ είναι μέσα στο πρόγραμμα κύριε Θέμη, ειδικά σ' εμάς που λίγο-πολύ γνωριζόμαστε μεταξύ μας.

Εννοείται πως προσπαθούμε για το καλύτερο, αλλά δεν οφείλεται μόνο σ' εμάς αυτό.
Και τα μέλη πλέον δείχνουν ένα πολύ καλό επίπεδο, όσον αφορά το διάλογο.

ολοι αυτοί οι ορισμοί που έχετε δώσει μέχρι στιγμής είναι θεωρητικοί , στα χαρτιά . Στην πραγματικότητα , με βάση τα όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα και τα όσα έχω ιδίοις ώσιν ακούσει και ιδίοις όμμασιν διαπιστώσει , χαϊεντάς είναι άτομο εγωκεντρικό , αγενές τη συμπεριφορά, "κολλημένο" , διπρόσωπο , ξερόλας , περιφρονητικό ως προς τους άλλους της συνομοταξίας του αλλά και ως προς τους απλούς "θνητούς" -που έχουν hi-fi μηχανήματα-που συνήθως δεν ακούει μουσική αλλά μηχανήματα ( οι τριάντα δίσκοι που έχει είναι στην πραγματικότητα 5 τίτλοι που τους έχει αγοράσει από 3 και 4 φορές για να βρεί την καταπληκτική ηχογράφηση ).

Οι κανόνες βεβαίως έχουν και εξαιρέσεις . Δυστυχώς όμως ο κανόνας είναι κανόνας .

Mε βρησκει απολυτα συμφωνο η ποιο πανω περιγραφη.