ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΝΑΣ
Senior Member
Ηι-Entas είναι ο γνώστης τού Hi-END ή τουλάχιστον αυτός πού προσπαθεί νά ταυτιστεί μέ τόν όρο Hi-END.
για μενα hi-endας ειναι ενας τυπος με παρα πολλα λεφτα για πεταμα,που δεν εχει που αλλου να τα πεταξει,η του περισευουν αρκετα ακομα κ για το hiend.
επειδη ο ηχος δεν εχει αντικειμενικοτητα (οπως η εικονα ας πουμε,που ο καθενας μπορει να πει οτι ειναι φωτεινη,σκοτεινη κλπ),αλλα ειναι αυθαιρετος κ υποκειμενικος,υπαρχει απλετος χωρος για να κανει ο καθενας το κοματι του.κ οι πωλητες,κ οι αγοραστες.
ειμαι της αποψης οτι το αυτι μας ικανοποιειται ευκολα κ δε χρειαζεται πολλα πολλα.
κυριαρχο ρολο παιζει ο ακροατης κ οχι το συστημα.η εκαστοτε ψυχολογια δηλαδη,κ οχι το καλωδιο τροφοδοσιας που κανει 1500 ευρω.
το να ακούς μουσική με πολυκαναλο ενισχυτή είναι σαν να
να εισαι περικυκλωμενος από τα όργανα και φυσικά
δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα.
Φίλε μου, εγώ προσωπικά δεν μπορώ να ξεχωρίσω το 720p απ το 1080p αλλά μπορώ να ξεχωρίσω διαφορές μεταξύ 2 ηχοσυστημάτων.
Επίσης, το αυτί μου ικανοποιείται πάρα πολύ δύσκολα, αντίθετα με την εικόνα, που και DVD να βλέπω δεν με χαλάει.
Καλό λοιπόν είναι να μιλάς για την δική σου "αντικειμενικότητα".
Το καλώδιο τροφοδοσίας που κάνει 1500 , είμαι σίγουρος πως εσύ θα το ακούσεις να παίζει χειρότερα απ το καλώδιο του PC.
Οταν το σύστημα παίζει,τότε δεν τίθεται θέμα "ψυχολογίας",με την έννοια μπορώ ν' ακούσω-δεν ακούγεται...
Το καλό σύστημα πρέπει να σου φτιάχνει την διάθεση,ν' αναδεικνύει την μουσική.Αν δεν το κάνει,δεν φταίτε εσείς,αυτό φταίει...
Οταν μπαίνεις στην διαδικασία,να πείσεις τον ευαυτό σου,ότι ακούγεται καλά κι ότι τα χρήματά σου έπιασαν τόπο,ότι δεν έκανες "πατάτα",ότι είναι σωστά στημένο αλλά δεν...τότε πράγματι,η παραπάνω παρατήρηση έχει βάση.Αλλά απλά πρόκειται γι´άγνοια,εθελοτυφλία ή κι εγωϊσμό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.