Ο Hi-Endας

Ο σωστός χαϊνετάς το καλοκαίρι δεν έχει ανάγκη τα χαλιά. Με ένα ακριβό καλώδιο επαναφέρει το σύστημα στην αρχική χειμερινή του κατάσταση.

Re: Απάντηση: Ο Hi-Endας

Ο σωστός χαϊνετάς το καλοκαίρι δεν έχει ανάγκη τα χαλιά. Με ένα ακριβό καλώδιο επαναφέρει το σύστημα στην αρχική χειμερινή του κατάσταση.

Στον σωστο HiEnda δεν φτανει ενα καλοκαιρι μεχρι να βρει το ακριβο καλωδιο που να επαναφερει το συστημα του στην στην αρχική χειμερινή του κατάσταση και ποτε το συστημα του δεν ζει ακεραιο πανω απο χρονο. :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο Hi-Endας

Στον σωστο HiEnda δεν φτανει ενα καλοκαιρι μεχρι να βρει το ακριβο καλωδιο που να επαναφερει το συστημα του στην στην αρχική χειμερινή του κατάσταση και ποτε το συστημα του δεν ζει ακεραιο πανω απο χρονο. :flipout:

Ο σωστός χαϊεντάς έχει τουλάχιστον 3 φίλους αντιπροσώπους που θα τον βοηθήσουν στις δύσκολες στιγμές του.
Η πιο δυνατές φιλίες είναι αυτές που δημιουργούνται στο χώρο του χαϊεντ.
:HTEHEH56:

Last edited:
Ο σωστός χαϊεντάς έχει τουλάχιστον 3 φίλους αντιπροσώπους που θα τον βοηθήσουν στις δύσκολες στιγμές του.
Η πιο δυνατές φιλίες είναι αυτές που δημιουργούνται στο χώρο του χαϊεντ.
:HTEHEH56:

Ελπίζω να κάνεις πλάκα...

Γιατί; Δεν έχεις χειμωνιάτικα και καλοκαιρινά καλώδια;
Εγώ δυστυχώς πάω για άλλα γιατί πήγα να κατεβάσω τα καλοκαιρινά και είχα ξεχάσει να βάλω βαπόνες... Έχω και κάτι highendάδες σκόρους που λατρεύουν τον 6Ν χαλκό... :ADFADF1:

Εγώ θα έλεγα... 'ανοίγει τα παράθυρα'. :music-smiley-004:

Σωστότατος.

Ήδη έχω διαλέξει και πάρει χαλάκι σπέσιαλ, μεθαύριο θα το στρώσω.

να ερθουμε να πατησουμε...μετα 5000πατηματα αρχιζε να παιζει το δικο μου.

πλακα πλακα επειδη το συστημα μου δεν ειναι αναφορας και επηρεαζεται αρνητικα απο την απουσια των χαλιων, εχω βαλει καλοκαιρινα και δεν τα βγαζω ποτε (μονο για καθαρισμα....η θεωδορα το πρωι μεχρι το απογευμα που γυρναω εχει στεγνωσει)

αν θελετε να αποφυγετε τα μονιμα χαλια, βαλτε στο ταβανι (οχι χαλι εεεε) υπαρχουν πολλα υλικα εκτος του ρικοφον και τα αποτελεσματα ειναι πολυ καλα

Ο σωστός Hi Endας, -σκασιλα μου ο όρος-, ΔΕΝ ασχολείτε με τα συστήματα των αλλων, παρα μόνο με το δικό του και απλα με την εμπειρία του, προσπαθει να δώσει σωστές και δοκιμασμένες λύσεις, που πιθανότατα τις έχει πληρώσει, σε όποιον τις ζητάει.

Ο θορυβος του κλιματιστικου ειναι σιγουρα ενα προβλημα.
Πιστευω ομως ενα δροσερο περιβαλλον επιβαλλεται για τις ακροασεις μας.
Το βαζεις στο χαμηλο και εισαι κυριος.
Ειμαστε και σε επικυνδινη ηλικια.

Σιγά μην κλείσω το ερκοντίσιο!
Μουσική ακούω, δεν κάνω σάουνα!

Αλλά τι λέω, αφού δεν είμαι χαϊεντάς...

O σωστος hi-endας το καλοκαιρι ακουει ιδρωμενος μουσικη, αφου εχει κλειστο το air-condition για να μην επηρεαζουν τα παρασιτα τον ηχοσυστημα του.
Ο "σωστός" Hi... έχει φροντίσει το σύστημα κλιματισμού και εξαερισμού έτσι που να μην επηρεάζει τον χώρο ακρόασης.:music-smiley-004:

Ο άλλος που ιδρώνει, είναι απλή έκδοση και όχι Hi... :turtle:

Ιδρώνουν ρε τα παλικάρια;
Μέχρι και ζεστές μπύρες πίνουν για να μην έχουν ανοιχτό το ψυγείο!