Internet King
Supreme Member
Ο σωστός χαϊνετάς το καλοκαίρι δεν έχει ανάγκη τα χαλιά. Με ένα ακριβό καλώδιο επαναφέρει το σύστημα στην αρχική χειμερινή του κατάσταση.
Ο σωστός χαϊνετάς το καλοκαίρι δεν έχει ανάγκη τα χαλιά. Με ένα ακριβό καλώδιο επαναφέρει το σύστημα στην αρχική χειμερινή του κατάσταση.
Στον σωστο HiEnda δεν φτανει ενα καλοκαιρι μεχρι να βρει το ακριβο καλωδιο που να επαναφερει το συστημα του στην στην αρχική χειμερινή του κατάσταση και ποτε το συστημα του δεν ζει ακεραιο πανω απο χρονο.![]()
Ο
Η πιο δυνατές φιλίες είναι αυτές που δημιουργούνται στο χώρο του χαϊεντ.
:HTEHEH56:
Την νύφη ποιός την πληρώνει όμως??????
Ο σωστός χαϊεντάς έχει τουλάχιστον 3 φίλους αντιπροσώπους που θα τον βοηθήσουν στις δύσκολες στιγμές του.
Η πιο δυνατές φιλίες είναι αυτές που δημιουργούνται στο χώρο του χαϊεντ.
:HTEHEH56:
Εγώ θα έλεγα... 'ανοίγει τα παράθυρα'. :music-smiley-004:Ο σωστός χαϊνετάς το καλοκαίρι δεν έχει ανάγκη τα χαλιά. Με ένα ακριβό καλώδιο επαναφέρει το σύστημα στην αρχική χειμερινή του κατάσταση.
Σωστότατος.
Ήδη έχω διαλέξει και πάρει χαλάκι σπέσιαλ, μεθαύριο θα το στρώσω.
Σιγά μην κλείσω το ερκοντίσιο!
Μουσική ακούω, δεν κάνω σάουνα!
Αλλά τι λέω, αφού δεν είμαι χαϊεντάς...
Ο "σωστός" Hi... έχει φροντίσει το σύστημα κλιματισμού και εξαερισμού έτσι που να μην επηρεάζει τον χώρο ακρόασης.:music-smiley-004:O σωστος hi-endας το καλοκαιρι ακουει ιδρωμενος μουσικη, αφου εχει κλειστο το air-condition για να μην επηρεαζουν τα παρασιτα τον ηχοσυστημα του.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.