o JVC DLA-HD750 και το άρθρο στον ΗΧΟ Δεκ 2008

Είχα βαρεθεί το τελευταίο διάστημα να διαβάζω Review των 2 σελίδων στα οποία η αναφορά για την εικόνα ήταν πολύ λιγότερες γραμμές από την εξωτερική περιγραφή του προβολέα και την προιστορία της εταιρείας.
Αυτο ξαναπεστο!

Θυμαμαι παλια το ''review'' του Qualia που ηταν μερικες σελιδες και η αναφορα στην εικονα ηταν κυριολεκτικα 2 γραμμες με μια φραση του στυλ ''οτι καλυτερο εχουμε δει''.....

Νομίζω ότι χρειάζεται να υπενθυμίσω κάποια στοιχειώδη πράγματα:
Μία καλή κουβέντα καλείται ευγένεια.
Μία εμπεριστατωμένη κριτική που επισημαίνει τόσο θετικά όσο και αρνητικά λέγεται εποικοδομητική συζήτηση.
Μία κακή κουβέντα, με ελλιπή ή καθόλου επιχειρηματολογία, είναι τουλάχιστον αγένεια.

Παρακαλώ σκεφτείτε δυο φορές σε ποια κατηγορία ανήκουν τα μηνύματά σας πριν πατήσετε "post reply".

Καλή χρονιά!

Πρώτα από όλα, Καλή Χρονιά σε όλους. Ελπίζω να ξεκίνησε καλύτερα για τους περισσότερους από ότι για μένα, καθώς είμαι γριπιασμένος με πυρετό.
Όσον αφορά το άρθρο του Τάκη στον ήχο:
1) Για όσους δεν τον έχουν γνωρίσει προσωπικά, σας διαβεβαιώ πως πέρα από πολύ συμπαθής είναι αγνός χομπίστας, και μοιράζεται μαζί μας την αγάπη του για το χόμπυ μας εδώ και πολύ καιρό και πολύ δραστήρια.
2) Ο Τάκης επαγγέλεται δικηγόρος, και είμαι σίγουρος πως δεν έχει οποιοδήποτε επαγγελματικό όφελος από το να μεροληπτήσει υπέρ ενός προβολέα ή κάποιου άλλου.
3) Κατέχει πιστέυω αρκετά καλά την Ελληνική και τουλάχιστον εγώ διάβασα με μεγάλη ευχαρίστηση το άρθρο του.
4) Και μόνο η συμμετοχή ένός μέλους του AV CLUB στον ειδικό περιοδικό τύπο θα έπρεπε να αποτελεί τιμή για όλους μας και όχι να δίνει τροφή για κακόβουλες γνώμες.
5) Σε τελική ανάλυση δεν υποχρεούται κανείς να διαβάζει όυτε τον ΗΧΟ, ούτε το AV CLUB. Όλοι έχουν απόλυτη ελευθερία να πράξουν όπως θέλουν.
Αυτά τα ολίγα...

Επειδή για ακόμη μία φορά μια θετική αναφορά δίνει τροφή για διενέξεις θα παρακαλέσω να μείνουμε επί του θέματος.

Οποιοδήποτε άσχετο post θα διαγράφεται και οποιαδήποτε προσβολή προς πρόσωπα θα τιμωρείται!

Διαγράφηκαν όλα τα άσχετα μηνύματα και κάποιες παρατηρήσεις επ' αυτών.

Ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: o JVC DLA-HD750 και το άρθρο στον ΗΧΟ Δεκ 2008

Τι είναι αυτά που ακούω;
Βαράνε οι κατσαρόλες ή μήπως με φώναξε ο Σύριος; :flipout:

Είσαι ελεότικ κιτρινιάρη παππούλη!

Τι να πω, απαξιώ (βασικά επειδή ξέρω ότι μόλις το δει ο King Koulis θα αφρίσει και θα τους πάρει ο διάολος όλους αυτούς που ‛θάβουν’ το ‛διαστημικό προβολικό’ tm).

:p

Απάντηση: Re: o JVC DLA-HD750 και το άρθρο στον ΗΧΟ Δεκ 2008

Εδώ γελάνε.. ο άνθρωπος βλέπει με αυτούς τους προβολείς σε πανί πλάτους 4.20μ !!!!

Ά, μη μου το χαλάς τώρα.... :grandpa: Για δυό πίτσες που σε κέρασε... :flipout:

Απάντηση: Re: o JVC DLA-HD750 και το άρθρο στον ΗΧΟ Δεκ 2008

Είσαι ελεότικ κιτρινιάρη παππούλη!

Τι να πω, απαξιώ (βασικά επειδή ξέρω ότι μόλις το δει ο King Koulis θα αφρίσει και θα τους πάρει ο διάολος όλους αυτούς που ‛θάβουν’ το ‛διαστημικό προβολικό’ tm).

:p

:flipout::flipout::flipout::flipout:

:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: o JVC DLA-HD750 και το άρθρο στον ΗΧΟ Δεκ 2008

Σσσστ, μιλάμε για πολλά κιλά πεπερονακίου λέμε!

Αν μη τι άλλο πάντως ο εν λόγω κυριούλης απεπειράθει να προσφέρει αντισταθμιστικά οφέλη (ένα κουτάκι με γλυκά (Α-Α βέβαια) διαστάσεων 3*3*3 (cm πάντα – ούτε καν ίντΖες) όμως).

Το έτερο Αγώρη ™ δεν έκανε ποτέ τον κόπο.

:p :p

Re: Απάντηση: Re: o JVC DLA-HD750 και το άρθρο στον ΗΧΟ Δεκ 2008

Σσσστ, μιλάμε για πολλά κιλά πεπερονακίου λέμε!

Αν μη τι άλλο πάντως ο εν λόγω κυριούλης απεπειράθει να προσφέρει αντισταθμιστικά οφέλη (ένα κουτάκι με γλυκά (Α-Α βέβαια) διαστάσεων 3*3*3 (cm πάντα – ούτε καν ίντΖες) όμως).

Το έτερο Αγώρη ™ δεν έκανε ποτέ τον κόπο.

:p :p

Λοιπόν, αρκετά με τα off topic.. :D

Παντως, περαν πλακας, περιμενω ποτε θα κανονιστει να δουμε τον 8150 και τον 750 στο δωματιο του Τασου.

Πιτσες και γλυκα on me !!!!-bye-

Παντως, περαν πλακας, περιμενω ποτε θα κανονιστει να δουμε τον 8150 και τον 750 στο δωματιο του Τασου.

Πιτσες και γλυκα on me !!!!-bye-

Εδω τα βρηκε σκουρα με τον HD-1, πιστευεις οτι εχει ελπιδες εναντι του 750? :guitarist:

Εδω τα βρηκε σκουρα με τον HD-1, πιστευεις οτι εχει ελπιδες εναντι του 750? :guitarist:

Περιπου. Σκουρα ισως τα βρηκε σε τυπικο σαλονι απεναντι σε hd1-lumatzen -bye-.

Μιλησα για συγκεκριμενο χωρο . Με οτι εχει το καθε μηχανακι σαν εξοπλισμο θα παιξει. Ο ενας τα cms του κι ο αλλος .... οτι εχει τελος παντων..:flipout:

Πισακι, clone mode και go !

Δεν αξιζει τον κοπο λες? Ειπα πιτσες/γλυκα on me :flipout:

edit.

Ψτ, και μην το καθυστερουμε γιατι ο Συριος βλεπει ταινιουλες και θα ψαχνουμε λαμπες παλι :flipout::flipout::flipout:

Last edited: