O JVC DLA-X3 στο ταβανι μου!

Ευχαριστω παιδια..
Νικολα, εννοειται οτι θα ρυθμιστει μεσω lumagen απο τον Καστρουνη απλα περιμενω να φτασω τις 100 ωρες να εχει σταθεροποιηθει η λαμπα.

...τακη στο 3d χανει πολυ σε φωτεινοτητα ? σε βαθμο που να θελεις μεγαλυτερο gain στην οθονη?

Η ελευση του 3D στους προβολεις, με "εψησε" να κανω το μεγαλο βημα και να ξεταβανωσω τον πιστο μου HD-1 ωστε να παρει την θεση του ο νεος "τρισδιαστατος" X3...

Εύχομαι να τον χαρείτε με υγεία και να σάς αποζημιώσει με πολλές ώρες σινεματικής ευδαιμονίας :a0210:
Τελικά, είναι ακριβές ότι δεν έχει είσοδο S-video? Δε μπόρεσα να την εντοπίσω σε καμία φωτογραφία του στο διαδίκτυο.

Το 1.4 είναι απλά marketing...κανονικά ονομάζεται High speed with ethernet.Και αυτό είναι που τα διαφοροποιεί από τα ''απλά'' high speed.

Εντελώς marketing όμως... :BDGBGDB55:
[τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με το 3D]

Απάντηση: Re: O JVC DLA-X3 στο ταβανι μου!

...τακη στο 3d χανει πολυ σε φωτεινοτητα ? σε βαθμο που να θελεις μεγαλυτερο gain στην οθονη?

Φυσικα χανει πολυ σε φωτεινοτητα, απλα ειναι ικανοποιητικη τουλαχιστον οσο η λαμπα ειναι φρεσκια. Παντως, οντως αρχιζω να σκεφτομαι μηπως παρω μια οθονη υψηλοτερου gain για να εχω φως στο 3d oταν γερασει η λαμπα..

Εύχομαι να τον χαρείτε με υγεία και να σάς αποζημιώσει με πολλές ώρες σινεματικής ευδαιμονίας :a0210:
Τελικά, είναι ακριβές ότι δεν έχει είσοδο S-video? Δε μπόρεσα να την εντοπίσω σε καμία φωτογραφία του στο διαδίκτυο.

Ευχαριστω!
Οντως δεν εχει s-video, απλα την εποχη του hdmi θεωρω οτι ειναι περιττο..

Εχω την εντυπωση οτι εχει 1.0....(δεν ειμαι και 100% σιγουρος βεβαια)

Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και απορώ πόσο θα ταίριαζε με μια firehawk. (νομίζω έχει gain 1.25; ). Επιπλέον έχοντας καλομάθει στο φως του in83 θα δω μεγάλες διαφορές στον dla x-3;

Re: Απάντηση: Re: O JVC DLA-X3 στο ταβανι μου!

Φυσικα χανει πολυ σε φωτεινοτητα, απλα ειναι ικανοποιητικη τουλαχιστον οσο η λαμπα ειναι φρεσκια. Παντως, οντως αρχιζω να σκεφτομαι μηπως παρω μια οθονη υψηλοτερου gain για να εχω φως στο 3d oταν γερασει η λαμπα..

και ποια οθονη σκεφτεσαι να παρεις? γιατι σε μεγαλο gain θα χασει σε επιπεδα μαυρου...

Με γεια το μηχανακι και καλοδουλευτο.
Αν εχεις την ανεση και αφου ο προτζερας εχει ηλεκτρικο ζουμ θα προτεινα να βαλεις και μια δευτερη οθονη καταληλη για 3D ώστε να εχεις το καλυτερο δυνατο και απο το τους δυο "κοσμους".
Και παλι με γεια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: O JVC DLA-X3 στο ταβανι μου!

και ποια οθονη σκεφτεσαι να παρεις? γιατι σε μεγαλο gain θα χασει σε επιπεδα μαυρου...

Δεν το εχω πολυ ψαξει για οθονη. Παντως δεν χανεις πολυ σε μαυρο αν εχεις οθονη με μεγαλο gain, εφοσον βεβαια ο προβολεας εχει βηματικη ιριδα, αφου μπορεις να κλεισεις την ιριδα ωστε να φερεις το φως και το μαυρο στα επιπεδα που επιθυμεις.

Με γεια το μηχανακι και καλοδουλευτο.
Αν εχεις την ανεση και αφου ο προτζερας εχει ηλεκτρικο ζουμ θα προτεινα να βαλεις και μια δευτερη οθονη καταληλη για 3D ώστε να εχεις το καλυτερο δυνατο και απο το τους δυο "κοσμους".
Και παλι με γεια.

Μαριε thanks! Δυστυχως, στο επιπλο δεν υπαρχει χωρος για δευτερη οθονη...

Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και απορώ πόσο θα ταίριαζε με μια firehawk. (νομίζω έχει gain 1.25; ). Επιπλέον έχοντας καλομάθει στο φως του in83 θα δω μεγάλες διαφορές στον dla x-3;

Μια χαρα θα ταιριαζε νομιζω με την firehawk. Απο οτι διαβασα μαλιστα η firehawk δατηρει το polarization της εικονας οποτε με τα γυαλια της JVC θα εχεις μεγαλυτερη φωτεινοτητα!
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1300238

Δεν θυμαμαι ποσα calibated lumens δινει ο 83, αλλα θεωρω οτι θα εχεις τοσο μεγαλυτερη βελτιωση σε αλλους τομεις της εικονας με τον jvc που δεν το συζητησεις καν.. ;)

Ωραια πραγματα.
Καλοθεατος..
Όπως και να το κανουμε ακομα και αν είναι νωρις για 3D είναι μεγάλο δελεαρ να βλεπεις ένα προβολή αυτή της κατηγόριας και να μη θελεις να το αποκτήσεις…
Και παλι καλοθεατος.

Ευχαριστώ Ανδρέα, όντως έτσι είναι τα πράγματα..
Αν ο προβολεας δεν έπαιζε καλά σε 2d δεν θα τον αγόραζα μόνο και μόνο για το 3d. Αυτό ήταν kinder- έκπληξη! :D

Ναι καλα....αφου βασικα για το kinder τον πηρες...αστα αυτα τωρα....:p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: O JVC DLA-X3 στο ταβανι μου!

Δεν το εχω πολυ ψαξει για οθονη. Παντως δεν χανεις πολυ σε μαυρο αν εχεις οθονη με μεγαλο gain, εφοσον βεβαια ο προβολεας εχει βηματικη ιριδα, αφου μπορεις να κλεισεις την ιριδα ωστε να φερεις το φως και το μαυρο στα επιπεδα που επιθυμεις.

αυτο ισχυει και για οθονες που εχουν gain 3? o x3 εχει βηματικη ιριδα?