εγω βλεπω 106 στα 4 μετρα.μην ξεχνας ομως οτι οι περισσοτερες ταινιες ειναι 2:35/1 κοινως θα εχεις μαυρες μπαρες και θα χανεις και αλλες ιντσες.
Ναι βρε συ αλλά ξαναλέω είναι και θέμα χώρου πλάτους ύψους. Εξάλου δεν θα βλέπω μόνο Bluray, θα βλέπω και Νόβα αλλά και DVD που είναι full screen τα περισσότερα.
Επίσης αυτή την στιγμή είμαι στα 3.3 μέτρα και μπορώ άνετα να φέρω πιο μπροστά τον καναπέ στην τελική και να είμαι ακριβώς στα 3. Οι 92'' λοιπόν σε 2:35:1 γίνονται 87''. Και πάλι λοιπόν , αλίμονο αν δεν απολαμβάνω τις ταινίες μου απο αυτή την απόσταση!
Θέλω ξεκουραστη θέαση
ναι μην υπερβαλεις καλες οι πολλες ιντσες αλλα οχι υπερβολες. 3μ για 92'' πανιου ειναι υπεραρκετες
Εγώ πάντως που είδα το setup x3 me 106' οθόνη στα 3 και κάτι μέτρα (στο pioneer center), σε 3D ήθελα ίντσες ακόμα. Απορώ πραγματικά πως βλέπουν 3D σε τηλεόραση...
Αλλο δεν καταλαβες κι αλλο θα θελες παραπανω.Εγω απο 3.5 μετρα με 90" , ουτε για πλακα δε καταλαβα 3D effect...
Θα ηθελα τουλαχιστον 120-130´ .
Αληθεια λεει Γιάννη.
Κι εγω του κούνησα τις προάλλες ένα 100ευρο μπροστά στη μύτη του και έπαθε ναυτία.
![]()
![]()
![]()
Prow spacv kai takisot:
spacv : Το νημα ειναι για τον jvc dla-x3, δεν χρειαζονται αστειακια
takisot : Χαθηκαμε ρε φιλε. Κανονισε κανα καφεδακι
![]()
![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.