O JVC DLA-X3 στο ταβανι μου!

Έτοιμος κι εγώ, ρυθμισμένος με lumagen. Πηγές Dune H1 και HTPC (για 3D)

Η εικόνα επιτέλους φοβερή σε 2D. Σε 3D δεν μπορέσαμε να ρυθμίσουμε χρώμα γιατί η nvidia όταν κλείδωνε σε 3D μπλόκαρε το χειριστήριο του lumagen. Ρυθμίσαμε όμως Gamma μέσω του προβολικού. Δεν ξέρω κατά πόσο θα μου λείψει η ρύθμιση χρωμάτων στο 3D (σύμφωνα με τον Μανώλη δεν θα μου λείψει). Αν ξέρει κάποιος (μάλλον ο Τάκης) πως γίνεται να δουλεύει το χειριστήριο του lumagen ενώ η nvidia είναι σε 3D mode ας μας πει μήπως το επιχειρήσουμε κάποια στιγμή να δούμε τα χρώματα.

Τα διαγράμματα τα έχει ο Μανώλης, οπότε αν θέλετε να τα δείτε να του πούμε να τα βάλει. Εκείνο που συγκράτησα είναι η φωτεινότητα του προβολικού μετά την ρύθμιση που ήταν παραπάνω από του Τάκη :jester: (κάτι μέτρησε ο Μανώλης και το έβγαλε 106 ενώ του Τάκη ήταν 85. Περισσότερα δεν γνωρίζω)

Όσοι έχετε πάρει τον X3 και δεν έχετε κάνει calibration σπεύσατε. Αξίζει πραγματικά.

Για το θεμα του remote, τσεκαρε το τελευταιο firm (κατι ειχαν αλλαξει στα προηγουμενα και υπηρχε θεμα με το remote και στο τελευταίο, προ ημερων, το ''επανέφεραν'').

Εκείνο που συγκράτησα είναι η φωτεινότητα του προβολικού μετά την ρύθμιση που ήταν παραπάνω από του Τάκη :jester: (κάτι μέτρησε ο Μανώλης και το έβγαλε 106 ενώ του Τάκη ήταν 85. Περισσότερα δεν γνωρίζω)

Είσαι Κακός Άνθρωπος. :D

Με γεια την κορυφαία εικόνα.. :firstprize:

Νταξ ρε Δημήτρη, μαθαίνω ότι όταν είναι να αλλάξει την Κου(κ)λίτσα ανάβει το πορτατίφ και όχι τον Χ3 :p

Τα διαγράμματα τα έχει ο Μανώλης, οπότε αν θέλετε να τα δείτε να του πούμε να τα βάλει. Εκείνο που συγκράτησα είναι η φωτεινότητα του προβολικού μετά την ρύθμιση που ήταν παραπάνω από του Τάκη :jester: (κάτι μέτρησε ο Μανώλης και το έβγαλε 106 ενώ του Τάκη ήταν 85. Περισσότερα δεν γνωρίζω)

Καλές θεάσεις!!

Γιατί να βγει ίδια η φωτεινότητα? Παίζετε, ακριβώς, στις ίδιες ίντσες και με την ίδια οθόνη? Η απόσταση του προβολέα από την οθόνη είναι ίδια? Ο χώρος?

Re: Απάντηση: O JVC DLA-X3 στο ταβανι μου!

Γιατί να βγει ίδια η φωτεινότητα? Παίζετε, ακριβώς, στις ίδιες ίντσες και με την ίδια οθόνη? Η απόσταση του προβολέα από την οθόνη είναι ίδια? Ο χώρος?
Ωχ, αρχίσαμε πάλι....:p :p :p

(οχι, σοβαρα παντως, I like the comment :) )

Καλές θεάσεις!!

Σίγουρα παίζουν ρόλο όλα αυτά. Σε 106 παίζω. Ο Τάκης νομίζω παραπάνω.

Έτοιμος κι εγώ, ρυθμισμένος με lumagen. Πηγές Dune H1 και HTPC (για 3D)

Η εικόνα επιτέλους φοβερή σε 2D. Σε 3D δεν μπορέσαμε να ρυθμίσουμε χρώμα γιατί η nvidia όταν κλείδωνε σε 3D μπλόκαρε το χειριστήριο του lumagen. Ρυθμίσαμε όμως Gamma μέσω του προβολικού. Δεν ξέρω κατά πόσο θα μου λείψει η ρύθμιση χρωμάτων στο 3D (σύμφωνα με τον Μανώλη δεν θα μου λείψει). Αν ξέρει κάποιος (μάλλον ο Τάκης) πως γίνεται να δουλεύει το χειριστήριο του lumagen ενώ η nvidia είναι σε 3D mode ας μας πει μήπως το επιχειρήσουμε κάποια στιγμή να δούμε τα χρώματα.

Όσοι έχετε πάρει τον X3 και δεν έχετε κάνει calibration σπεύσατε. Αξίζει πραγματικά.

Μεγειες! Στα λεγα, δεν στα λεγα; ;)
Ποσες ωρες εχει η λαμπα σου;

Στις ιδιες περιπου ρυθμισα και εγω. Αρα η διαφορα μας ειναι μαλλον λογω ιντσων. Φυσικα λαμπα απο λαμπα διαφερει....
Αυτο παντως με την ρυθμιση σε 3D δεν καταλαβα που κολλησε.. Bug ισως;

Όταν ενεργοποιείς το 3D στην nvidia, το remote control του lumagen αχρηστεύεται οπότε δεν μπορείς να ρυθμίσεις τίποτα.

Για να μην ψάχνω, το firmware update θα μου χαλάσει τις ρυθμίσεις? Υπάρχουν κάπου οδηγίες για το πως το κάνω?

Τις τελευταίες 2-3 μέρες ο προβολέας μου κάνει λίγο παραπάνω θόρυβο το fan τoy. Να υποθέσω ότι είναι και λογικό λόγω ζέστης του δωματίου γενικά και επηρεάζεται έτσι?