![]()
Με το συμπάθειο. Sigma 300-800.
Βασίλη καλό!!!!!:music-smiley-005:
Πάντως ο Γιώργος δε μιλάει. Ανησυχώ! Λέτε να τον διώξαμε?![]()
Καλορίζικη Γιώργο !
Δες τι έγραψα στο πόστ #44.
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=530059&postcount=44
Ειδα στο ποστ #55 οτι ο Κος Βλασίδης προτείνει μεταξύ αλλων τον παρακάτω συνδυασμό για entry level
PENTAX 100 KD + PENTAX 18-55 + SIGMA 70-300 APO + βασικό φλας.
Aυτός ο Sigma θα με καλύψει μαζί με τον στανταρντ 18-55 ή πρέπει να δω και τιποτα άλλο;
Γιώργο μην τους ακούς που λένε για συνέχεια για Canon / Nikon...απλά ζηλεύουν που η δικιά μας είναι το ίδιο καλή κ φθηνότερη ! :Banane0::ernaehrung004::worshippy::award:![]()
Γιώργο πριν αποφασίσεις για φακό κτλ., αν θες συναντιόμαστε να σου δείξω 5 πράγματα που ξέρω κ να δεις κ τους φακούς που έχω αγοράσει.
Πολύ ευχαρίστως .. θα το κανονίσουμε στην πρώτη ευκαιρία.. Μεχρι τότε πρέπει να βρώ χρόνο για διάβασμα (και οχι μονο του μανιουαλ)
Ερώτηση : Για καρτα μνήμης να πάρω οποια SDHC βρώ ; επηρεάζει σε κατι την απόδοση της μηχανής ;
Εχω μια SanDisk 2Gb 80X που δεν ειναι ΗC αλλά λιγο που την δοκιμασα παιζει μια χαρά, ετσι και αλλιως ομως θα παρω και μια 4Gb
Γιώργος Χατζηδάκης;530964´ said:Ειδα στο ποστ #55 οτι ο Κος Βλασίδης προτείνει μεταξύ αλλων τον παρακάτω συνδυασμό για entry level
Aυτός ο Sigma θα με καλύψει μαζί με τον στανταρντ 18-55 ή πρέπει να δω και τιποτα άλλο;
ΟΧΙ αν και κοντεψα να πάθω σοκ..
Λοιπον αν και γενικά είμαι δύσκολος και αναποφάσιστος στις αγορές μου, στην περίπτωση αυτή δεν αντεξα στον πειρασμο και αγόρασα χτες την Pentax K100D Super με το στανταρντ φακο του κιτ στα 289 Ευρώ από την Μediamarkt στο Μαρούσι.. (εχουν μεινει καμμια 15αριά κομμάτια ακομα)
Ξερω οτι ειναι παλαιο μοντέλο, ξερω οτι δεν ειναι Canon ουτε Nikon, ξέρω οτι οι περισσότεροι θα μου φωνάξετε αλλά
α) Η τιμή ειναι χώμα τελειως
β) Πιστεύω οτι ειναι ενα καλο εισαγωγικό εργαλείο για να μπεί καποιος στον κοσμο των DSLR
γ) Μου μειναν άμεσα 450 Ευρώ για εξτρα φακο και κανένα αλλο αξεσουάρ
δ) Εαν την βαρεθώ η καταφερω να εντρυφήσω τόσο πολυ στο αντικείμενο που να θελω κατι πολύ καλύτερο, δεν θα κλαιω τα χρήματα που έδωσα για το σώμα
Ειδα στο ποστ #55 οτι ο Κος Βλασίδης προτείνει μεταξύ αλλων τον παρακάτω συνδυασμό για entry level
Ευχαριστώ πολύ για ολες τις συμβουλές... Τώρα εχει διαβασμα .. και μετά ετοιμαστείτε για ερωτήσεις
(Μιας και το ανεφερα, το μανουαλ της ειναι από τα καλύτερα που έχω δει σε consumer electronics συσκευή..)
Πολύ ευχαρίστως .. θα το κανονίσουμε στην πρώτη ευκαιρία.. Μεχρι τότε πρέπει να βρώ χρόνο για διάβασμα (και οχι μονο του μανιουαλ)
Ερώτηση : Για καρτα μνήμης να πάρω οποια SDHC βρώ ; επηρεάζει σε κατι την απόδοση της μηχανής ;
Εχω μια SanDisk 2Gb 80X που δεν ειναι ΗC αλλά λιγο που την δοκιμασα παιζει μια χαρά, ετσι και αλλιως ομως θα παρω και μια 4Gb
(Μιας και το ανεφερα, το μανουαλ της ειναι από τα καλύτερα που έχω δει σε consumer electronics συσκευή..)
Αυτό που πρέπει να δεις είναι να είναι γρήγορη κάρτα, ειδικά αν θες να τραβάς raw.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.