Ο καιρός γαρ... DSLR !!

καλοριζικη και απο μενα!. Ο φακος που λεει ο send (sigma 50-150 f/2.8) ειναι κατα την γνωμη μου μια πολυ πολυ καλη περιπτωση αν δεν σ ενδιαφερει περισσοτερο ζουμ. Νομιζω οτι ειναι στα λεφτα σου.

Να πω και εγώ καλορίζικη. Πήρα την ίδια χθές οπότε βλέπω μαζευόμαστε σιγά σιγά. Μη σου πώ θα κάνουμε και K100D club έτσι για να την μπούμε στο μάτι του D300... χεχε
Πάντως ωραία θα ήταν να κάναμε ένα νήμα όπου όσοι ξέρουν λίγα παραπάνω για την μηχανή και (κυρίως) για τους φακούς που μπορεί να πάρει και τα λοιπά αξεσουάρ να μας δώσουν τα φώτα τους...
Κοίταγα χθές λίστες επι λιστών και ψιλοχάθηκα με το πόσοι φακοί είναι συβατοί αλλα με ποιές λειτουργίες και με πιους αντάπτορες. ΚΑι κυρίως ποιοί είναι καλοί. Οι τιμές πάντως των M42 λίγο που είδα είναι χώμα...

Καλορίζικη και ευχές για καλές φωτογραφίες και στους δύο κατόχους K100D! :smile:

Πήρα την ίδια χθές οπότε βλέπω μαζευόμαστε σιγά σιγά. Μη σου πώ θα κάνουμε και K100D club έτσι για να την μπούμε στο μάτι του D300... χεχε

Έχει αρχίσει να γίνεται στέκι ο παρόν κυβερνοχώρος με πολλά club...
Άλλωστε που αλλού θα γινόταν αυτό αν όχι στο ...AVCLUB; ;)

:food-smiley-005: :beerglass: :tee: :gossip: :coffee: :ernaehrung004: :beerglass: :ADFADF1:

EDIT: Χμμμ... ίσως θα 'ταν καλή ιδέα να ονομασθεί το αναμενόμενο παράρτημα του AVCLUB για τη φωτογραφία PhotoClub...

Last edited:
Μηπως υπαρχει στο mediamarkt θεσ/νίκης?

Δεν νομίζω γιατί την δευτέρα που ήμουν εκεί δεν την είδα. Μόνο την K200D είχε στα ράφια (και όλη την γκάμα της Nikon και Canon. Χάζευα την D300 για ώρα...) Δεν ξέρω αν την είχαν στην αποθήκη βέβαια...
Παντως εγώ την πήρα απο το multirama. Το νέο κατάστημα στην εθνικής αντιστάσεως (Στον δρόμο για ΙΚΕΑ πρίν την διασ´τυρωση με τον περιφεριακό όπως έρχεσαι απο κέντρο) είχε 4 κόμάτια και θα σου κάνουν την ίδια προσφορα με 299. Είναι για την K100d super. Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα καταστήματα.

Στην Mediamarkt στο Μαρουσι που την πήρα εγώ ειχε μονο 10-15 κομματια ακομα και πιθανώς να εχει εξαντληθει μιας και ειδα "κινηση"

Χτες την ειδα διαθεσιμη στο Multirama στο Μall στα 299.. ειχαν περιπου 20 κομματια εαν ειδα καλά..

Ρωτησε εαν υπαρχουν σε κανένα Multirama στην Θεσαλονικη

Προσωπικά βρίσκω απίθανη την προσφορά της K100D και ψήνομαι και εγώ. Για πρώτη χρήση.

Είσαστε ευχαριστημένοι οι χρήστες?
Τα 6,3Mp πιστεύω είναι αρκετά για μέχρι Α4 έτσι δεν είναι? Είναι το μοναδικό που με "κολάει" λιγάκι!

Πείτε καμία εμπειρία.

Μη σε νοιάζουν τα mp. 6 από 10 δεν έχουν τόσο μεγάλη διαφορά όσο νομίζεις, στην πραγματικότητα μιλάμε για ένα 20% μόλις στην ευκρίνεια.

Καλά, και θα αφήσεις την D60?
Αλλού τρώς, αλλού πίνεις κι αλλού πας και τα δίνεις?
Και νόμιζα πως σε είχα κόψει... ότι σε είχαν τουμπάρει οι γκαγκστερονικονάκηδες της σελίδος!

Και νόμιζα πως σε είχα κόψει... ότι σε είχαν τουμπάρει οι γκαγκστερονικονάκηδες της σελίδος!

:flipout::flipout::flipout:

Θα πάω να την δω είπα μπρε. Η D80 είναι η πρώτη επιλογή λόγω πιασίματος (έχω μεγάλα δάκτυλα το σκασμένο, γιαυτό και μάλλον απορίπτεται η 450D), και μετά η D60.

Η τιμή όμως είναι δελεαστική και είπα (αν με βολέψει) να βγάλω σε αυτήν τα μάτια πρώτα!

Δεν πιέσαμε κανέναν... μόνοι τους πείστηκαν! :AFADF0: :D
Άλλωστε πιο "γκάγκστερ" από τους "κανονιέρηδες" δεν θα μπορούσαμε να είμασταν -εξ όνόματος! :rifle:

Εκτός και αν θέλεις να πεις ότι η D300 είναι λίγο "κακιά"... λιγάκι...
Ίσως πάλι να δημιουργεί φοβίες στους "κανονιέρηδες"...
Αλλά μπά... είναι απλως "κούκλα" όπως λέει και ο nilo και γοητεύει! :D

Τώρα για τους "πεντάκηδες" δεν ξέρω... για φτωχο-Μασόνους τους κόβω (Pentax, πεντάλφα κι έτσι!) Club-Stoa θα πρέπει να το ονομάσουν! :flipout:

Last edited:
κακες σκεψεις βλεπω να περνανε απο το μυαλο σου Jim! :devil-smiley-029: Με καθημερινες προσευχες και μια εξομολογηση νομιζω θα επανελθεις :flipout::flipout:

Νάτοι! Δεν στο είπα?! Οι δυο αρχηγοί της φαμίλιας! :flipout:

Πρόσεξε, ενδέχεται να μπούνε και άλλοι δύο και να σε αρχίσουν με τις τρισδιάστατες υφές!

Εμένα μην με κοιτάτε, πυροβολητής-ασυρματιστής μέσου άρματος ήμουν, λογικό ήταν να πάω σε κανόνι. :flipout: