ο κοσμος δεν εχει λεφτα?Αυτο ειναι το προβλημα μας?

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: ο κοσμος δεν εχει λεφτα?Αυτο ειναι το προβλημα μας?

δεν ειναι μονο μερσεντες και πορσε.Αυτοι ειναι μικρο ποσοστο.Εγω βλεπω οτι οι περισσοτεροι εχουν αυτοκινητα που δεν τα λες και απλα.Βεβαια το θεμα ξεφυγε παλι της πορειας του.

Λιγοι εχουν καταλαβει εδω πιστευω τι εννουουσα.Οι περισσοτεροι μου πανε κοντρα,δεν εχει νοημα.

Α) Δεν έχει ξεφύγει κανένα θέμα της πορείας του.

Β) Συμμετέχουμε και προσπαθούμε να καταλάβουμε.

Γ) Μην απαξιώνεις την κουβέντα. Και 'συ ''μας πας κόντρα'', αλλά, δεν γύρισε κανένας να πει ότι ''δεν έχει νόημα''. Αν δεν είχε νόημα το νήμα ή θα είχε κλειδωθεί ή δεν θα είχε συμμετοχή.

Στο φόρουμ διατυπώνουμε τις απόψεις μας, δεν επιβαλλόμαστε. Και αν κάποιοι δεν καταλαβαίνουν, ε τι να κάνουμε?? Μέσα στην κουβέντα είναι και αυτή η πιθανότητα...

Μister mstr
όλοι καταλάβαμε αλλά έχουμε και εσώψυχα να βγάλουμε... Να μας συμπαθάς!

Έτσι θα κάνουμε και εμείς αύριο μεθαύριο που θα βγάλεις κάπου αλλού τα δικά σου... :damnyou:

@Μaestro...
Προσωπικά κατάλαβα πολύ καλά τι εγραψες και τι εννοείς..
Απορώ πού δεν κατάλαβες οτι κατάλαβα..
Υποθέτω πώς και ο Chris κατάλαβε παρότι συνεννοημένοι δέν είμαστε.

Αν θές τώρα ,νά επιμένεις πώς φταίει για τά πάντα ο Νεοέλληνας και να αθωώνεις το Αναρχο Σύστημα πού έχει Ονοματεπώνυμο είναι δικό σου θεμα.
Απ´εκεί και πέρα αφού μόνον στην Ελλάδα υπάρχουν Μόνον δεινά υπάρχει η δυνατότητα Μετανάστευσης ..
Με την Ε.Ε. σήμερα τά πράγματα είναι ευκολώτερα.Ο Παράδεισος τού Λιχτενστάϊν περιμένει.-bye--bye-
Τελος:Aν βλέπεις ειρωνείες εκεί πού υπάρχουν συγκεκριμένες απαντήσεις βλέπε.
Αλλά Αποφάνσεις τού στύλ ´Οι Ελληνες έχουν λεφτά ´ ´Οι Ελληνες έχουν Αμάξια´ ´Οι Ελληνες είναι αυτό ή εκείνο´δεν λένε απολύτως τίποτα και γενικά και ανέξοδα προσφέρουν Αλλοθι στούς αληθινούς φταίχτες.

Σε διαβεβαιώ, ότι αν είναι 1 ή 2 στους 10, ποσώς με ενδιαφέρει. Αν ήταν 9 στους 10 θα μ' ενδιέφερε πολύ διότι θα ήταν σοβαρότατη η κατάσταση.

Απλή είναι η απάντηση.Ελάχιστοι είναι αυτοί που στην χώρα μας,νομιμοποιούνται να κατέχουν τέτοια αμάξια,κότερα και βίλλες.Δεν χρειάζεται να πώ εγώ,γι' όσους τέτοιους ξέρω.Οσοι τα τελευταία χρόνια έχουν εμπλακεί σε απάτες,εγκλήματα,διαφθορά κάπως έτσι ζούσαν ή εξακολουθούν να ζούν έτσι...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: ο κοσμος δεν εχει λεφτα?Αυτο ειναι το προβλημα μας?

Α) Δεν έχει ξεφύγει κανένα θέμα της πορείας του.

Β) Συμμετέχουμε και προσπαθούμε να καταλάβουμε.

Γ) Μην απαξιώνεις την κουβέντα. Και 'συ ''μας πας κόντρα'', αλλά, δεν γύρισε κανένας να πει ότι ''δεν έχει νόημα''. Αν δεν είχε νόημα το νήμα ή θα είχε κλειδωθεί ή δεν θα είχε συμμετοχή.

Στο φόρουμ διατυπώνουμε τις απόψεις μας, δεν επιβαλλόμαστε. Και αν κάποιοι δεν καταλαβαίνουν, ε τι να κάνουμε?? Μέσα στην κουβέντα είναι και αυτή η πιθανότητα...

Απλα Γιαννη εχω την εντυπωση γι'αυτο διοτι μετα απο 15 σελιδες δεν εχω δει ιδιαιτερα σχολια για τα πραγματικα προβληματα του κοσμου που εχουν να κανουν με την ψυχη του κυριως,την συμπεριφορα του κτλ.Βεβαια φταιω και εγω με τον τιτλο που πηγα και εβαλα.

Τολμάς και μιλάς και 'συ???

Δώσε μου να οδηγήσω τον ΚΙΤ μέσα στο φόρουμ, να δεις για πότε λύνονται όλα τα προβλήματα!!!!:driver::driver::D:D

Μη του μιλάς βρε για αμάξια αυτουνού... Ακόμα δεν σαράντησε από το Τρακτέρ... -bye-

Ποια Ψυχή τού Κόσμου και ποιά Συμπεριφορά τού Κοσμου??
Τι ειναι ο Κόσμος και τι είν´η Ψυχή του.............
Ανεπηρέαστοι ειναι οι Ανθρωποι απο τίς Κοινωνικές Συνθήκες και τήν Αλλοτροίωση τών Διαπροσωπικών και Οικονομικών Σχέσεων πού τίς διέπουν??
Να πάμε τότε ολοι Κατηχητικό μπάς και μάς βρούνε πού πήγε η Ψυχή μας.

Re: Απάντηση: ο κοσμος δεν εχει λεφτα?Αυτο ειναι το προβλημα μας?

@Μaestro...
Προσωπικά κατάλαβα πολύ καλά τι εγραψες και τι εννοείς..
Απορώ πού δεν κατάλαβες οτι κατάλαβα..
Υποθέτω πώς και ο Chris κατάλαβε παρότι συνεννοημένοι δέν είμαστε.

Αν θές τώρα ,νά επιμένεις πώς φταίει για τά πάντα ο Νεοέλληνας και να αθωώνεις το Αναρχο Σύστημα πού έχει Ονοματεπώνυμο είναι δικό σου θεμα.
Απ´εκεί και πέρα αφού μόνον στην Ελλάδα υπάρχουν Μόνον δεινά υπάρχει η δυνατότητα Μετανάστευσης ..
Με την Ε.Ε. σήμερα τά πράγματα είναι ευκολώτερα.Ο Παράδεισος τού Λιχτενστάϊν περιμένει.-bye--bye-
Τελος:Aν βλέπεις ειρωνείες εκεί πού υπάρχουν συγκεκριμένες απαντήσεις βλέπε.
Αλλά Αποφάνσεις τού στύλ ´Οι Ελληνες έχουν λεφτά ´ ´Οι Ελληνες έχουν Αμάξια´ ´Οι Ελληνες είναι αυτό ή εκείνο´δεν λένε απολύτως τίποτα και γενικά και ανέξοδα προσφέρουν Αλλοθι στούς αληθινούς φταίχτες.

δεν με εχεις καταλαβει...Με αυτα που λες με βγαζεις και κακο.Τι να πω,λυπαμαι γι'αυτο.Και για να πω την αληθεια,οι περισσοτερες αποψεις που εξεφρασα αφορουν ολο τον κοσμο οχι μονο τους ελληνες.Απλα συμφωνω οτι ο τροπος που γραφω φερνει την καταστροφη...ενταξη,δεν νομιζω οτι ειναι τραγικα,απλα πανω στο γραψιμο μου βγηκαν ετσι.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ο κοσμος δεν εχει λεφτα?Αυτο ειναι το προβλημα μας?

Απλα Γιαννη εχω την εντυπωση γι'αυτο διοτι μετα απο 15 σελιδες δεν εχω δει ιδιαιτερα σχολια για τα πραγματικα προβληματα του κοσμου που εχουν να κανουν με την ψυχη του κυριως,την συμπεριφορα του κτλ.Βεβαια φταιω και εγω με τον τιτλο που πηγα και εβαλα.

Όταν δεν υπάρχουν σχόλια δεν σημαίνει ότι ντε και καλά ο άλλος διαφωνεί. Τις περισσότερες φορές που γίνεται, καλύπτεται.

Ήδη έχεις αναφέρει και 'συ και άλλοι πολλά από αυτά τα συμπτώματα και προβλήματα. Π.χ. ο νεοπλουτισμός, η έλλειψη Παιδείας, η προβολή λανθασμένων προτύπων από τα Μ.Μ.Ε., ο προσωπικός εγωισμός, η λανθασμένη ιεράρχηση προτεραιοτήτων κ.λ.π.

Δεν είναι δύσκολη η διαπίστωση.

Οι βιώσιμες προτάσεις και η εφαρμογή τους είναι το ζόρικο της υπόθεσης.

Ισως τελικα σε ολους αρεσει η ανηπακοη στους κανονες και η καλοπεραση...αρκει να τους δοθει η ευκαιρια...:ADFADF1:

Ναι.
Μάς αρέσει η Ανυπακοή στούς Κανόνες..
Υπάρχει πρόβλημα καί σε αυτό??
Τι ειναι οι Κανόνες??
Οι Δέκα Εντολές τής Παλαιάς Διαθήκης ειναι??
Aθρωποι δεν φτιάχνουν τούς Κανόνες μέ συγκεκριμένα Κοινωνικά και Οικονομικά Συμφέροντα?
Kαι ευτυχώς πού πολλοί Λαοί και στο παρελθόν αλλά και σήμερα δείχνουν ´Ανυπάκοοι´...
Στο παρελθόν γιατί αν δεν είχαν δειξει ανυπακοή κάποιοι Λαοι και μεταξύ και αυτών οι Ελληνες ,σήμερα θα Κυκλοφορούσαν μόνον Ξανθοί Γαλανομάτες και ολοι οι άλλοι θαχανε μετακομίσει στον Γιαραμπή και σήμερα ευτυχώς που υπάρχουν και ανυπάκουοι Λαοί και Πολίτες.
Ετσι προχωράει ο Κοσμος.
Με την Ανυπακοή.-bye-

Και τι παει να πει αθωωνω το αναρχο συστημα?Αυτο καταλαβες κυριε Σπυρο?
Αν ναι,δεν ηταν αυτη η προθεση μου,συγγνωμη.Δεν τους αθωωσα,ισα ισα που ειπα οτι ο περισσοτερος κοσμος στην τελικη θα κοιταξει την παρτη,οτι και αν ειναι.

Re: Απάντηση: Re: ο κοσμος δεν εχει λεφτα?Αυτο ειναι το προβλημα μας?

Ναι.
Μάς αρέσει η Ανυπακοή στούς Κανόνες..
Υπάρχει πρόβλημα καί σε αυτό??
Τι ειναι οι Κανόνες??
Οι Δέκα Εντολές τής Παλαιάς Διαθήκης ειναι??
Aθρωποι δεν φτιάχνουν τούς Κανόνες μέ συγκεκριμένα Κοινωνικά και Οικονομικά Συμφέροντα?
Kαι ευτυχώς πού πολλοί Λαοί και στο παρελθόν αλλά και σήμερα δείχνουν ´Ανυπάκοοι´...
Στο παρελθόν γιατί αν δεν είχαν δειξει ανυπακοή κάποιοι Λαοι και μεταξύ και αυτών οι Ελληνες ,σήμερα θα Κυκλοφορούσαν μόνον Ξανθοί Γαλανομάτες και ολοι οι άλλοι θαχανε μετακομίσει στον Γιαραμπή και σήμερα ευτυχώς που υπάρχουν και ανυπάκουοι Λαοί και Πολίτες.
Ετσι προχωράει ο Κοσμος.
Με την Ανυπακοή.-bye-

Και παει να πει αυτο οτι πρεπει να μην σεβομαστε την καθαριοτητα του τοπου μας,τους αλλους οδηγους και πολλα αλλα πραματα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: ο κοσμος δεν εχει λεφτα?Αυτο ειναι το προβλημα μας?

δεν με εχεις καταλαβει...Με αυτα που λες με βγαζεις και κακο.Τι να πω,λυπαμαι γι'αυτο.Και για να πω την αληθεια,οι περισσοτερες αποψεις που εξεφρασα αφορουν ολο τον κοσμο οχι μονο τους ελληνες.Απλα συμφωνω οτι ο τροπος που γραφω φερνει την καταστροφη...ενταξη,δεν νομιζω οτι ειναι τραγικα,απλα πανω στο γραψιμο μου βγηκαν ετσι.

Φιλε μου αν σε κάθε σου παράγραφο γράφεις πώς βγαινεις ´κακός´ή ´μήπως με διώξετε´κ.λ.π.,κ.λ.π.,τότε να μήν σού απαντάμε γιατί μάς πιάνουν και Ενοχές ..:flipout::flipout:

Αμα δεν ηθελες διάλογο και αντιθετες απόψεις γιατί άνοιξες το Θέμα??

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ο κοσμος δεν εχει λεφτα?Αυτο ειναι το προβλημα μας?

Φιλε μου αν σε κάθε σου παράγραφο γράφεις πώς βγαινεις ´κακός´ή ´μήπως με διώξετε´κ.λ.π.,κ.λ.π.,τότε να μήν σού απαντάμε γιατί μάς πιάνουν και Ενοχές ..:flipout::flipout:

Αμα δεν ηθελες διάλογο και αντιθετες απόψεις γιατί άνοιξες το Θέμα??

Το μηπως με διωξετε ηταν χιουμορ.

Ισως εχεις δικιο,κακως τα εγραψα αυτα,απλα στενοχωρηθηκα που ειπε καποιος τις αποψεις μου κατευθυνομενες.

Τολμάς και μιλάς και 'συ???

Δώσε μου να οδηγήσω τον ΚΙΤ μέσα στο φόρουμ, να δεις για πότε λύνονται όλα τα προβλήματα!!!!:driver::driver::D:D

Τι τόλμησες και είπες;

Εγώ έβαλα υποθήκη το σπίτι,το κτήμα και ότι αποκτήσουν τα παιδιά μου για να τον αγοράσω.

:flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ο κοσμος δεν εχει λεφτα?Αυτο ειναι το προβλημα μας?

Και παει να πει αυτο οτι πρεπει να μην σεβομαστε την καθαριοτητα του τοπου μας,τους αλλους οδηγους και πολλα αλλα πραματα?

Ο ´Σεβασμός´και οι ´νομοταγείς πολίτες´και η ´υπακοή στούς νόμους´και ´νά παίρνουμε τηλέφωνο την αστυνομία αμα εντοπίζουμε κανεναν κακό´..

Ολα αθώα και ουδέτερα γιά ένα αθώο και ουδέτερο Κράτος.
Οι Κακοί Ανθρωποι που κάνουν Κακό στο Καλό Κράτος πού τούς Αγαπάει ολους και θέλει το Καλό Ολων,αλλά οι Κακοί Ανθρωποι έχουν Χαλασμένες Ψυχές.
Καλημέρα.-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: ο κοσμος δεν εχει λεφτα?Αυτο ειναι το προβλημα μας?

Βρε αδερφέ,

έχεις μια τάση ολοκληρωτισμού και ελαφρού τσουβαλιάσματος.

Όλο τον κόσμο??

Και στο Μπουρούντι, ας πούμε??

Μην παρεξηγείσαι, κουβέντα κάνουμε, δεν γνωρίζεις τον τρόπο γραφής μας ούτε εμείς τον δικό σου.

Απλώς, εδώ μέσα, είμαστε λίγο ''χειρούργοι'' με τα γραπτά μας...:D:D-bye-

ΥΓ
Δεν αξίζει να παρεξηγιόμαστε με τέτοια ζέστη, παιδιά. Ας χαλαρώσουμε και ας κουβεντιάσουμε...-bye-

Status
Not open for further replies.