more peers
AVClub Fanatic
Μην φοβάσαι, όταν τσιμπήσω θα το καταλάβεις....
Πρώτα θα σε πυροβολήσω και μετά θα σε ρωτήσω τι έκανες....:rifle::rifle::BDGBGDB55:![]()
Μην φοβάσαι, όταν τσιμπήσω θα το καταλάβεις....
Πρώτα θα σε πυροβολήσω και μετά θα σε ρωτήσω τι έκανες....:rifle::rifle::BDGBGDB55:![]()
δεν ειναι μονο μερσεντες και πορσε.Αυτοι ειναι μικρο ποσοστο.Εγω βλεπω οτι οι περισσοτεροι εχουν αυτοκινητα που δεν τα λες και απλα.Βεβαια το θεμα ξεφυγε παλι της πορειας του.
Λιγοι εχουν καταλαβει εδω πιστευω τι εννουουσα.Οι περισσοτεροι μου πανε κοντρα,δεν εχει νοημα.
Σε διαβεβαιώ, ότι αν είναι 1 ή 2 στους 10, ποσώς με ενδιαφέρει. Αν ήταν 9 στους 10 θα μ' ενδιέφερε πολύ διότι θα ήταν σοβαρότατη η κατάσταση.
Αντε μετά να δει ο "τόπος"* προκοπή.....
*=δικτυακός.....
![]()
Α) Δεν έχει ξεφύγει κανένα θέμα της πορείας του.
Β) Συμμετέχουμε και προσπαθούμε να καταλάβουμε.
Γ) Μην απαξιώνεις την κουβέντα. Και 'συ ''μας πας κόντρα'', αλλά, δεν γύρισε κανένας να πει ότι ''δεν έχει νόημα''. Αν δεν είχε νόημα το νήμα ή θα είχε κλειδωθεί ή δεν θα είχε συμμετοχή.
Στο φόρουμ διατυπώνουμε τις απόψεις μας, δεν επιβαλλόμαστε. Και αν κάποιοι δεν καταλαβαίνουν, ε τι να κάνουμε?? Μέσα στην κουβέντα είναι και αυτή η πιθανότητα...
Τολμάς και μιλάς και 'συ???
Δώσε μου να οδηγήσω τον ΚΙΤ μέσα στο φόρουμ, να δεις για πότε λύνονται όλα τα προβλήματα!!!!:driver::driver:![]()
@Μaestro...
Προσωπικά κατάλαβα πολύ καλά τι εγραψες και τι εννοείς..
Απορώ πού δεν κατάλαβες οτι κατάλαβα..
Υποθέτω πώς και ο Chris κατάλαβε παρότι συνεννοημένοι δέν είμαστε.
Αν θές τώρα ,νά επιμένεις πώς φταίει για τά πάντα ο Νεοέλληνας και να αθωώνεις το Αναρχο Σύστημα πού έχει Ονοματεπώνυμο είναι δικό σου θεμα.
Απ´εκεί και πέρα αφού μόνον στην Ελλάδα υπάρχουν Μόνον δεινά υπάρχει η δυνατότητα Μετανάστευσης ..
Με την Ε.Ε. σήμερα τά πράγματα είναι ευκολώτερα.Ο Παράδεισος τού Λιχτενστάϊν περιμένει.
Τελος:Aν βλέπεις ειρωνείες εκεί πού υπάρχουν συγκεκριμένες απαντήσεις βλέπε.
Αλλά Αποφάνσεις τού στύλ ´Οι Ελληνες έχουν λεφτά ´ ´Οι Ελληνες έχουν Αμάξια´ ´Οι Ελληνες είναι αυτό ή εκείνο´δεν λένε απολύτως τίποτα και γενικά και ανέξοδα προσφέρουν Αλλοθι στούς αληθινούς φταίχτες.
Απλα Γιαννη εχω την εντυπωση γι'αυτο διοτι μετα απο 15 σελιδες δεν εχω δει ιδιαιτερα σχολια για τα πραγματικα προβληματα του κοσμου που εχουν να κανουν με την ψυχη του κυριως,την συμπεριφορα του κτλ.Βεβαια φταιω και εγω με τον τιτλο που πηγα και εβαλα.
Ισως τελικα σε ολους αρεσει η ανηπακοη στους κανονες και η καλοπεραση...αρκει να τους δοθει η ευκαιρια...:ADFADF1:
Ναι.
Μάς αρέσει η Ανυπακοή στούς Κανόνες..
Υπάρχει πρόβλημα καί σε αυτό??
Τι ειναι οι Κανόνες??
Οι Δέκα Εντολές τής Παλαιάς Διαθήκης ειναι??
Aθρωποι δεν φτιάχνουν τούς Κανόνες μέ συγκεκριμένα Κοινωνικά και Οικονομικά Συμφέροντα?
Kαι ευτυχώς πού πολλοί Λαοί και στο παρελθόν αλλά και σήμερα δείχνουν ´Ανυπάκοοι´...
Στο παρελθόν γιατί αν δεν είχαν δειξει ανυπακοή κάποιοι Λαοι και μεταξύ και αυτών οι Ελληνες ,σήμερα θα Κυκλοφορούσαν μόνον Ξανθοί Γαλανομάτες και ολοι οι άλλοι θαχανε μετακομίσει στον Γιαραμπή και σήμερα ευτυχώς που υπάρχουν και ανυπάκουοι Λαοί και Πολίτες.
Ετσι προχωράει ο Κοσμος.
Με την Ανυπακοή.![]()
δεν με εχεις καταλαβει...Με αυτα που λες με βγαζεις και κακο.Τι να πω,λυπαμαι γι'αυτο.Και για να πω την αληθεια,οι περισσοτερες αποψεις που εξεφρασα αφορουν ολο τον κοσμο οχι μονο τους ελληνες.Απλα συμφωνω οτι ο τροπος που γραφω φερνει την καταστροφη...ενταξη,δεν νομιζω οτι ειναι τραγικα,απλα πανω στο γραψιμο μου βγηκαν ετσι.
Φιλε μου αν σε κάθε σου παράγραφο γράφεις πώς βγαινεις ´κακός´ή ´μήπως με διώξετε´κ.λ.π.,κ.λ.π.,τότε να μήν σού απαντάμε γιατί μάς πιάνουν και Ενοχές ..
Αμα δεν ηθελες διάλογο και αντιθετες απόψεις γιατί άνοιξες το Θέμα??
Τολμάς και μιλάς και 'συ???
Δώσε μου να οδηγήσω τον ΚΙΤ μέσα στο φόρουμ, να δεις για πότε λύνονται όλα τα προβλήματα!!!!:driver::driver:![]()
Και παει να πει αυτο οτι πρεπει να μην σεβομαστε την καθαριοτητα του τοπου μας,τους αλλους οδηγους και πολλα αλλα πραματα?
δεν με εχεις καταλαβει...Με αυτα που λες με βγαζεις και κακο.Τι να πω,λυπαμαι γι'αυτο.Και για να πω την αληθεια,οι περισσοτερες αποψεις που εξεφρασα αφορουν ολο τον κοσμο οχι μονο τους ελληνες.Απλα συμφωνω οτι ο τροπος που γραφω φερνει την καταστροφη...ενταξη,δεν νομιζω οτι ειναι τραγικα,απλα πανω στο γραψιμο μου βγηκαν ετσι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.