Πάντως, το δικό μου το 4άρι, που αγόρασα πριν 2 βδομάδες... μια χαρά death grip έχει... είμαι και σε ζόρικο σημείο από άποψη κάλυψης και κάνει μπαμ..
Αυτο και μονο δειχνει τι σημαινει Apple αυτη τη στιγμη...
Βρες μια αλλη εταιρεια που θα γινοτανε τετοιος ντορος για ενα "χρωματακι"... πολλες θα το θελανε, λιγες το μπορουνε!
Τώρα εσύ πιστεύεις δηλαδή ότι εκτός από ένα απειροελάχιστο ποσοστό funboys, υπάρχει άνθρωπος που ανυπομονούσε για το άσπρο. Που θα τρέξει να πουλήσει το μαύρο για να πάρει άσπρο. Που θα προσκυνήσει στο μεγαλείο του άσπρου μήλου τέλωσπάντων.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες αναμονές προϊόντων και ντόρος από τις μηδαμινές αναβαθμίσεις σε προϊόντα της Apple για λόγους μάρκετινγκ και μόνο.
Πάντως, το δικό μου το 4άρι, που αγόρασα πριν 2 βδομάδες... μια χαρά death grip έχει... είμαι και σε ζόρικο σημείο από άποψη κάλυψης και κάνει μπαμ..
σε 4 εβδομαδες θα παρηγγελνες το 5![]()
και δε θα χες και τις σκεψεις περι κεραιας ...
Μαλλον δεν πολυπαρακολουθεις το industry για να γραφεις ο,τι γραφεις...
Ο ντορος που γινεται παγκοσμιως για οτιδηποτε εχει σχεση με το μηλο ειναι υπερβολικος, ισως και ενοχλητικος, αλλα περα για περα αληθινος...
Εχμμμ....υπαρχει μια διαφορουλα:ΥΓ. Καμμενοι υπαρχουν παντου οπως πχ τα νουμερα με τις στολες με την σημαια της Βρετανίας που ειχαν στηθει απο νωρις για να δουν τον βασιλικο γαμο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.