O μύθος έρχεται ! (το λευκό iPhone 4)

Πέρνα του ένα χέρι ρεπΟΥλίνη, blanco, ασβέστη (ότι σου βρίσκεται σε άσπρο) κι εσύ βρε πουλάκιμ και θα πάρεις min 154 dB (τα 153 στο iphone και το 1 στο δεξί ηχείο σου) :p

Απάντηση: Re: O μύθος έρχεται ! (το λευκό iPhone 4)

Αυτο και μονο δειχνει τι σημαινει Apple αυτη τη στιγμη...-bye-

Βρες μια αλλη εταιρεια που θα γινοτανε τετοιος ντορος για ενα "χρωματακι"... πολλες θα το θελανε, λιγες το μπορουνε!

Τώρα εσύ πιστεύεις δηλαδή ότι εκτός από ένα απειροελάχιστο ποσοστό funboys, υπάρχει άνθρωπος που ανυπομονούσε για το άσπρο. Που θα τρέξει να πουλήσει το μαύρο για να πάρει άσπρο. Που θα προσκυνήσει στο μεγαλείο του άσπρου μήλου τέλωσπάντων.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες αναμονές προϊόντων και ντόρος από τις μηδαμινές αναβαθμίσεις σε προϊόντα της Apple για λόγους μάρκετινγκ και μόνο.

Τώρα εσύ πιστεύεις δηλαδή ότι εκτός από ένα απειροελάχιστο ποσοστό funboys, υπάρχει άνθρωπος που ανυπομονούσε για το άσπρο. Που θα τρέξει να πουλήσει το μαύρο για να πάρει άσπρο. Που θα προσκυνήσει στο μεγαλείο του άσπρου μήλου τέλωσπάντων.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες αναμονές προϊόντων και ντόρος από τις μηδαμινές αναβαθμίσεις σε προϊόντα της Apple για λόγους μάρκετινγκ και μόνο.

Μαλλον δεν πολυπαρακολουθεις το industry για να γραφεις ο,τι γραφεις...
Ο ντορος που γινεται παγκοσμιως για οτιδηποτε εχει σχεση με το μηλο ειναι υπερβολικος, ισως και ενοχλητικος, αλλα περα για περα αληθινος...

το ασπρο εχω ακουσει δεν ενδεικνυται ουτε για το iphone ουτε για το ipad επειδη το μαυρο περιγραμμα διευκολυνει το ματι οταν βλεπει βιντεο ...

δεν ειμαι ειδικος παντως

με δεδομενα τα προβληματα που οδηγησαν την αππλε στην καθυστερηση δε θα το επελεγα ( φως να μπαινει μεσα κλπ )

μου φαινεται πιο ομορφο παντως ...

πρακτικα δεν ξερω το ασπρο σε βιντεο ομως πως θα δειχνει ...

παρολα αυτα πολλοι ετρεξαν να το παρουν ...

υ.γ. : το ασπρο εκτος απο τη καμερα μπροστα και το ακουστικο τι αλλο εχει ? βλεπω μια δευτερη σχισμη πανω απο το ακουστικο ...

ισως με το ασπρο να παει την κυκλοφορια του 5 ( η 4s η οπως αλλιως ) για το φθινοπωρο ...

η κοπελα παντως ειναι ειδικη περιπτωση ( πρεπει να ναι youtube partner )

http://www.youtube.com/watch?v=458R8XFYfeA&feature=feedu

Last edited:
Πάντως, το δικό μου το 4άρι, που αγόρασα πριν 2 βδομάδες... μια χαρά death grip έχει... είμαι και σε ζόρικο σημείο από άποψη κάλυψης και κάνει μπαμ..

σε 4 εβδομαδες θα παρηγγελνες το 5 :D

και δε θα χες και τις σκεψεις περι κεραιας ...

αν ζουσα στην αμερικη και ειχα εισοδημα 6-7.000 / μηνα και ειχα ηδη το μαυρο θα στηνομουν στην ουρα για το ασπρο ? χμ ... οχι

αλλα θα στηνομουν στην ουρα για το 5

φανταζομαι ολοι αυτοι εχουν το ηδη το μαυρο ?

οφφ τοπικ
μη με βαρεσετε αλλα ... ασπρο κι αηδιες ...

http://www.iphonehellas.gr/26990/royal-wedding-iphone-4/

τελος το οφφ τοπικ ομως απο μενα

Last edited:
σε 4 εβδομαδες θα παρηγγελνες το 5 :D

και δε θα χες και τις σκεψεις περι κεραιας ...

Όπως το'πες. Θα παράγγελνα. Και επειδή αποφάσισα να μην ξαναπεριμένω σε λίστα αναμονής κοντά στο εξάμηνο, και δεδομένου ότι βρήκα να πουλήσω το 3άρι, και μαζί με την επιδότηση μου ήρθε πρακτικώς δωρεάν, την έκανα.... :afro:

Μαλλον δεν πολυπαρακολουθεις το industry για να γραφεις ο,τι γραφεις...
Ο ντορος που γινεται παγκοσμιως για οτιδηποτε εχει σχεση με το μηλο ειναι υπερβολικος, ισως και ενοχλητικος, αλλα περα για περα αληθινος...

Εάν Τάκη θεωρείς τα Αμερικανάκια παγκόσμια, τότε έχεις δίκιο. Την τρέλα όμως δεν την έχουν τόσο στην Ευρώπη. Ούτε τρελές ουρές ημερών, ούτε να πληρώνεις να σου κρατάνε την θέση. Υπάρχουν και εδώ οι άρρωστοι, αλλά περιορισμένοι. Γιαυτό και η Apple ξεπουλάει στο Αμέρικα.
Δεν είπαμε ότι δεν πουλάει ή δεν έχει τρελό μάρκετινγκ, αλλά όχι και ότι καθόμαστε όλοι και περιμένουμε τι θα μας πουλήσει ο Στηβ.

Ειναι ισως η μοναδικη εταιρια που δεν χρειαζεται τετοια props λογω του πιστου fanbase ;)

Εγώ πάντως αν ήμουν η Apple, σε κάθε "πρώτη" κάποιου μοντέλου, θα κανόνιζα να χαρίσω 100 κομμάτια σε "fanboys", με τον όρο να κατασκηνώσουν έξω απ'το κατάστημα κάνοντας όλο αυτό το τζέρτζελο. Είναι πιο φτηνό από μια τηλεοπτική διαφήμιση, και έχει καλύτερο αποτέλεσμα...

... δεν είπα βέβαια ότι το έκανε η Μήλο, αλλά δε μου φαίνεται απίθανο.

Να εισαι σιγουρος οτι το κανουν πολλες εταιριες, απλα η apple δεν εχει αναγκη να το κανει, αφου υπαρχουν καμμενοι που το κανουν δωρεαν με χαρα..

ΥΓ. Καμμενοι υπαρχουν παντου οπως πχ τα νουμερα με τις στολες με την σημαια της Βρετανίας που ειχαν στηθει απο νωρις για να δουν τον βασιλικο γαμο...

Re: Απάντηση: O μύθος έρχεται ! (το λευκό iPhone 4)

ΥΓ. Καμμενοι υπαρχουν παντου οπως πχ τα νουμερα με τις στολες με την σημαια της Βρετανίας που ειχαν στηθει απο νωρις για να δουν τον βασιλικο γαμο...
Εχμμμ....υπαρχει μια διαφορουλα:

Αυτοι δεν ειναι πελατες....

(ασχετα βεβαια αν ειναι σε αλλο επιπεδο...)