o Πολεμος μολις ξεκινησε.....

Status
Not open for further replies.
Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι μέχρι να διαβάσουμε οι διαχειριστές το τι έχει διαμειφθεί και σε αυτή τη συζήτηση.

Από όσα διάβασα από την αρχή, γιατί μόλις προ ολίγου άνοιξα το θέμα,

@dragonlord, εστιάζω την αρχή της έντασης στον μειωτικότατο χαρακτηρισμό σου σχετικά με την υπογραφή του Σπύρου Σούρλα. Αυτο το "τι άνθρωπος θα το έβαζε". Παρακαλώ να μην επαναληφθεί. Χώρια ότι με θίγει προσωπικώς ως Έλληνα. Εσύ μπορείς να επιλέγεις να μην είσαι τίποτα. Κράτα το για τον εαυτό σου όμως, όπως και τις ερμηνείες σου σχετικά με την ακροτελεύτια διάταξη του συντάγματος. Αφού εσένα σε καλύπτει, τι πρόβλημα έχω εγώ? Προσωπικώς την θεωρώ απολύτως παρερμηνεία, αλλά αυτό δεν είναι το ζήτημα.
Το παρόν είναι αυστηρή προειδοποίηση.

Θα παρακαλούσα τα υπόλοιπα μέλη, να μην καταδύεστε σε αντιπαραθέσεις τέτοιου επιπέδου, όταν είναι προφανής η πλήρης διάσταση απόψεων και η ανυπαρξία επικοινωνίας. Ας κρατήσει ο καθένας τις απόψεις του.

Και για να πω την ταπεινή μου γνώμη επί του συζητούμενου θέματος.
Βρίσκω ομοιότητες ανάμεσα αφενός μεν τη θέση που φτάνει να δικαιολογήσει εν όλω ή εν μέρει την δολοφονική επίθεση στους εν λόγω αστυνομικούς από τη συμπεριφορά της αστυνομίας, αφετέρου δε το απολογητικό υπόμνημα του φονιά αστυνομικού. "Ήταν κακό παιδί και τον είχαν διώξει από του Μωραΐτη".
Αυτά.

Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι μέχρι να διαβάσουμε οι διαχειριστές το τι έχει διαμειφθεί και σε αυτή τη συζήτηση.

Από όσα διάβασα από την αρχή, γιατί μόλις προ ολίγου άνοιξα το θέμα,

@dragonlord, εστιάζω την αρχή της έντασης στον μειωτικότατο χαρακτηρισμό σου σχετικά με την υπογραφή του Σπύρου Σούρλα. Αυτο το "τι άνθρωπος θα το έβαζε". Παρακαλώ να μην επαναληφθεί. Χώρια ότι με θίγει προσωπικώς ως Έλληνα. Εσύ μπορείς να επιλέγεις να μην είσαι τίποτα. Κράτα το για τον εαυτό σου όμως, όπως και τις ερμηνείες σου σχετικά με την ακροτελεύτια διάταξη του συντάγματος. Αφού εσένα σε καλύπτει, τι πρόβλημα έχω εγώ? Προσωπικώς την θεωρώ απολύτως παρερμηνεία, αλλά αυτό δεν είναι το ζήτημα.
Το παρόν είναι αυστηρή προειδοποίηση.
Δεκτό και το παίρνω πίσω, όμως η αρχή της έντασης ήταν εκεί που ο κ. Σούρλας χαρακτήρισε τα λεγόμενά μου "Γελοιότητες" και μετά "αθλιότητες". Από εκεί και πέρα, απάντησα στο ανάλογο ύφος και ναι, ίσως να είπα και μια κουβέντα παραπάνω όπως αυτό που έγραψες. Προσωπικά περιμένω όμως την αντίδραση της διαχειριστικής ομάδας στις ανυπόστατες και απαράδεκτες κατηγορίες που έγραψε ο κ. Σούρλας για το πρόσωπό μου.

Ειναι κατι στιγμες που μετανοιωνεις για ενα θεμα που ανοιγεις και την τροπη που παιρνει.

Αν και οταν το ανοιξα ειμουν ξανα σοκαρισμενος απο την δευτερη δολοφονικη αποπειρα εναντιον ενος ακομα αθωου ανθρωπου.
Αυτο που δεν γνωριζαμε αν και οι ενδειξεις προς τα εκει πηγαιναν ειναι οτι προκειται για τρομοκρατικη επιθεση.

Προσωπικα αν ηταν στο χερι μου θα το εκλεινα το νημα.Και αν υπηρχε επισημη αιτηση θα την υπεγραφα.

Προτιμω οι συζητησεις να ειναι πεδιο ανταλλαγης γνωσεων και οχι βαλτων εκπυρσοκροτησεων.

Κάθε Δημοκρατικός Πολίτης οφείλει να αντιδρά σέ σχόλια πού προτρέπουν σέ χρήση βίας οταν χαρακτηρίζουν συλλήβδην τήν Αστυνομία ως ´Σώμα Πληρωμένων Δολοφόνων´.
Και επίσης τό νά σχολιάζει κάποιος βάσει μιάς Υπογραφής που μάλιστα ανήκει σέ έναν εκ τών μεγάλων Εθνικών Ποιητών τό ποιόν κάποιου είναι εντελώς προσβλητικό.
Εκεί πού μάς χρωστούσανε μάς πήραν και τό βόδι......................

Κατάντησαμε στην Ελλάδα οι Ποιητές να απαγορεύονται από ´διάφορους´πλέον................

Last edited:
Και ενα τελευταιο.

Χαιρομαι 5-10 ανθρωπους που χαλανε τον χρονο τους για να αποκρουσουν ανωριμες και αοριστες καταθεσεις επαναστατικης αδρεναλινης.

Re: Απάντηση: o Πολεμος μολις ξεκινησε.....

Κάθε Δημοκρατικός Πολίτης οφείλει να αντιδρά σέ σχόλια πού προτρέπουν σέ χρήση βίας οταν χαρακτηρίζουν συλλήβδην τήν Αστυνομία ως ´Σώμα Πληρωμένων Δολοφόνων´.
Και επίσης τό νά σχολιάζει κάποιος βάσει μιάς Υπογραφής που μάλιστα ανήκει σέ έναν εκ τών μεγάλων Εθνικών Ποιητών τό ποιόν κάποιου είναι εντελώς προσβλητικό.
Εκεί πού μάς χρωστούσανε μάς πήραν και τό βόδι......................

Κατάντησαμε στην Ελλάδα οι Ποιητές να απαγορεύονται από ´διάφορους´πλέον................
Πάλι κάνεις λάθος για μένα, καθώς είμαι κατά της βίας. Απλώς, ξέρω ότι άλλοι δεν είναι. Και όσο δεν έχουμε μια δημοκρατική αστυνομία, είναι φυσικό επακόλουθο να υπάρχουν τέτοια περιστατικά, τίποτα άλλο. Ούτε προτρέπω, ούτε επικροτώ, και δεν το έκανα πουθενά σε αυτό το θέμα.
Όσο για το ότι "απαγόρευσα" τον Κάλβο, ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό ειναι συνειδητή διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Κάλβο μπορεί να μην έχω διαβάσει ακόμα, όμως σκοπεύω να το κάνω κάποια στιγμή. Αυτό που σχολίασα ήταν η επιλογή του συγκεκριμένου κειμένου και όχι ο ποιητής.

Βρε Σπύρο βγάλε και εσύ αυτόν τον Κάλβο.
Και μην τολμήσεις να βάλεις τον Υμνο στην Ελευθερία.!!

Βλέπεις υπάρχουν και διεθνιστές που στη λέξη πατρίδα βγάζουν πομφόλυγες..

Πάλι κάνεις λάθος για μένα, καθώς είμαι κατά της βίας. Απλώς, ξέρω ότι άλλοι δεν είναι. Και όσο δεν έχουμε μια δημοκρατική αστυνομία, είναι φυσικό επακόλουθο να υπάρχουν τέτοια περιστατικά, τίποτα άλλο. Ούτε προτρέπω, ούτε επικροτώ, και δεν το έκανα πουθενά σε αυτό το θέμα.
Όσο για το ότι "απαγόρευσα" τον Κάλβο, ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό ειναι συνειδητή διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Κάλβο μπορεί να μην έχω διαβάσει ακόμα, όμως σκοπεύω να το κάνω κάποια στιγμή. Αυτό που σχολίασα ήταν η επιλογή του συγκεκριμένου κειμένου και όχι ο ποιητής.

Κατ'αρχην τι σημαινει Δημοκρατικη Αστυνομια ? Αναρωτηθηκες τι ξεστομιζεις ?

Αστυνομια με δημοκρατικες διαδικασιες στην επιβολη του νομου? :flipout:
Αστυνομια σε Δημοκρατικο πολιτευμα που ουτως η αλλως εχουμε ?

Για αναλυσε το αυτο.

Οσο για τον Καλβο οταν τον διαβασεις τοτε σου επιτρεπεται να εκφερεις αποψη .
Αλλιως πως τολεγε εκεινη η διαφημιση......"καλυτερα να μασας παρα να μιλας...."

Κατ'αρχην τι σημαινει Δημοκρατικη Αστυνομια ? Αναρωτηθηκες τι ξεστομιζεις ?

Αστυνομια με δημοκρατικες διαδικασιες στην επιβολη του νομου? :flipout:
Αστυνομια σε Δημοκρατικο πολιτευμα που ουτως η αλλως εχουμε ?

Για αναλυσε το αυτο.

Οσο για τον Καλβο οταν τον διαβασεις τοτε σου επιτρεπεται να εκφερεις αποψη .
Αλλιως πως τολεγε εκεινη η διαφημιση......"καλυτερα να μασας παρα να μιλας...."
Δε βρίσκω online ελληνικό λεξικό, οπότε πάρε μία από τις ερμηνείς του democratic: "Believing in or practicing social equality". Εννοώ μια δίκαιη αστυνομία, που θα λειτουργεί σύμφωνα με τους νόμους και όχι πάνω από αυτούς. Όσο για το δημοκρατικό πολίτευμα που έχουμε... και η κίνα λαϊκή δημοκρατία έχει... χωρίς ισονομία δεν υπάρχει δημοκρατία. Πλουτοκρατία έχουμε, γι'αυτό και τα σκάνδαλα συνεχίζονται από εκεί που έμειναν κάθε φορά που αλλάζει η κυβέρνηση

Για τον Κάλβο δεν εξέφρασα άποψη, μην επιμένετε να μου βάζετε λόγια στο στόμα. Σχολίασα απλώς την ΕΠΙΛΟΓΗ του συγκεκριμένου κειμένου και ΟΧΙ το κείμενο, και μάλιστα έγραψα ότι παίρνω πίσω το συγκεκριμένο σχόλιο μετά από υπόδειξη συντονιστή.

Στο Μy computer πάμε C:\\ Windows>fonts και ανοίγουμε μια οποιαδήποτε γραμματοσειρά. Τότε εμφανίζεται το "Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία"
Κάλβος είναι και βρίσκεται σε όλα τα pc με ελληνικά windows.....

Βρε Σπύρο βγάλε και εσύ αυτόν τον Κάλβο.
Και μην τολμήσεις να βάλεις τον Υμνο στην Ελευθερία.!!

Βλέπεις υπάρχουν και διεθνιστές που στη λέξη πατρίδα βγάζουν πομφόλυγες..

Μά δεν ξέρεις πώς κυκλοφορούν κείμενα απο ´διεθνιστές´αλλά και από Νεοφιλελευθερους(ξερεις τά Golden Boys που κατάκλεψαν τον κόσμο)που μιλάνε για τόν ´Ματοβαμένο Υμνο τού Σολωμού´????

Xέρι-Χερι πάνε οι Υπηρέτες του Μπούς.

Στο Μy computer πάμε C:\\ Windows>fonts και ανοίγουμε μια οποιαδήποτε γραμματοσειρά. Τότε εμφανίζεται το "Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία"
Κάλβος είναι και βρίσκεται σε όλα τα pc με ελληνικά windows.....

μόνο στις Ελληνικές Βασίλη !!!!-bye-

Εκεί που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι. Μπήκες εδώ dragonlord με προκλητικότατους χαρακτηρισμούς - περί πληρωμένων... κλπ - που σηκώνουν μήνυση σε σένα και στο avclub αν αποφασίσει κάποιος ν' ασχοληθεί σοβαρά μαζί σου και φωνάζεις κιόλας. Οι διαχειριστές πρέπει να κινηθούν άμεσα να προστατεύσουν το avclub από όποιες νομικές συνέπειες και από την επικίνδυνη ανευθυνότητα μελών σαν εσένα.

Status
Not open for further replies.