Μισό ρε παίδες. Εφόσον μιλάει για την πολιτική εκμετάλευση του γεγονότος και μάλιστα με αρκετά επιχειρήματα τι δήλωση περιμένετε να κάνει? Κακά τα ψέμματα το ζήτημα έτσι όπως καλύπτεται από τα μέσα και έτσι όπως διαχειρίστηκε από την κυβέρνηση νομίζω εξελίχθηκε σε σόου που κυρίως ευτέλισε την αρχαιολογική του αξία. Μάλιστα το γεγονός ότι κάποιοι επικεντρώνονται στο να αποδείξουμε ότι την έχουμε μεγαλύτερη από τους Σκοπιανούς δεν υποβαθμίζει τη σημαντικότητα του ευρύματος? Μπορεί όχι στα δικά μου ή στα δικά σας μάτια, αλλά οπωσδήποτε στα μάτια μεγάλης μερίδας του κόσμου που το βλέπει όιπως το Ωνάσειο σόου (όπως επιτυχημένα σύγκρινε κάποιος).
Επίσης νομίζω αυτά που είπε περί ποίου έχει μέσα ο τάφος, της εκτίμησης της αξίας του ευρύματος καθώς και της σύγκρισης με άλλα ευρύματα, είναι αμιγώς απόψεις αρχαιολόγου στα δικά μου τα αυτιά.
Τώρα πόσα πτυχία έχει (φαντάζομαι τουλάχιστον ένα για να ανήκει στον ΣΕΑ) και αν είναι μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δε με ενδιαφέρει. Ούτε το μέσο που έκανε τη δήλωση. Και στο κάτω κάτω εκφράζει υποτίθεται τον ΣΕΑ. Όχι μόνο τον εαυτό της. Αν την αντιμετωπίζουμε σαν μια ζηλόφθονη σκύλα που τα κάνει αυτά επειδή δε συμμετέχει στις ανασκαφές, λυπάμαι αλλά κάνουμε κουβέντα τύπου "ζήλεψε η τατιάνα που της έφαγε την εκπομπή η λαμπίρη" οπότε μάλλον συμμετέχουμε στο σόου που γίνεται.
Ναι εκφράζει τον ΣΕΑ μιλώντας για ροδάκινα. Πάντα τέτοια θέματα λαμβάνουν εκμετάλλευση από τα πολιτικά κόμματα. Τόσο τα κυβερνώντα όσο και από αυτά της αντιπολίτευσης. Αυτό που εμένα με απογοητεύει είναι ότι ο κόσμος πέφτει θύμα και τσιμπάει. Το είδαμε ήδη κι εδώ με την 'πραγματική αρχαιολόγο'. Πραγματικά κρίμα να πολιτικοποιούμε το κάθε τι.