O τζίβης ο 700άρης αποκάλεσε γατάκι την παννυ 65vt20

Re: Απάντηση: Re: Δημιουργία νέου play room και αγορα projector

Και έλεγα πότε θα τελειώσουν τα σοβαρά για να ξεκινήσεις πάλι τις αρλούμπες? Ε, δεν εφώνησε αλέκτωρ τρις ακόμα και να 'σαι.

Προσπαθείς εμμονικα εδώ και τόσα ποστ να αντικρούσεις ένα σχόλιο μου αίσθησης, όταν μάλιστα δεν έχεις καν ιδια αντίληψη την συγκρινόμενων καταστάσεων στις οποίες αναφέρθηκα.

Γιατι άραγε;

Η απάντηση ειναι απλούστατη:

Γιατί έχεις κόλλημα στο πρόσωπό μου.

Η δε έλλειψη χιούμορ σε έκανε να εκδηλωθείς με αφορμή ένα αστειάκι το οποίο, του γούστου σου ή μη, ήταν καλοπροαίρετο.

Σε αντίθεση με τα δικά σου σχόλια περί αρλούμπων και αντίστοιχα παλιότερα στο πρόσωπο μου.

Παρατηρώ μάλιστα τελευταία οτι αντίστοιχα φέρεσαι και σε άλλους με τους οποίους διαφωνείς.

Δυστυχώς, η αλλαγή αυτή στη συμπεριφορά σου συνέπεσε με το προεδριλικι.

Τυχαίο; Δυστυχώς, δε νομίζω.

Χαλαρωσε λοιπον, γινε πάλι πιο ευγενής και με περιςςοτερο χιούμορ (όπως ήσουν) και άσε τα προσωπικά σου εκτός φόρουμ / ρόλου σου.

Αυτή ειναι η δημόσια κριτική μου κε. Πρόεδρε και ελπίζω να μη πέσεις στο επίπεδο να τη σβήσεις.

Φιλικα (το εννοώ)

:-)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δημιουργία νέου play room και αγορα projector

Προσπαθείς εμμονικα εδώ και τόσα ποστ να αντικρούσεις ένα σχόλιο μου αίσθησης, όταν μάλιστα δεν έχεις καν ιδια αντίληψη την συγκρινόμενων καταστάσεων στις οποίες αναφέρθηκα.

Γιατι άραγε;

Η απάντηση ειναι απλούστατη:

Γιατί έχεις κόλλημα στο πρόσωπό μου.

Η δε έλλειψη χιούμορ σε έκανε να εκδηλωθείς με αφορμή ένα αστειάκι το οποίο, του γούστου σου ή μη, ήταν καλοπροαίρετο.

Σε αντίθεση με τα δικά σου σχόλια περί αρλούμπων και αντίστοιχα παλιότερα στο πρόσωπο μου.

Παρατηρώ μάλιστα τελευταία οτι αντίστοιχα φέρεσαι και σε άλλους με τους οποίους διαφωνείς.

Δυστυχώς, η αλλαγή αυτή στη συμπεριφορά σου συνέπεσε με το προεδριλικι.

Τυχαίο; Δυστυχώς, δε νομίζω.

Χαλαρωσε λοιπον, γινε πάλι πιο ευγενής και με περιςςοτερο χιούμορ (όπως ήσουν) και άσε τα προσωπικά σου εκτός φόρουμ / ρόλου σου.

Αυτή ειναι η δημόσια κριτική μου κε. Πρόεδρε και ελπίζω να μη πέσεις στο επίπεδο να τη σβήσεις.

Φιλικα (το εννοώ)

:-)

Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη σου, ποτέ δεν με ενδιέφερε.
Δεν σε θεώρησα ποτέ φίλο και ποτέ δεν σου έδινα το θάρρος για αστειάκια μαζί μου...μια ζωή μόνος σου το έπαιρνες. Αυτό γίνεται γιατί είσαι θρασύς και δεν καταλαβαίνεις πότε να σταματήσεις. Οι ίδιες χαζομάρες για τον 8720 ανακυκλώνονται ξανά και ξανά όταν η κουβέντα πάει σε πιο τεχνικά θέματα που δεν κατέχεις απολύτως τίποτα, με αποτέλεσμα να μπαίνει η γνωστή κασέττα του ''νουμεράκια'' κ.λ.π.

Δεν δίνω καρφί για τις ''αισθήσεις'' που έχεις...μακάρι να έχεις και άλλες τόσες. Όταν, όμως, θέλεις να μπεις σε τεχνική κουβέντα περί προβολέων, φρόντισε να μάθεις 2-3 πραγματάκια πλην της ''αίσθησής'' σου και να αφήσεις τις ''φιλενάδες'' κατά μέρος, καθώς και τα υπόλοιπα ξενέρωτα αστειάκια που αφορούν τους DLP ή τους προβολείς που έχω κρεμασμένους στο ταβάνι μου.

Τέλος, δεν τα θυμάσαι πολύ καλά τα πραγματάκια, mr. αίσθηση.

Και πριν τα ''προεδριλίκια'', τα ίδια έκανες. Μια ζωή εδώ μέσα, τα ίδια κάνεις. Έχεις αυτό το άχρηστο και υπερφίαλο τουπέ του δήθεν γνώστη το οποίο μεταφέρεις από νήμα σε νήμα και καταλήγει κάθε φορά με τα ''αστειάκια'', που τα καταλαβαίνεις εσύ μόνο. Επομένως, να λείπουν οι συμβουλές από σένα mr. αίσθηση. Με λίγα λόγια, παράτα με ήσυχο. Δεν αντέχω ούτε τον τρόπο σου, ούτε το ύφος σου, ούτε τα ''αστεία'' σου...έχω προσπαθήσει κατά καιρούς να στο καταστήσω σαφές, αλλά, στου κουφού την πόρτα. Αφού, λοιπόν, δεν το καταλαβαίνεις ευγενικά, άκου το τώρα στα ίσια μπας και το καταλάβεις επιτέλους κάποια στιγμή. Πάρε, λοιπόν, τα ''αστειάκια'' σου και κάνε τα σε αυτούς που σε αντέχουν ή σε καταλαβαίνουν. Έτσι και αλλιώς, τεχνικά, δεν έχεις να μας πεις απολύτως τίποτα. Οι δε ''αισθήσεις'' σου είναι κάτι σαν ευαγγέλιο που απαγορεύεται να σχολιάσουμε διότι έχουμε εμμονές.

Over and out...

Ωραία, τωρα που αποκαλύφθηκαν τα απωθημένα και το επίπεδο του καθενός μας, μπορούμε να πάμε παρακάτω.

Από την πλευρά μου, αντιλαμβανόμενος την έκταση του προβλήματος, δεν θα ξανακάνω χιούμορ μαζί σου.

Από την πλευρά σου, οφείλεις (λόγω της θέσης σου, για ένα λογο παραπάνω) να αποφύγεις στο μέλλον προσωπικούς χαρακτηρισμούς (τρολακι, αρλούμπες, θρασύς κλπ), στους οποίους άρεσκεσαι από τότε που έγινες πρόεδρος (και όχι μονο προς εμένα) και στο επίπεδο των οποίων δεν εχω πέσει (ούτε καν προς report) μέχρι σημερα (μιας και οπως κι εσυ λες, η δίκη μου συμπεριφορά δεν εχει αλλάξει)

Απάντηση: Re: O τζίβης ο 700άρης αποκάλεσε γατάκι την παννυ 65vt20

Ωραία, τωρα που αποκαλύφθηκαν τα απωθημένα και το επίπεδο του καθενός μας, μπορούμε να πάμε παρακάτω.

Από την πλευρά μου, αντιλαμβανόμενος την έκταση του προβλήματος, δεν θα ξανακάνω χιούμορ μαζί σου.

Από την πλευρά σου, οφείλεις (λόγω της θέσης σου, για ένα λογο παραπάνω) να αποφύγεις στο μέλλον προσωπικούς χαρακτηρισμούς (τρολακι, αρλούμπες, θρασύς κλπ), στους οποίους άρεσκεσαι από τότε που έγινες πρόεδρος (και όχι μονο προς εμένα) και στο επίπεδο των οποίων δεν εχω πέσει (ούτε καν προς report) μέχρι σημερα (μιας και οπως κι εσυ λες, η δίκη μου συμπεριφορά δεν εχει αλλάξει)

Μάλλον δεν κατάλαβες ότι δεν δέχομαι υποδείξεις από σένα, ούτε φυσικά και ψυχογραφήματα. Οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί ήρθαν μετά από δεκάδες ''αστειάκια'', οπότε είπα basta. Σε σένα ειδικά δεν οφείλω τίποτα, εκτός και αν ζητήσεις συγγνώμη για το ατυχές σου χιούμορ καθώς και επειδή τόσον καιρό παραγνώριζες.

Χαίρομαι που είμαι προβληματικός για σένα που δεν χαρακτηρίζεις ποτέ και στο επίπεδο των οποίων δεν έχεις πέσει ποτέ....μην κάνεις τον κόπο να εξηγήσεις ότι η χρήση της λέξης ''πρόβλημα'' ήταν στο επίπεδο της γενικότητας και όχι ειδική μπηχτή, γιατί θα χαλάσεις το προφίλ που έχεις χτίσει όλα τα χρόνια με μπηχτές και υπονοούμενα.

Στο μέλλον, λοιπόν, δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα ανάμεσά μας (έτσι χρησιμοποιείται η φράση ''πρόβλημα'' χωρίς προσβλητική χροιά..), διότι απλά, δεν υπάρχεις. Κάτι τελευταίο:

Μην προσπαθήσεις να κάνεις άλλη φορά ταραντέλες μαζί μου με δήθεν άσχετα ποστ που εμμέσως πλην σαφώς με πλήττουν, διότι θα με ξαναβρείς μπροστά σου. Όπως έγραψα και πριν: μείνε μακρυά μου και ουδέποτε θα σε ενοχλήσω (όπως δεν έχω κάνει ποτέ τόσον καιρό τώρα..πάντα αναγκάζομαι να απαντάω εν αμύνει στις κρυάδες σου). Μπορείς να συνεχίσεις τα τσαλιμάκια/αστειάκια/παιχνιδάκια σου με όποιον θεωρείς ότι σε ανέχεται.

ΥΓ

Επιτέλους έγραψες και ένα πραγματικά αστείο ποστ, μιλώντας για επίπεδα.

Συνεχίζεις βλέπω το παραλήρημα επι προσωπικου και τις απειλές.

Αν νοιωθεις οτι τωρα που ειςαι πρόεδρος μπορείς να τριγυριζεις και να απειλείς όσους διαφωνούν μαζί σου (οπως τις προάλλες το μέλος που διαφωνούσε μαζι σου για το rainbow και τον απειλουσες, εμμέσως πλην σαφώς, με ban), μάλλον έχεις αντιληφθεί λάθος το ρόλο του προέδρου.

Καλο ειναι πάντως που εκφράζεσαι ανοιχτά για να κρίνουν όλα τα μέλη.

Διευκρινίζω επίσης οτι δεν σου κάνω καμια υπόδειξη, απλώς ξεκαθαρίζω οτι δεν θα ανεχτώ κανένα άλλο σχόλιο επι προσωπικού στο μέλλον και επειδή εχω και άλλες ασχολίες στη ζωή μου, θα ακολουθώ τις προβλεπόμενες διαδικασίες του φορουμ (με τα οςα μέχρι σημερα προςβλητικα έχεις γράψει, δεν ασχολούμαι, καλο ειναι να υπάρχουν για να μπορούν να βλέπουν και να κρίνουν όλοι τη συμπεριφορά του καθενός).