Και έλεγα πότε θα τελειώσουν τα σοβαρά για να ξεκινήσεις πάλι τις αρλούμπες? Ε, δεν εφώνησε αλέκτωρ τρις ακόμα και να 'σαι.
Προσπαθείς εμμονικα εδώ και τόσα ποστ να αντικρούσεις ένα σχόλιο μου αίσθησης, όταν μάλιστα δεν έχεις καν ιδια αντίληψη την συγκρινόμενων καταστάσεων στις οποίες αναφέρθηκα.
Γιατι άραγε;
Η απάντηση ειναι απλούστατη:
Γιατί έχεις κόλλημα στο πρόσωπό μου.
Η δε έλλειψη χιούμορ σε έκανε να εκδηλωθείς με αφορμή ένα αστειάκι το οποίο, του γούστου σου ή μη, ήταν καλοπροαίρετο.
Σε αντίθεση με τα δικά σου σχόλια περί αρλούμπων και αντίστοιχα παλιότερα στο πρόσωπο μου.
Παρατηρώ μάλιστα τελευταία οτι αντίστοιχα φέρεσαι και σε άλλους με τους οποίους διαφωνείς.
Δυστυχώς, η αλλαγή αυτή στη συμπεριφορά σου συνέπεσε με το προεδριλικι.
Τυχαίο; Δυστυχώς, δε νομίζω.
Χαλαρωσε λοιπον, γινε πάλι πιο ευγενής και με περιςςοτερο χιούμορ (όπως ήσουν) και άσε τα προσωπικά σου εκτός φόρουμ / ρόλου σου.
Αυτή ειναι η δημόσια κριτική μου κε. Πρόεδρε και ελπίζω να μη πέσεις στο επίπεδο να τη σβήσεις.
Φιλικα (το εννοώ)
![]()
Ωραία, τωρα που αποκαλύφθηκαν τα απωθημένα και το επίπεδο του καθενός μας, μπορούμε να πάμε παρακάτω.
Από την πλευρά μου, αντιλαμβανόμενος την έκταση του προβλήματος, δεν θα ξανακάνω χιούμορ μαζί σου.
Από την πλευρά σου, οφείλεις (λόγω της θέσης σου, για ένα λογο παραπάνω) να αποφύγεις στο μέλλον προσωπικούς χαρακτηρισμούς (τρολακι, αρλούμπες, θρασύς κλπ), στους οποίους άρεσκεσαι από τότε που έγινες πρόεδρος (και όχι μονο προς εμένα) και στο επίπεδο των οποίων δεν εχω πέσει (ούτε καν προς report) μέχρι σημερα (μιας και οπως κι εσυ λες, η δίκη μου συμπεριφορά δεν εχει αλλάξει)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.