thankin
Supreme Member
βρε lemon για βοηθα λιγο. Εχω σκαναρει τοσες φορες τα ψηφιακα, τα εχει βρει ολα εκτος απο ΕΤ1-2-3 και τα ραδια Ερα σπορ κλπ (τα cine, plus, prisma τα βλεπω κανονικα. Τι παιζει?
Κάποιο πρόβλημα πρέπει να υπάρχει με τη λήψη αυτών των ψηφιακών καναλιών στην περιοχή σου, πιθανόν.
Μη συγκρίνεις την αναλογική λήψη με τη ψηφιακή, το πως πιάνεις στα ψηφιακά είναι τελείως διαφορετικό θέμα.
Προτείνω να δοκιμάσεις με άλλον στην περιοχή σου (πολυκατοικία ίσως) που πιάνει όλα τα ψηφιακά. Βάλε στην γραμμή του το μηχανάκι σου, σάρωσε και δες τι γίνεται...
Είναι το μόνο λογικό που μπορώ να προτείνω, για πρόβλημα στο δέκτη μάλλον πρέπει να το απορρίψουμε γιατί εάν είχε πρόβλημα στην αποκωδικοποίηση mpeg2 (κρατικά) ούτε τα Cine και τα λοιπά σχετικά θα έπιανε.
Όπως σου έγραψα η λήψη των αναλογικών είναι τελείως διαφορετικό πράγμα, γιατί και η μετάδοση διαφέρει και οι συχνότητες.
Ίσως στην περιοχή σου να υπάρχει θέμα με τα τρία συγκεκριμένα ψηφιακά ΕΤ1-3 (μπορεί να εκπέμπουν από αλλού) ενώ τα λοιπά ψηφιακά της κρατικής να μην έχουν πρόβλημα έτσι όπως έχεις την κεραία σου.
Αυτό μόνο μέσω φίλου (κατά προτίμηση στην ίδια πολυκατοικία με σένα) μπορείς να το ελέγξεις, βρες ένα φίλο-γνωστό και θα σου λυθεί η απορία για το τι μπορεί να συμβαίνει και δεν τα πιάνεις.
στα υπολοιπα ψηφιακα της ερτ εχω σημα απο 89 ως 95%, στα υπολοιπα ψηφιακα ως και 100% αλλα ΕΤ-1-2-3 γιοκ. Ο αποκωδικοποιητης της τιβι μεχρι τωρα εννοείται επαιζε κανονικα ολα τα καναλια (θεσ/κη ειμαι). Η κεραια πηγαινει απευθειας στην συσκευη και μετα στην τιβι (ενα ενισχυτικο σηματος που προηγείται δεν παιζει ρολο αφου ηταν παντα σε αυτη την θεση και οταν συνδεομουν απευθειας στην τιβι
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.