O2media HMR-600W

έχω αυτό που έχω τον εξωτερικό δίσκο

image-F5F4_4E8B0F4B.jpg

μου είπαν να το στείλω έξω τι να κάνω ρε συ να το στειλω? θα πρέπει να πληρώσω και τα έξοδα αποστολής αξίζει η να το αφήσω έτσι?

Για δοκίμασε πρώτα να βάλεις το δίσκο σου μέσα στο κουτί που μου δείχνεις και δες πως θα συμπεριφερθεί.

Στείλε τους σκαναρισμένο το τιμολόγιο να πάρεις RMA και περίμενε την απάντησή τους. Λογικά θα έχεις και ένα επεξηγηματικό της διαδικασίας. Εάν στη διαδικασία επιβαρύνεσαι τα έξοδα αποστολής κάνε μια μικρή έρευνα αγοράς μεταξύ ελληνικών κούριερ και των ΕΛΤΑ (δέματα-συστημένα).
Μέχρι 30 ευρώ το πολύ υπολογίζω τα έξοδα αποστολής στην αρχική του συσκευασία χωρίς τα καλώδια και το τροφοδοτικό (διάβασε το RMA για να δεις τι απαιτείται να συμπεριλάβεις)

RMA αριθμό σε Τεχνική Υποστήριξη

Αγαπητέ πελάτη

Θα σας στείλουμε οδηγίες και RMA πρέπει να συμπληρώσετε και να επισυνάψετε το πακέτο.

http://www.o2media.es/rma/RMA_o2_en.doc

διεύθυνση:

Office 2000
CUARTA, 24 - ΠΟΛΥΓΩΝΟ IND. Montalvo 3
37008 Σαλαμάνκα - Ισπανία

Στείλε μόνο τον παίκτη και του σκληρού δίσκου, χωρίς όλα τα αξεσουάρ (οδηγοί, εγχειρίδια, καλώδια, κλπ). Είναι σημαντικό ότι οι επιστροφές γίνονται τέλεια συσκευασμένα και να προστατεύεται, χωρίς αυτοκόλλητα ή ετικέτες στην αρχική συσκευασία των προϊόντων. Έξοδα αποστολής θα πρέπει να καταβληθεί από τον πελάτη (Mail ταχυδρομείο ή courier). Αποστολές έλαβε ταχυδρομικά τέλη που οφείλεται, θα απορρίπτεται.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Επισυνάψτε ένα αντίγραφο του RMA με τα στοιχεία που ζητούνται και με τον αριθμό RMA σαφώς ορατή: 1065.

Εμείς θα το στείλει πίσω μια φορά επισκευαστεί / αντικατασταθεί από την UPS ή DHL χωρίς χρέωση.

Regards.

Εννοεί φυσικά να στείλεις τη συσκευή χωρίς τίποτα άλλο (δηλ. καλώδια, τροφοδοτικά και τα σχετικά) στο κουτί της αρχικής συσκευασίας πολύ καλά προστατετευμένο.
Εννοείται ότι δεν θα στείλεις το δίσκο σου, εφόσον αυτός δεν αγοράστηκε μαζί με τη συσκευή.
Ρώτα και τη UPS εδώ στην Ελλάδα για το πόσο θέλει για Ισπανία, εφόσον πρώτα υπολογίσεις το συνολικό βάρος.

κρίμα ρε γαμώτο καινούριο και να τρέχω. ευτυχώς που δεν εκανα το κόλπο με την έξτρα ψύξη..

Στάθηκες άτυχος, δυστυχώς. Έχεις όμως πολύ καινούργια συσκευή, οπότε καλό είναι να μην το αφήσεις.

Στον παρακάτω σύνδεσμο http://hyundaimbox.co.kr/board/bbs/board.php?bo_table=firmware&wr_id=32
θα βρείτε ένα άλλο δεσμό όπου μπορείτε να κατεβάσετε ένα παράδειγμα για το πως μπορείτε να έχετε τις δικές σας IMS (υπηρεσίες).
Το παράδειγμα προέρχεται από την Πολωνική Huyndai, όπου έχουν δύο φάκελους IMS_image & IMS_script. Μπορείτε να τους αντιγράψετε είτε στον εσωτερικό σκληρό, είτε σε εξωτερικό σκληρό είτε σε φλασάκι.
Το δοκίμασα σε φλασάκι, βάζοντας στο root τους δύο φακέλους με τα περιεχομένα τους όπως ακριβώς ήταν στο rar αρχείο.
Ακολούθως από το setup, έδωσα ως πηγή IMS το usb και μέσω του Browse πήγα IMS. Φόρτωσε γρήγορα από το φλασάκι και εμφάνισε ένα πλούσιο μενού υπηρεσιών (στην Πολωνική γλώσσα) το οποίο είναι θαυμαστό για τα περιεχομένα του αλλά και τα ωραία γραφικά του.

Τα παρακάτω γρήγορα και άτσαλα capture, αδικούν την ωραία δουλειά που έχουν κάνει στα γραφικά, αλλά και το βάθος των επιλογών και πληροφοριών που έχουν εισαγάγει.

Μπράβο στους Πολωνούς για την ωραία τους δουλειά.

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    50.5 KB · Views: 43
  • 2.jpg
    2.jpg
    50.6 KB · Views: 41
  • 3.jpg
    3.jpg
    57.6 KB · Views: 41
  • 4.jpg
    4.jpg
    53.2 KB · Views: 40
  • 5.jpg
    5.jpg
    67.9 KB · Views: 41
@freedomman: Τελικά τι έγινε με το πρόβλημά σου;

- Επειδή τον τελευταίο χρόνο κυκλοφορούν δύο τύποι συσκευών HMR600W με ένα δέκτη (η παλαιά συσκευή) και με δύο δέκτες (η συσκευή νέου τύπου), μήπως και είσαι στην περίπτωση της νέας συσκευής;

Έχουν βγάλει και δεύτερο fw 757 για τη συσκευή αυτή (με διπλό tuner) και το ταυτοποιούν με το SR30.
Δηλ. fw757_SR10....για το μονό δέκτη
fw757_SR30.....για το διπλό δέκτη.

Πάντως σε μένα αυτό το fw (757_SR10), δείχνει το πιο σταθερό από όλα της γενιάς 7ΧΧ δίχως να εντοπίσω μέχρι στιγμής κάποιο πρόβλημα.

Απάντηση: Re: O2media HMR-600W

@freedomman: Τελικά τι έγινε με το πρόβλημά σου;

- Επειδή τον τελευταίο χρόνο κυκλοφορούν δύο τύποι συσκευών HMR600W με ένα δέκτη (η παλαιά συσκευή) και με δύο δέκτες (η συσκευή νέου τύπου), μήπως και είσαι στην περίπτωση της νέας συσκευής;

Έχουν βγάλει και δεύτερο fw 757 για τη συσκευή αυτή (με διπλό tuner) και το ταυτοποιούν με το SR30.
Δηλ. fw757_SR10....για το μονό δέκτη
fw757_SR30.....για το διπλό δέκτη.

Πάντως σε μένα αυτό το fw (757_SR10), δείχνει το πιο σταθερό από όλα της γενιάς 7ΧΧ δίχως να εντοπίσω μέχρι στιγμής κάποιο πρόβλημα.

2 δέκτες? δεν ξέρω ακόμα σκέφτομαι να το στειλω ή όχι είναι αρκετά τα έξοδα αποστολής. δεν ξερω τι να κάνω.

εαν δεν εχω σκληρό μέσα οι μόνες λειτουργίες που δεν θα έχω είναι για την εγράφη σε αυτόν και την αποθήκευση ταινιών και μουσικής?

Χωρίς εσωτερικό σκληρό, χάνεις:

α) τις εγγραφές σε αυτόν - μπορείς βέβαια να γράψεις σε εξωτερικό σκληρό μέσω usb ή φλασάκι
β) τις προγραμματιζόμενες εγγραφές από το δέκτη - μπορείς βέβαια να τις γράψεις σε εξωτερικό σκληρό μέσω usb ή φλασάκι
γ) τη λειτουργία torrent (και αυτό δεν νομίζω να γίνεται μέσω usb)
δ) το να έχεις μόνιμα στον εσωτερικό δίσκο κάποια αρχεία της αρεσκείας σου - φυσικά μπορείς να τα έχεις στον εξωτερικό δίσκο.

Σίγουρα δεν χάνεις τίποτα από τις δικτυακές δυνατότητες του player ή τις υπηρεσίες του οι οποίες κάλλιστα φορτώνονται και σε ένα φλασάκι (IMS κ.ά)

Σίγουρα δεν χάνεις τίποτα από τις δικτυακές δυνατότητες του player ή τις υπηρεσίες του οι οποίες κάλλιστα φορτώνονται και σε ένα φλασάκι (IMS κ.ά)[/QUOTE]

με την αφαίρεση του δίσκου είδα ότι δεν έχω δίκτυο

Μα το δίκτυο (τουλάχιστον το ενσύρματο) δεν έχει σχέση με την ύπαρξη του σκληρού.
Το είχα μήνες χωρίς εσωτερικό δίσκο με σύνδεση στο οικιακό δίκτυο μέσω ethernet.
Κάτι δεν σου πάει γενικώς καλά, νομίζω!
Οι ρυθμίσεις στο NET υπάρχουν ή έχουν χαθεί;

ξέρεις τι διαπίστωσα οτι οι ρυθμίσεις δεν εχουν σχέση. εγω έβλεπα το σκληρο απο τον υπολογιστή στις θεσεις δυκτιου (HDD1(SATA) στο HD Media Box(Samba) (Hmb) ) και από το μηχάνημα έμπαινα από το σκληρό όχι από το upnp. προσπαθώ να δω τι σκατά γίνετε. υπάρχει περίπτωση να χρειάζεται κάποια ρύθμιση στο ρούτερ?

Έβλεπες το σκληρό του O2media μέσω Windows, μέσω samba όπως σωστά αναφέρεις (όπως επίσης και ένα εξωτερικό δίσκο ή φλασάκι που θα του είχες βάλει σε κάποιο usb).
Τώρα αυτό που λες "και από το μηχάνημα έμπαινα από το σκληρό όχι από το upnp" δεν το καταλαβαίνω, δεν πιάνω τι εννοείς!

Κανονικά και χωρίς σκληρό, θα μπορείς να βλέπεις μέσω windows τα περιεχόμενα ενός σκληρού εξωτερικού δίσκου ή φλασάκι σε usb του.

Ίσως κάποια στιγμή να ξεσυνδέσω τον εσωτερικό δίσκο του, για να δω τι γίνεται πιο αναλυτικά...

Έβλεπες το σκληρό του O2media μέσω Windows, μέσω samba όπως σωστά αναφέρεις (όπως επίσης και ένα εξωτερικό δίσκο ή φλασάκι που θα του είχες βάλει σε κάποιο usb).
Τώρα αυτό που λες "και από το μηχάνημα έμπαινα από το σκληρό όχι από το upnp" δεν το καταλαβαίνω, δεν πιάνω τι εννοείς!

Κανονικά και χωρίς σκληρό, θα μπορείς να βλέπεις μέσω windows τα περιεχόμενα ενός σκληρού εξωτερικού δίσκου ή φλασάκι σε usb του.

Ίσως κάποια στιγμή να ξεσυνδέσω τον εσωτερικό δίσκο του, για να δω τι γίνεται πιο αναλυτικά...

λέω ότι χωρίς σκληρό και χωρίς φλασάκι θα πρέπει να βλέπω μέσω δικτύου το κοινό φάκελο που έχω στο pc. εαν βγάλω το σκληρό αυτό δεν γίνετε

Για αυτό πιστεύω ότι κάποιο συνολικό πρόβλημα υπάρχει.

Είχα καιρό να καταπιαστώ με το μηχάνημα...έκανα κάποιες δοκιμές χωρίς εσωτερικό σκληρό και το δίκτυο (ενσύρματο) λειτουργεί άψογα! Έχω ήδη όλες τις συντομεύσεις που είχα κάνει και στους δύο υπολογιστές του οικιακού δικτύου για όσους κοινόχρηστους φακέλους είχα φτιάξει...

Για αυτό πιστεύω ότι κάποιο συνολικό πρόβλημα υπάρχει.

Είχα καιρό να καταπιαστώ με το μηχάνημα...έκανα κάποιες δοκιμές χωρίς εσωτερικό σκληρό και το δίκτυο (ενσύρματο) λειτουργεί άψογα! Έχω ήδη όλες τις συντομεύσεις που είχα κάνει και στους δύο υπολογιστές του οικιακού δικτύου για όσους κοινόχρηστους φακέλους είχα φτιάξει...

τους φακέλους και εγώ τους βλέπω αλλά όταν πάω να μπω δεν με αφήνει.
ζητάει κωδικούς και τα κλασικά.

επειδή τη πέμπτη θα φύγω λόγο δουλειάς σε καμιά 15 μέρες που θα γυρίσω θα κάνω φορματ το pc και θα τα κάνω όλα από την αρχή να δω τη γίνετε.

Μάλλον έτσι θα πορευτείς, γιατί δεν είναι φυσιολογικό αυτό που σου συμβαίνει. Όπως σου έγραψα ακόμη και χωρίς εσωτερικό δίσκο, το δίκτυο λειτουργεί κανονικά και βλέπεις φακέλους και μπαίνεις μέσα και αναπαράγεις τα αρχεία, κανονικά.
Εννοείται μέσω των συντομεύσεων που έχεις φτιάξει, διαφορετικά εάν δεν πας μέσω των αποθηκευμένων συντομεύσεων αλλά μέσω της λίστας των υπολογιστών που βλέπει, είναι λογικό να σου ζητήσει login.