Όχι, δεν είναι ο Μπέννυ Χιλλ....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Όχι, δεν είναι ο Μπέννυ Χιλλ....

:grinning-smiley-043 στον μεγάλο Reginald Kenneth Dwight

να σε πω, αν υπόγραφε με το πραγματικό του όνομα τους δίσκους του, θα είχε ΣΙΓΟΥΡΑ μεγαλύτερες πιθανότητες αναγνώρισης....:furious3:

Χρησιμοποιούσε classy γραμματοσειρά, τώρα, προφανώς για να επικοινωνήσει καλύτερα μαζί σας, αναγκάζεται να βάζει την πεπατημένη :popcorn:

το παρατήρησα και εγώ
αλλά το απέδοσα στην βιασύνη της στιγμής, να υπερασπιστεί των αρχέγονων διπόλων.

και καλά κάνει...
εγώ είμαι αρκετά χρόνια εκεί....:worshippy:

σαν τα μούτρα σας θα τον κάνετε τον καινούργιο, ταγάρια.
Χρησιμοποιούσε classy γραμματοσειρά, τώρα, προφανώς για να επικοινωνήσει καλύτερα μαζί σας, αναγκάζεται να βάζει την πεπατημένη :popcorn:

Κάτι δεν κάνω καλά. Αλλοτε η γραμματοσειρά του word μεταφέρεται αυτούσια στο post κι άλλοτε επικρατεί η default. Ζητώ συγγνώμην για την ανακολουθία της μορφής των γραπτών μου.

Μην τα μεταφέρεις απ'ευθείας από το Word. Να τα περνάς πρώτα από το Σημειωματάριο (Wordpad) ή ακόμη καλύτερα να γράφεις εκεί και μετά να τα βάζεις στο Post.

Μην τα μεταφέρεις απ'ευθείας από το Word. Να τα περνάς πρώτα από το Σημειωματάριο (Wordpad) ή ακόμη καλύτερα να γράφεις εκεί και μετά να τα βάζεις στο Post.

Απ’ ότι παρατηρώ την γραμματοσειρά του word που χρησιμοποιώ την δέχεται μόνο εάν κάνω quote σε κάποιο ποστ. Αναγκαστικά θα εμφανίζομαι ως Ιανός. Όχι και τόσο καινούργιο.

Εξοχη επιλογή κομματιού. Εκλαϊκευμένη – δηλαδή κατανοηθείσα , χωνευθείσα και προσαρμοσθείσα με θάρρος , γούστο και γνώση – απόδοση των ιδεών του Steve Reich. Βαρετός , συνήθως , ο ίδιος – ναι έχω το κουτί με τα άπαντα – τροφοδότησε χιλιάδες πιτσιρικάδες και μη , με πολεμοφόδια για μια ζωή :a0210:

Τέχνη είναι και τα δύο πρώτα δικά μου κομμάτια. Η στιγμή της δημιουργικής διαδικασίας ήταν ανεπανάληπτη. Δεν θα την άλλαζα ούτε για μία ξεπέτα με την PJ HARVEY (αν και αυτό θα μπορούσε να ήταν τέχνη).
Tώρα το τελικό αποτέλεσμα μπορεί ν´αρέσει μόνο σε μένα. So what.

Aκόμη και με τα φτωχά εκφραστικά μου μέσα ,για μένα είναι τέχνη και δεν με ψήνει κανείς για το αντίθετο.

Άρα συμφωνώ με Proxy και Μπάϊρα (επαφή του ανθρώπου με τη δημιουργία).

Τώρα υψηλή, χαμηλή δεν μ´ενδιαφέρει. Το μόνο που ξέρω είναι ότι φτιάχτηκε σε πρώτο όροφο.

Re: Απάντηση: Re: Όχι, δεν είναι ο Μπέννυ Χιλλ....

Καλύτερα Ιανός,παρά Ιάγος:flipout::flipout:

Χμμμ αυτός ο Σαιξπηρικός Γκαιμπελίσκος είναι πολύ ενδιαφέρων τύπος . Και sine qua non στοιχείο της πλοκής. Τι θα γινόμασταν χωρίς αυτόν ;

Η συζήτηση για υψηλή και χαμηλή τέχνη δεν έχει νόημα. Αφενός γιατί η Τέχνη δε χρειάζεται την αποτίμηση μας, εμείς χρειαζόμαστε την Τέχνη. Δεν έχει λοιπόν νόημα η 'βαθμονόμηση' της ως πάγιο, ως στοκ προς διάθεση. Ακόμα και όταν γίνεται αντικείμενο εμπορευματικής εκμετάλλευσης, τα κριτήρια αποτίμησης της είναι διαφορετικά. Εκεί, ακόμα και αυτό:

Piero_Manzoni_Artist%27s_shit.jpg

πουλήθηκε στο Sothby's για σχεδόν εκατό χιλιάδες λίρες Αγγλίας!

Αφετέρου, γιατί το σωστότερο είναι αντί να μιλάμε για υψόμετρο, να ψάξουμε για ίχνη. Επειδή τα έργα Τέχνης δεν είναι απολιθωμένες οντότητες, αλλά γονιμοποιητικά κύτταρα στο σώμα του ανθρώπινου πολιτισμού, αφήνουν ίχνη. Όχι μόνο σε ομοειδή έργα Τέχνης, αλλά και στη φιλοσοφία, στην αισθητική, ακόμη και στην πολιτική και την ιστορία. Άλλα λοιπόν αφήνουν ίχνη βαθιά που φτάνουν ως σήμερα, άλλα αφήνουν μερικές γρατζουνιές. :rolleyes:

Παρεμπιπτόντως, εγώ από την εικόνα του Έλτον Τζον στο γάμο δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μια χαρά μου φάνηκε στη φωτογραφία του Μήτσου και δε νομίζω πως προσπάθησε ποτέ να 'πουλήσει' κάτι διαφορετικό.

Re: Απάντηση: Όχι, δεν είναι ο Μπέννυ Χιλλ....

Παρεμπιπτόντως, εγώ από την εικόνα του Έλτον Τζον στο γάμο δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μια χαρά μου φάνηκε στη φωτογραφία του Μήτσου και δε νομίζω πως προσπάθησε ποτέ να 'πουλήσει' κάτι διαφορετικό.

και μένα μιά χαρά μου φάνηκε στην αρχή (είπα γουστάρει ο άνθρωπος), μέχρι που ήρθαν στο μυαλό μου οι παλιότερες αναμνήσεις και έψαξα την δεύτερη.

εε
ύστερα είπα, καλή μαγιά για συζήτηση...:2thumb22sup:

Η συζήτηση για υψηλή και χαμηλή τέχνη δεν έχει νόημα. Αφενός γιατί η Τέχνη δε χρειάζεται την αποτίμηση μας, εμείς χρειαζόμαστε την Τέχνη. Δεν έχει λοιπόν νόημα η 'βαθμονόμηση' της ως πάγιο, ως στοκ προς διάθεση. Ακόμα και όταν γίνεται αντικείμενο εμπορευματικής εκμετάλλευσης, τα κριτήρια αποτίμησης της είναι διαφορετικά. Εκεί, ακόμα και αυτό:

Piero_Manzoni_Artist%27s_shit.jpg

πουλήθηκε στο Sothby's για σχεδόν εκατό χιλιάδες λίρες Αγγλίας!

Αφετέρου, γιατί το σωστότερο είναι αντί να μιλάμε για υψόμετρο, να ψάξουμε για ίχνη. Επειδή τα έργα Τέχνης δεν είναι απολιθωμένες οντότητες, αλλά γονιμοποιητικά κύτταρα στο σώμα του ανθρώπινου πολιτισμού, αφήνουν ίχνη. Όχι μόνο σε ομοειδή έργα Τέχνης, αλλά και στη φιλοσοφία, στην αισθητική, ακόμη και στην πολιτική και την ιστορία. Άλλα λοιπόν αφήνουν ίχνη βαθιά που φτάνουν ως σήμερα, άλλα αφήνουν μερικές γρατζουνιές. :rolleyes:

+ 1000

Re: Απάντηση: Re: Όχι, δεν είναι ο Μπέννυ Χιλλ....

Το έχω γιατί μου είχε "μιλήσει" μόλις το άκουσα!

.................."του είχε μιλήσει"...άκου εκεί έκφραση τσ τσ τσ!

Το Κ.466 που σέ προέτρεψε ο κ. Λυμπερόπουλος το έχεις γιατί στο έδωσα εγώ βρε αφηρημένε, ξεμυαλισμένε δόκτωρ.....
Αυτό που σου 'μίλησε" μόλις το άκουσες ήταν η 8η του μάλερ με Χόρενστειν.
Να μου πεις, εγώ μπερδεύω ακόμα τη Minnie με την Millie....:flipout::flipout:

αλλα που θα μου πάει, θα :afro: λίγο

θυμάμαι είχα αγοράσει κρυφά τον δίσκο στα 12 μου κι η μάνα μου μου τον έσπασε (όχι, δεν άκουσε τα βογγητά, κάποια άσχετη μαλακία θα είχα κάνει) ... έτσι, έτσι είναι γεμάτος αγκάθια ο δρόμος προς τον Μάλερ ...

κάτι τέτοια κάνουν οι μάνες, (για καλό ντεμεκ) και σπρώχνουν παιδιά στην ακολασία...:Banane0:

θυμάμαι είχα αγοράσει κρυφά τον δίσκο στα 12 μου κι η μάνα μου μου τον έσπασε (όχι, δεν άκουσε τα βογγητά, κάποια άσχετη μαλακία θα είχα κάνει) ... έτσι, έτσι είναι γεμάτος αγκάθια ο δρόμος προς τον Μάλερ ...

Δεν έχουν σημασία καθόλου τα βογκητά!Σε πλάκωσε επειδή λειτούργησε στο ασυνείδητο της το πόσο προκλητικός ήταν ο τρόπος που ο Moroder έστησε την δεκαεπτάλπετη version (τι να κλάσει το τρίλεπτο τώρα).Ειδικά από το 5ο και κάτι, αν θυμάμαι καλά, λεπτό που το κομμάτι κάνει παύση και αρχίζουν ένα ένα να μπαίνουν τα όργανα. Μιλάμε για κανονική σεξουαλική πράξη!

Παρόλα αυτά σίγουρα είχες κάνει και κάποια άλλη μαλακία.:ernaehrung004: