Όχι, δεν είναι ο Μπέννυ Χιλλ....

Re: Απάντηση: Όχι, δεν είναι ο Μπέννυ Χιλλ....

Πάντως στον δεύτερο μέ την μπούκλα ,μιά χαρά θά κόλλαγε καί αυτό.

images

:Banane0::Banane0:

Ο έτερος μέ τό χοντρό τό μάγουλο θέλει δουλειά.:ADFAD2::ADFAD2:

αυτός με το χοντρό μάγουλο λες νάναι ο Captain από τους Captain and Tenille ? :fahne90:

αν, λοιπόν, ζούσε ο Μότσαρτ σήμερα, Τι μουσική θα έφτιαχνε;
κάποιοι υποστηρίζουν ότι θα ήταν στο Χόλιγουντ και θα έγραφε soundtracks.

Από μένα 2 μαντεψιές.
Αυθαίρετες ομολογουμένως.
Και οι 2 από την Καλιφόρνια

Brian+Wilson.jpg

Lindsey-Buckingham-fleetwood-mac-5793653-340-396.jpg

κάτι παρακάλεσε ο Σπύρος...ε?:firstprize:
να προσέχουμε γιά να έχουμε....:worshippy:

H gaga?
Χα!
Σε είκοσι χρόνια από τώρα η Lady gaga θα τραγουδήσει στο Ηρώδειο με φόντο σφαγμένα κατσίκια και ωμές μπριτζόλες. Προκειμένου να το κάνει αυτό όμως έχει ήδη από τώρα ξεκινήσει να μελετάει τι είναι το Ηρώδειο!
Σε δέκα χρόνια από τώρα δύο από τους σκληροπυρηνικούς του forum (δεν σας λέω....δεν σας λέω) θα λατρεύουν τη Gaga!
Σε πενήντα χρόνια από τώρα όταν στα γεράματα της η Gaga θα ερωτηθεί περί τέχνης θα πεί απλά πως δεν υπάρχει τέχνη....¨Η μόνη τέχνη που μπορεί να υπάρξει ποτέ είναι η σχέση του ανθρώπου με την δημιουργία”
Λίγο πριν εγκαταλείψει αυτόν τον κόσμο δεν θα πει “Ροδανθός αλλά το όνομα αυτού του κυρίου...

gaslamp_blog_01.jpg

Που σε διακόσια χρόνια από τώρα θα θεωρείται “κλασικός”

Το παρήγορο είναι πως
.
.
.
.
.Δεν πέφτω ποτέ μέσα στις προβλέψεις μου!:firstprize:

αν, λοιπόν, ζούσε ο Μότσαρτ σήμερα, Τι μουσική θα έφτιαχνε;
κάποιοι υποστηρίζουν ότι θα ήταν στο Χόλιγουντ και θα έγραφε soundtracks.

Από μένα 2 μαντεψιές.
Αυθαίρετες ομολογουμένως.
Και οι 2 από την Καλιφόρνια

και από μένα άλλη μιά...
από απέναντι...
1intro_jj_intro.jpg

μήπως να βάζαμε και κανα ονοματάκι στις φωτό . Ορισμένοι δυσκολευόμαστε να τους αναγνωρίσουμε γιατί ποτέ δεν θέλαμε να τους βλέπουμε ή δεν μας ένοιαζε......
αντε που μου γίνατε όλοι Stelios papa :a0210:

1. ακατανόμαστος για σένα
2. Λου
3. Τζο Τζάκσον σε ξανθό (που πήγε η καράφλα ; ο υπερήχας έπαιξε με το φώτοσοπ )...

"View image info" οταν βρισκουμε τα ζορικα (οπως στη φωτο του Μπαιρα) και voila...

Last edited:
Να πω κι εγώ κάτι ρε παλικάρια. Μιλάμε για τι είδους μουσική θα έγραφε σήμερα ο Μότσαρτ ή ποιοί θα θεωρούνται οι κλασσικοί του αύριο (λέμε τώρα) και μας προτείνετε ανθρώπους που γράφουν τραγούδια!!!;;;
Με το φτωχό μου το μυαλό δεν μπορώ να συγκρίνω το 5λεπτο ή 10λεπτο δημιούργημα με μια συμφωνία ή ένα κοντσέρτο ή ένα κουαρτέτο κλπ των 40 ή 50 λεπτών.

Last edited:
ο Νο 1 που έχει το βλέμμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη σε πιό πρησμένο δεν μπορώ να καταλάβω ποιός είναι
ο 2 συμφωνώ με Δημοκηδή
0 3 Gaslamp Killer( αν μάθει οτι κάποιος τον πέρασε για τον Zappa θα χαίρεται για παντα)
0 4 είναι η Laurie Anderson μετά απο πλαστική λέπτυνσης χειλιών :flipout:
Laurie_Anderson-Strange_Angels_3.jpg

Αυτό πού έχει ενδιαφέρον είναι ότι τελικά ο Mozart θεωρείται απο κάποιους ,οπως τον έδειχνε ο Φορμαν στον Amadeus...:ADFADF1::ADFADF1:

Και οι παραλληλισμοί του με ποπάκια τον κάνει νά φαίνεται ροζουλί και επιφανειακός...:ADFAD2:

Τές πά..Ο Amadeus παραμένει άλογο κούρσας και μάλιστα απ´αυτά πού κερδίζουν είτε μέ κούρσα επικεφαλής,είτε μέ ''αναμονή'' ειδικά όταν έχει νά αντιμετωπίσει ''μουλάρια''.:Banane0::Banane0:

ο Νο 1 που έχει το βλέμμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη σε πιό πρησμένο δεν μπορώ να καταλάβω ποιός είναι
Brian Wilson
ο 2 συμφωνώ με Δημοκηδή
images

0 3 Gaslamp Killer( αν μάθει οτι κάποιος τον πέρασε για τον Zappa θα χαίρεται για παντα) :flipout::flipout::flipout:
...

Οσο γιά τον Elton ντάξει καλό ''παλληκάρι'' δέν λέω αλλά έχει γίνει πλέον ''μουσειακό '' είδος είς διπλούν..:afro:

Και γιατί τό πολύ ''σιδέρωμα'' γλυτώνει την Μαντάμ Τυσώ απ´τό νά τού φτιάξει κανά κέρινο ομοίωμα αλλά και γιατί τό όποιο ενδιαφέρον έχει ακόμα, εξαντλείται στό πρώτο πεντάλεπτο..

Αρα πάλι γιά κολοκυθόπιτες θά λέμε και ορέξεις κ.λ.π..και μέχρις εκεί..

Καλός ο ''λαϊκισμός'' στην Τέχνη γενικώς,αλλά ο Amadeus οταν κάποιοι έτρεχαν στίς Βασίλισσες να παίξουν φτηνοπόπ ,αυτός πήγαινε σε λαϊκά θέατρα(αιώνες ενωρίτερα) και ανέβαζε ''Μαγεμένο Αυλό''..
Μεγέθη ασύγκριτα,αλλά οχι και υποχρεωτικώς αποδεκτά απ´όλους..Αλλοίμονο.:a0210:

ο Βrian Wilson ως διάδοχος του Μότσαρτ ; Ούτε εγώ, που έχω κόψει οριστικά πλέον τις απόπειρες να ακούσω κλασική , δεν θα σκεφτόμουν τέτοια ιεροσυλία.