Oculus Rift και άλλες VR (Virtual Reality) συσκευές

Τα υπόλοιπα κάνουν διπλάσια τιμή, τι περίμενες δηλαδή. ?

Εγώ τη βρίσκω καλή τιμή, απλά θα έπρεπε να περιλαμβάνει και τη κάμερα που είναι απαραίτητη.

Μια χαρά είναι η τιμή

Το θέμα είναι να είναι αξιοπρεπές...

Α καλά, δεν ασχολούμαστε τότε....

(Βασικά και για τα αλλά 2 αμφιβάλλω....)

Όπως και να έχει, στην ελληνική πραγματικότητα που ακόμα και το PS4 για πολλούς από εμάς είναι πολυτέλεια, άλλα 400 (ίσως και παραπάνω για την Ψωροκώσταινα) είναι πολλά τα λεφτά για μια κονσόλα. Προσωπικά λοιπόν, την παραπάνω τιμή, δεν την βρίσκω ενδιαφέρουσα. Κάποιοι άλλοι μπορεί να το βρίσκουν και φτηνό.

Για την τιμή των υπολοίπων προοριζόμενων για PC συσκευών, δεν σχολιάζω τίποτα. Ένα άρθρο που πόσταρε ο Άρης παλιότερα στο νήμα, τα λέει όλα.

Εγώ είμαι περίεργος να δω τι προώθηση θα του κάνουν. Προσωπικά δεν πρόκειται να δώσω ούτε 100 ευρώ πριν το δοκιμάσω εκτεταμένα, αρκετές φορές και για αρκετή ώρα, να δω πως το νιώθω, αν όντως καλύπτει όλο σου το οπτικό πεδίο και όχι σαν την παρωδία των google glasses, αν προκαλεί motion sickness, αν τα γραφικά των παιχνιδιών είναι εμφανώς χειρότερα από τo PS4 (λόγω των μεγαλύτερων υπολογιστικών απαιτήσεων και του σταθερού hardware), κλπ κλπ κλπ.

Είμαι περίεργος, είμαι αισιόδοξος, αλλά για κανένα λόγο early adopter σε τόσο νέο μαραφέτι.

Εγώ να ρωτησω σαν άσχετος. Πόσο συμβατά είναι με τα παλιά παιχνίδια fps style; Δηλαδή δουλεύει κάποιος αισθητήρας και αντικαθιστά την κίνηση του ποντικιού στο βλέμμα; Αν είναι έτσι αρχίζει και λέει. Πχ ένα καλά modded skyrim θα είναι λιώσιμο.

Και μόνο για αυτό θα το έπαιρνα

http://www.vg24.gr/driveclub-vr-playstation-4-e3-2016/

1f120dbbb13b55c13030ad1527603b8c.jpg