Oculus Rift και άλλες VR (Virtual Reality) συσκευές

Oσοι θελετε να δοκιμασετε το νεο Vr headset της Sony και μενετε Αθηνα μπορειτε να κανετε κρατηση για μια θεση στο event που θα γινει στο Golden Hall.

http://www.trypsvr.com/el-gr

thx 4 the tip

απ οτι ειδα, ειναι μονο για 2 Σαββατα (το μεθεπόμενο και ενα μετα)

εκλεισα για το 1ο

Ωραιος να πας να το δοκιμασεις,ειδικα εαν δεν εχεις προηγουμενη εμπειρια με VR ειναι κατι που πρεπει να δεις με τα δικα σου ματια..

Στο παρακατω βιντεακι ο Caleb ο οποιος ειναι developer ντεμονστραρει τα νεα touch controller της Oculus σε ενα setup με 4 σενσορες..

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

thx 4 the tip

απ οτι ειδα, ειναι μονο για 2 Σαββατα (το μεθεπόμενο και ενα μετα)

εκλεισα για το 1ο

Ξεκίνησα κι εγώ να κάνω registration αλλά το παρατησα όταν είδα πόσες ερωτήσεις έπρεπε να απαντήσω.. φάουλ.. αυτά τα ρωτάνε όπως φεύγεις από το event..

Πιστευω οτι αξιζει τον κοπο Δημητρη,και εγω βαριεμαι τα ερωτηματολογια αλλα εδω θα εκανα μια εξαιρεση!!
Ειναι μια μοναδικη εμπειρια που σιγουρα θα σε αφησει αφωνο!!

εγω παλι προσπαθω απο χτες να γραφτω και ενω προχωραει κανονικα, σταματαει στη δηλωση της ημερας που ενδιαφερεσαι... δε προχωραει παρακατω η εγγραφη!
Τι στο καλο ... ?

Υγ... μαλλον εχουν κλεισει ολες οι θεσεις, μου βγαζει διαθεσιμη μονο την επομενη βδομαδα.

Το έκανα κι εγώ, Θαενκς για το λινκ! Θα πάω να το δω αν και δεν περιμένω κάτι ιδιαίτερο. Το Oculus που το δοκίμασα για κάποιο χρόνο μου φάνηκε ακόμα σε βρεφικό επίπεδο. Το Sony ειναι ακόμα χειρότερο σε specs ίσως όμως να σώσουν την παρτίδα μέσω δυνατών exclusives.
Πιστεύω πάντως σε 2-3 χρόνια θα έχουμε πολυ σοβαρές εξελίξεις στον τομέα.

τωρα βγηκανε επισημα Δημητρη. Θα εχουμε νεες εκδοσεις , οπως και με τις κονσολες.

Υγ... στη παρουσιαση - δοκιμη, το θεμα θα ειναι με το καλιμπραρισμα. Καθενας μας ειναι διαφορετικος και κανονικα θελει εκ νεου ρυθμιση, που φανταζομαι δε θα γινεται στην επιδειξη.
Κανει μεγαλη διαφορα αυτο και μη βιαστειτε να βγαλετε συμπερασμα αν κατι σας ενοχλησει (θολωμα κλπ) Δυστυχως σε τεοιες επιδειξεις δεν τα προσεχουν αυτα.

Υγ... μαλλον εχουν κλεισει ολες οι θεσεις, μου βγαζει διαθεσιμη μονο την επομενη βδομαδα.

Ναι πρεπει να εχουν συμπληρωθει οι θεσεις,υπαρχει μεγαλο ενδιαφερον φαινεται..

Το έκανα κι εγώ, Θαενκς για το λινκ! Θα πάω να το δω αν και δεν περιμένω κάτι ιδιαίτερο. Το Oculus που το δοκίμασα για κάποιο χρόνο μου φάνηκε ακόμα σε βρεφικό επίπεδο. Το Sony ειναι ακόμα χειρότερο σε specs ίσως όμως να σώσουν την παρτίδα μέσω δυνατών exclusives.
Πιστεύω πάντως σε 2-3 χρόνια θα έχουμε πολυ σοβαρές εξελίξεις στον τομέα.

Εσενα μπορει να μην σε ενθουσιασει σε συγκριση με το Rift αλλα θα μπορεις να δοκιμασεις το design του που απ'οτι βλεπω πρεπει να ειναι πολυ comfy..
Ναι η Sony πονταρει στις συμφωνιες που εχει κλεισει για να υποστηριξει το headset της αλλα και στο γεγονος στο οτι οι περισοτεροι κατοχοι του PS VR δεν εχουν ακομα ενα μετρο συγκρισης με αποτελεσμα αυτο που προσφερει σιγουρα θα αφησει τους πιο πολλους απο αυτους παραπανω απο ικανοποιημενους..

ειναι η πρωτη γενια... σε 2-3 χρονια θα ωριμασει και θα λυσει τις παιδικες ασθαινειες (αναλυση - screen door effect , motion sickness Κλπ)

Η πρωτη γενια ειναι πολλα υποσχομενη και πιστευω στην επομενη θα εχουμε 4κ αναλυσεις και αισθητη μειωση εως και εξαλειψη του SDE.
H ναυτια για εμενα προσωπικα εχει να κανει με τους developers και το πως κανουν optimize το υλικο που δημιουργουν,δεν ειναι τοσο θεμα hardware.
Πρεπει να τιθασευσουν την τεχνολογια αυτη και να αρχισουν να προσφερουν πιο ηπιες και immersive εμπειριες.

Last edited:
Ξεκίνησα κι εγώ να κάνω registration αλλά το παρατησα όταν είδα πόσες ερωτήσεις έπρεπε να απαντήσω.. φάουλ.. αυτά τα ρωτάνε όπως φεύγεις από το event..

Καλα, οι ερωτήσεις ηταν τρελά πολλές και καποιες πολύ ''κάπως''.

Μια ελεγε ''Ποιος ο κυριος λόγος που παιζεται παιχνιδια;'' Και ειχε επιλογές τυπου - Μοναξιά - Βαρεμάρα - Καταθλιψη και αλλα τετοια!

Respect! :p

To πηρα ,αυριο εχει σεταρισμα!
Κατι που δεν ειχε αποκαλυψει η Σονυ ειναι οτι μπορεις να του χωσεις οτι δινει σε HDMI μηχανακι ,απο αλλες κονσολες οπως xbox να παιζεις παιχνιδια μεχρι ψηφιακο δεκτη να βλεπεις Ευαγγελατο σε 220 ιντσες.

Ευχαριστω να εισαι καλα!
Καπου διαβασα απο χρηστη σε comments που το ειχε σεταρει οτι δεν χρειαζεται να ειναι συνδεδεμενο στο ps4 για το cinematic mode,μενει να το εξακριβωσω αν και απο οτι λες μου φαινεται λιγο δυσκολο.

Εdit:Ξερει κανεις αν υπαρχει το VR WORLDS στο απλο bundle,oι αποψεις διιστανται και σε αυτο ,αλλοι λενε οτι το χει αλλοι λενε οτι ειναι μονο στο bundle Με την καμερα και τα ΜΟVE.
Θελω να δω τον καρχαρια,Lol

Ευχαριστω να εισαι καλα!
Καπου διαβασα απο χρηστη σε comments που το ειχε σεταρει οτι δεν χρειαζεται να ειναι συνδεδεμενο στο ps4 για το cinematic mode,μενει να το εξακριβωσω αν και απο οτι λες μου φαινεται λιγο δυσκολο.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καμερα την ειχε το πακετο οταν πηρα το ps4 πριν χρονια,οσο για το MOVE δεν χρειαζεται,Pad και παλι pad.