Oculus Rift και άλλες VR (Virtual Reality) συσκευές

Κοίτα τι σκαρφίστηκε ο μάστορας!!!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Παρατηρήστε πως τρέμει το χέρι της όσο πυροβολεί...:flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

CV1 vs Vive

Πέθανα στα γέλια με τις αντιδράσεις:

Re: Απάντηση: Oculus Rift και άλλες VR (Virtual Reality) συσκευές

Παρατηρήστε πως τρέμει το χέρι της όσο πυροβολεί...:flipout:

CV1 vs Vive

Σα να παίζει σε τσόντα κάνει 😋

Και η R Λ Z Ξ R στο παιχνίδι!

osvr-hdk-2-hero.jpg

Αντίστοιχο του Oculus και Vive αλλά φθηνότερο απ' ότι διαβάζω!

PSVR.jpg

psvrgun.jpg

Και η Sony όμως υπόσχεται φθηνό VR αφού με 400$ και ένα PS4 από 16/10/16 θα μπορεί κάποιος να "μπει" στον κόσμο της Εικονικής Πραγματικότητας (περισσότερα εδώ)

προσπαθω να δω με το s7 3d ταινια.
την πεταω μεσα σε εναν φακελο 3d στo τηλεφωνο,την βρισκω αλλα δεν υπαρχει επιλογη 3d πουθενα.
την πεταω στην Sd καρτα,δεν την βρισκω καθολου.
απ`οτι βλεπω στα βιντεο how to,υπαρχει μια επιλογη,oculus cinema,την οποια εγω δεν εχω αλλα και δεν βρισκω στο applstore.
τι παιζει?

Oculus Touch roomscale tracking με 3 και 4 σενσορες..
Γιατι δεν ειναι μονο το HTC VIVE ικανο για roomscale,απο τον Δεκεμβριο τα πραγματα αλλαζουν στον VR κοσμο..-bye-

Θα ηταν ενδιαφερον να δουμε ποσο καλη ειναι η υλοποιηση και πως στεκεται με το αντιστοιχο της sony. Εχω δοκιμασει το Oculus σε υπολοιηση της ABB για robot programming με μαλλον μικτά συναισθηματα. Αφηνε καποια frames και τα σταθερα σημεία, δεν ηταν και τόσο σταθερα, αναλογα με την κινηση του σωματος. Απο την άλλη το αντιστοιχο της sony ειναι "πραγματική" εικονική πραγματικότητα. Ωστοσο μπορει να χρησιμοποιηθει (τουλαχιστον προς το παρόν) μόνο για παιχνιδια, που ειναι κριμα για μενα.

απο που?

Απο το αγγλικο Amazon γιατι δεν ειχε ακριβα μεταφορικα..

Θα ηταν ενδιαφερον να δουμε ποσο καλη ειναι η υλοποιηση και πως στεκεται με το αντιστοιχο της sony. Εχω δοκιμασει το Oculus σε υπολοιηση της ABB για robot programming με μαλλον μικτά συναισθηματα. Αφηνε καποια frames και τα σταθερα σημεία, δεν ηταν και τόσο σταθερα, αναλογα με την κινηση του σωματος. Απο την άλλη το αντιστοιχο της sony ειναι "πραγματική" εικονική πραγματικότητα. Ωστοσο μπορει να χρησιμοποιηθει (τουλαχιστον προς το παρόν) μόνο για παιχνιδια, που ειναι κριμα για μενα.

Κοιτα για πρωτη υλοποιηση μετα τα 2 devkit που ειχαν βγαλει μπορω να σου πω οτι παρολο που εχει αισθητο screen door effect,προβληματα με tracking δεν εχω αντιμετωπισει ακομα και εχω σηκωθει/κουνηθει σε εναν χωρο 2χ1.5 περιπου.
Αυτο που υποτιθεται οτι πρεπει να κανει το κανει καλα.
Το να σε βαλει στον εικονικο κοσμο και να ξεγελασει τοσο το μυαλο σου ωστε να νομιζεις οτι οντως εισαι εκει μεσα.
Το tracking με ενα 2ο σενσορα πιστευω θα ειναι αψογο και θα σε αφηνει να κινηθεις πιο ελευθερα στον χωρο σου(ειναι κατι το οποιο ειναι εφικτο και απο Δεκεμβριο στην αγορα) και με την προσθηκη των touch χειριστηριων εκει θα γινει ''πραγματικη'' VR εμπειρια.
Αυτο που εγω πιστευω κραταει ακομα την εικονικη πραγματικοτητα πισω ειναι οι developers οι οποιοι ακομα μαθαινουν και πειραματιζονται μη μπορωντας ακομα να δημιουργησουν την απολυτη εικονικη εμπειρια για τους χρηστες.
Το psvr δεν το εχω δοκιμασει αν και αναφερουν ολοι οτι λογω της απαρχαιωμενης καμερας που χρησιμοποιει για tracking ολοι αντιμετωπιζουν προβληματα με αυτο αλλα εαν καταφερει η Sony να εχει ΑΑΑ τιτλους εστω με αυτο το harware θα του δωσω μια ευκαιρια..-bye-

Αρη μολις το δοκιμασω και με αλλα app και games θα γραψω οπωσδηποτε τις εντυπωσεις μου..:grandpa:

Οι unboxholics εκαναν χθες unbox το psvr και ανεφεραν πως η sony εχει παρα πολλους developers πισω απο τη συσκευη. Οπότε θα περιμενουμε κατι καλό. Και το βιντεο εδω:
https://www.youtube.com/watch?v=tsI59IBEja8

Πολυ ωραιο καναλι παρεπιπτόντως..

Το ξερω Κωστη,το παρακολουθω στενα εδω και 1 χρονο και με ενδιαφερει αρκετα,το ειχα προπαραγειλει να σου πω την αληθεια αλλα τελευταια στιγμη εκανα πισω.
Και αυτο γιατι περιμενω πως θα το αξιολογησουν οταν θα το υποστηριζει το ps4 pro και οχι το απλο ps4.
Εαν δω οτι θα εχει επωφεληθει στα γραφικα και στο tracking του θα το προσθεσω στην συλλογη μου.