Οδήγηση ATC SCM40

Απάντηση: Re: Οδήγηση ATC SCM40

Εχετε κατασκευασει τους crescento με τα 2sk135 - 2sj50? Αυτα τα τρανζιστορ ειναι τερατα αξιοπιστιας εχουν καλες χροιες αλλα και δυστυχως μεγαλη αντισταση εξοδου. Οποτε τα σωματα και το αβυσαλεο χαμηλο πανε περιπατο. Ο ενισχυτης βεβαια ειναι για τα χρονια της σχεδιασης του απιστευτα καλος αλλα αφου τα ηχεια στρωσουν δωσε τους και μια αλλη ευκαιρια με καποιον πιο καινουριας γενιας ενισχυτη!
Τα dnm μια χαρα παντως τα βρισκω!
Δεν είναι με τα hitachi ειναι με τα buz( ο Ιωνάς τα πουσάρισε τα monoblock) οι ενισχυτές αυτοι οταν λύθηκαν τα προβλήματα ταλάντωσης έπαιξαν τρομακτικά!!

Η κατασκευη ειναι οντωs με τα buz, δεν γνωριζουμε βεβαια αν πραγματι υπαρχει αυτο το θεμα με την αντισταση εξοδου, παντωs με αλλα ηχεια σιγουρα ποιο {ευκολα} οι ενισχυτεs αυτοι δινουν την αναλογη πληροτητα σε ολο το φασμα και οπωs λετε και εσειs παιζουν απιστευτα καλα! Μετα το απαραιτητο στρωσιμο των atc θα επανελθουμε με τελικα συμπερασματα για το ταιρι κρεσεντο-atc.

Η κατασκευη ειναι οντωs με τα buz, δεν γνωριζουμε βεβαια αν πραγματι υπαρχει αυτο το θεμα με την αντισταση εξοδου, παντωs με αλλα ηχεια σιγουρα ποιο {ευκολα} οι ενισχυτεs αυτοι δινουν την αναλογη πληροτητα σε ολο το φασμα και οπωs λετε και εσειs παιζουν απιστευτα καλα! Μετα το απαραιτητο στρωσιμο των atc θα επανελθουμε με τελικα συμπερασματα για το ταιρι κρεσεντο-atc.

Δεν ειναι τυχαιο οτι αυτοι οι ενισχυτες ηταν για χρονια αναφορας και στον δικο μας "ηχο" αλλα και για πολλους reviewer ακομη στο εξωτερικο. Ακομα και η μικρη του εκδοση mini crescento ηταν ολα τα λεφτα!

Στην κατοχη μου εχω ενα mini crescendo αλλα αυτη την φορα με τα νεα hitachi και με σουπερ υλικα που προμηθευτηκα απο τον κ,Μανωλη Τζωρτζακη και δεν τον αλλαζω με τιποτα,καθωs ειμαι απολυτα ευχαρηστημενοs.:firstprize:

Στην κατοχη μου εχω ενα mini crescendo αλλα αυτη την φορα με τα νεα hitachi και με σουπερ υλικα που προμηθευτηκα απο τον κ,Μανωλη Τζωρτζακη και δεν τον αλλαζω με τιποτα,καθωs ειμαι απολυτα ευχαρηστημενοs.:firstprize:

Τους ειχα και τους δυο!!!

ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ATC 40 ME MUSICAL FIDELITY A 1008?
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΨΑΧΝΩ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ,ΧΩΡΟΣ 60 ΤΜ

ΜΕΧΡΙ 2000Ε

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ATC 40 ME MUSICAL FIDELITY A 1008?
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΨΑΧΝΩ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ,ΧΩΡΟΣ 60 ΤΜ

ΜΕΧΡΙ 2000Ε

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Με αυτό το budget και τα 60m2 ολίγον δύσκολο να γεμίσεις τον χώρο σου και να πάρεις και καλό ήχο.....

Πάρε ένα behringer 1500 να κάνεις τη δουλειά σου και βλέπεις...
Η ΛΥΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 400 ΕΥΡΩ κατι που ομολογουμένος ειναι εντυπωσιακο, μήπως εντυπωσιακο (αρνητικά) εάν το τολμήσω θα είναι και το αποτέλεσμα?

Last edited by a moderator:
Αν δεν μπορείς να δώσεις παραπάνω λεφτά και δεν θέλεις μεταχειρησμένο μηχάνημα και πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις κάποιον ενισχυτή τώρα εγώ θα έπαιρνα αυτόν.... στα 1800Ε περίπου
ευχαριστώ αλλα 100w δεν είναι λίγα για αυτό το ηχείο και σε αυτό το χώρο?

με ενδιαφέρει και μεταχειρησμένο.

Φίλε, εγώ λίγα ξέρω, αλλά νομίζω ότι με αυτό το ηχείο ακούς απλά τα υπόλοιπα συνοδά.....
Αν θέλεις λοιπόν να....ανακαλύψεις πως ακούγεται ο μπέρυ, αγόρασέ τον!!
..εγώ "νίπτω τας χείρας μου" ;-)

ευχαριστώ αλλα 100w δεν είναι λίγα για αυτό το ηχείο και σε αυτό το χώρο?

με ενδιαφέρει και μεταχειρησμένο.

Λίγα είναι τα watt αλλά στα λεφτά που είσαι διατεθιμένος να ξοδέψεις δεν νομίζω ότι θα βρείς κάτι καλύτερο. Εχω τους ενδοιασμούς μου και με τον Α1008 της MF.... κάπου τον πήρε το μάτι μου στις αγγελίες εδώ μέσα αλλά δεν τον έχω ακούσει με τα ATC για να σου πώ.

Δεν μπορείς να κάνεις υπομονή μέχρι να μαζέψεις αλλα τόσα για να πάρεις ένα μηχανάκι?