Τετοια σχολια δεν θα εκανe ουτε η ιδια η ATC :smile:
Mακαρι τα ηχεια καποτε να φτασουν οσον αφορα τις παραμορφωσεις εκει που ηταν τα ηλεκτρονικα πριν δεκαδες χρονια...............ποσο μαλλον εδω που ειναι σημερα.Ουαι και αλλοιμονο εαν τα ηλεκτρονικα του μελλοντος καθοριζονταν απο τα ηχεια του σημερα...............
Το ξαναλέω οτι τα έχω ήδη πεί όλα αναλυτικότατα ΕΔΩ http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=66614
Το όλο θέμα το έχω εξαντλήσει στο συγκεκριμένο νήμα, δεν θυμάμαι σε ποιά σελίδα ψάξε λιγάκι και θα ανταμειφθείς πολυσιοπάροχα...
Kαλο ειναι ασφαλως να ξερεις τι λενε κι αυτοι.Στο τελος ομως εσυ θα κρινεις,θα αποφασισεις και θα το απολαμβανεις,οπως ακριβως εκανες τωρα.:smile:Σωστός! Αλλά είμαι ATCακιας και ενίοτε υπερβολικός! :music-smiley-005:Τόσο στην ATC όσο και στην Bryston μου αρέσει η φιλοσοφία πίσω από τις κατασκευές τους και η περίπου μηδενική διαφήμιση των μηχανημάτων τους. Για να μην μιλήσουμε για το τι σου απαντάνε οι ίδιοι οι μηχανικοί τους αν τους ρωτήσεις για καλώδια κεντημένα στο χέρι από μοναχούς στο Θιβέτ.
SOLID ENGINEERING με λίγα λόγια.:smash:
Με 2x110w του ολοκληρωμένου AI 10, πώς περίμενες να εκπλαγείς από τα δυναμικά στην οδήγηση των 40ριών;
Μας το εξηγει καποιος αυτο............για να μην αναγκαστουμε να δοκιμασουμε το οξυζενε;;;BINGO!
Θέλεις δηλαδή να παραδεχτώ οτι σώνει και καλά τα 40άρια παίζουν με διακοπτικό ενισχυτή;
Kοίταξε φίλε μου πιθανότατα να συμβαίνει αυτό αλλα σίγουρα όχι με τον συγκεκριμένο και σίγουρα δεν σου έχω κάνει τίποτα βράδυάτικα ούτε έχω ATC για να κάτσω να με παιδεύεις.
Πίστευε οτι θέλεις εσύ και πίστευε οτι τα ΑΤC θέλουν απο 1KW για να οδηγηθούν δυναμικά και ότι άλλο θές.
Δεν θα παίζω εγώ αυτό το παιχνίδι μαζί σου όμως γιατί δεν έχω κανένα λόγο να το κάνω και ..βαριέμαι..
No problem από μένα.
Δυστυχώς μια ακρόαση δεν τα λύνει όλα.
Ενάμιση χρόνο τα είχα τα 40άρια, τα δοκίμασα με διάφορους ενισχυτές και ακόμη δεν μπορώ με βεβαιότητα να πω ποια είναι η καλύτερη επιλογή ενισχυτικού.
atc μόνο ενεργά και δη τα 100
Gort θα πας για ύπνο ή θα μου ρίξεις και μένα κανένα μπενελίκι?
Καπου ειχα διαβασει παρομοια σχολια για αλλα πραγματα.Αν θυμαμαι καλα ορισμενα χρωματα-κυριως σκουρα,μαυρα κλπ-περιεχουν περισσοτερο carbon(αν δεν κανω λαθος-δεν ειμαι και ειδημων)που εχει ως αποτελεσμα μαγνητικα πεδια(μικρα βεβαια),λογω αγωγιμοτητας.Αυτα με πολλη επιφυλαξη,διοτι το διαβασα πριν αρκετα χρονια.Οσον αφορα το σφιξιμο των βιδων κλπ μαλλον εχει βαση σε πολλες περιπτωσεις οπως κεφαλες πικαπ,βασεις λυχνιων κλπ.Κλασσικα παραδειγματα isolation & resonance damping ...Για να σου κεντρίσω λίγο το ενδιαφέρον μιας και ξέρω οτι έχεις Luxman, να σου μεταφέρω μια συνέντευξη με κάποιον από τους αρχιμηχανικούς της Luxman όπου αναφέρει οτι το χρώμα των αντιστάσεων που χρησιμοποιούν έχει σημασία στο ηχητικό αποτέλεσμα...Μήπως και οι γιαπωνέζοι το έχουν γυρίσει το βιολί και λεν μ...ς να περνά η ώρα?
For example, as Mr. O'Hanlon pointed out, they even test the color of the paint they use on their resistors. It seems some colors, because of the pigment characteristics, sound better than others. "Even the chassis fastening settings are not left to chance, but are determined after numerous hours of listening. Too tight a box hardens the sound", he added. Stereomojo L-505u review
Οι πρόγονοί μας το είχαν προχωρήσει πολύ το θέμα...
Γιατί αν έχεις χρόνο να το ξύνεις, ίσως έχεις χρόνο να σκεφτείς λίγο μακρύτερα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.